Alle fortjener å bli skjemt bort..

 Et lite skryte innlegg om min favoritt salong og behandling , synes jeg at man kan koste på seg en søndagskveld-spesielt når eieren er så gavemild ! 

Til dere som har fulgt bloggen en stund husker kanskje at jeg skrev om en behandling jeg begynte med i april.(?) Jeg har alltid hatt litt problemer med huden min, hvor den lett har blitt tørr og flasete. Jeg ble som jeg nevnte tidligere tipset av ei venninne om denne "grenn peel" behandlingen som er et naturlig peeling produkt uten kjemikaler for å være mest mulig skånsom mot huden. 

Etter første behandling var jeg veldig skeptisk, da ansiktet mitt så ut som det var blitt satt fyr på. Jeg fikk god informasjon av hudpeieren om at dette var helt naturlig ville gå over iløpet av dagen. Det neste jeg merket var at huden begynte flasse i ansiktet og spesielt i T -sonen hvor jeg har slitt mest. Etter tre dager merket jeg hvor myk og ny huden føltes ut, jeg hadde fått en helt ny glød i ansiktet mitt og trengte ikke lenger de mengdene med sminke jeg tidligere benyttet meg av. jeg følte meg om jeg kan få si det- FRESH.! Siden april har jeg vært fast kunde hos Dagens høydepunkt  og jeg har aldri hatt så god hud som jeg nå har. 

Etter behandling ; 

Jeg er en person som står for det jeg sier og ville aldri anbefalt noe jeg selv ikke kunne gått god for. Dette føler jeg kommer godt frem i min butikk, hvor jeg er den "suverene" ener og kjøper aldri inn varer bare fordi de selger hvis jeg ikke liker dem. Jeg sier ikke at jeg har alle varene mine hjemme, men det er ingenting i min butikk jeg ikke kunne tatt med meg hjem og vært fornøyd med. Derfor synes jeg det var så koselig at Barbro på Dagens høydepunkt ville gi et spesial tilbud til mine herlige blogglesere. 

Tilbudet innebærer at du får to behandlinger til prisen av en ( 1100,- før 2200) og itillegg gratis farging og forming av bryn ved denne behandlingen. Så dersom noen hva man skal gi til mor,kone,venninne eller seg selv så får man kjøpt gavekort også=) Vil igjen påpeke at dette ikke er noe jeg tjener penger på eller får noe gratis behandling for, men rett og slett ønsker å anbefale et godt tilbud her i Fredrikstad, det er ikke noe som gleder meg mer enn at den flotte byen jeg bor og jobber i stadig blir beriket med flotte salonger, butikker og restauranter-"lenge leve Fredrikstad =p "  

2 kommentarer

Heidi

19.11.2012 kl.18:40

Den behandlingen hørtes nydelig ut. Hvor holder de til? Hvor mange behndlinger bør man ta for godt resultat

Hildur

28.11.2012 kl.01:13

Hvor lenge varer dette tilbudet? Og hva må vi si til Barbro for at det skal gjelde? :)

Skriv en ny kommentar

hits