Et lite kupp...

Nå er tiden inne for å sikre seg litt julepynt og jeg er sikker på at det er flere enn meg som liker den "naturlige" julen som man kan gjøres hvit og rød etter eget ønske.  Vi har masse etterspørsel på julepynt, men sannheten er at vi har solgt oss veldig tomme på mye og står nå å venter inn masse nytt i løpet av en ukes tid. Jeg hadde liksom aldri sett for meg at jeg skulle selge noen hundre julekuler og adventskranser, men siden folk etterspør og vi vil kunne tilby masse deilig pynt nå i julen har jeg 1 pall med nyheter på vei inn i butikken idag. Vi har ikke den tradisjonelle julen, men den vi er god på så da blir det mye glitter og glam. Siste sending med adventskranser har nå kommet og vi har kjøpt opp det leverandøren hadde så jeg håper det holder, siden vi kjøpe så mange fikk vi jo en god pris og da er det jo noe jeg vil gi dere "glede" av også. 

Den nye kransen er bare vakker og grov med små utskjærte trestjerner og masse masse glitter!

Nå kun 299,- før 399,-

Finnes HER i nettbutikken, alle bestillinger som skjer før fredag kl 12 sendes med tollpost før helgen! 

Nå skal jeg opp på det "stygge" badet mitt å ta meg en deilig dusj før jeg skal hente nye knotter og maling til sokkelen på det ufreshe kjøkkenet mitt som har blitt så "stygt" og godkjenne og slette alle de "konstruktive" og "hyggelige" kommentarene fra mange lesere som rett og slett bare " elsker" å være ærlig å spy ut av seg med de mest tenkelige kommentarene som jeg som blogger burde godkjenne dersom jeg er "voksen" nok til å forstå at ikke alle kan være enig i det jeg skriver eller gjør i mitt eget hjem siden jeg har gjort meg offentlig for almenheten- ingen sure miner ! 

Ha en nydelig dag da dere -vi skrives! 

29 kommentarer

Yvonne

16.11.2012 kl.08:54

Ha en fin dag, Camilla:) De som slenger dritt, har trøbbel med seg selv. Det får bli DERES problem. Kos deg i det vakre hjemmet ditt. Jeg gleder meg til å se de nye julevarene, og hvordan du får dandert de rundt i huset. Du er virkelig flink til det der!
Jeg står i fare for å eie mye av det samme som deg, kjenner jeg. Du har SÅ mye fint. Det er ikke mer enn to uker siden jeg sendte en ralativt stor bestilling, og nå blir det jammen en nesten like stor en. Sånn er det når du er den eneste nettbutikken som selger mye av "min stil":) Jeg er møkk lei alle shabby chic butikkene!!
Stå på! Du er dyktig:)

Aina

16.11.2012 kl.08:56

"If people are trying to bring you down, it only means that you are above them".

Solfrid

16.11.2012 kl.09:08

Eller så er det de som har dårlig smak? hehe.

Vi er mange som liker hjemmet ditt, butikken din osv. Jeg er så glad for at du fortsetter til tross for disse menneskene. Det er en grunn til at bloggen og butikken går så bra, nettopp fordi du har GOD smak=)

Ha en finfin dag=)

Charlotte

16.11.2012 kl.09:18

Ønsker meg mer jul i nettbutikken :)

Karen Haugen

16.11.2012 kl.09:45

Ikke bry deg! Er så enig med det Yvonne sier. Stå på videre, du er til stor inspirasjon !

Astrid

16.11.2012 kl.09:51

Har du ikke noe pent å si, så ikke si noen ting!
Man hadde vel ikke godtatt at ungene sine slang ufine kommentarer til andre, hvorfor skal dere tillate dere å gjøre det da? Skam dere!

Anne Grete

16.11.2012 kl.09:59

Heheheh :)
Godt å høre at du heve deg over de som måtte komme med upassende kommentarer. Ikke la de gå inn på deg. Det er de nemlig ikke verdt :).
Stå på !! Keep up the good work.

Ønsker deg og dine en nydelig dag/helg.

Hilde

16.11.2012 kl.11:02

Du har et nyydelig hjem :) Blir kjempeinspirert av mange av dine små og store prosjekter.
Ønsker deg en knakende fin helg, og så bestiller jeg en av de superkule adventskransene, til hurra!! nedsatt pris :)

Hilde

Kine S.H.

16.11.2012 kl.11:03

"I never argue with an idiot, they will get you down to their level and beat you with experience".

Ikke la det gå inn på deg - bruk DELETE-knappen for hva den er verdt :)
Bloggen din er super - fant den for et par uker siden og er helt hekta. Skal prøve å få tatt meg en tur i butikken din i helga. Du har en veske der jeg bare MÅÅÅÅÅ ha - hehe.
Keep up the good work - både badet og kjøkkenet ditt er superfint. Resten av huset også. Post gjerne bilder av gangen din som en annen nevnte her - trenger litt inspirasjon til egen entrè :)
Ha en fin fredag og en super helg!

Hilsen Kinemor.

MonicaUE

16.11.2012 kl.12:00

Det er ikke normale folk som sitter å slenger sånn dritt, de har det tydeligvis ikke bra med seg selv og lar det gå ut over deg.
Adventskrans er bestilt, så gleder jeg meg til å få den over helga:)

Silje

16.11.2012 kl.12:03

Hehe, folk klarer å lirke ifra seg det meste. . . Men kanskje dei sitter med en smule sjalusi?
For heimen din er nydelig, butikken din er fatastisk og du virker til å være ein god person som gir mye av deg selv gjennom bloggen :)

I samme slengen må eg bare få sei kor fornøyd eg er som kunde når ting bestilles av deg. Fantastisk god service <3 For ikkje snakke om dei nydelige tingene. . . Enda finere i virkeligheten <3

Ha ein fin dag og god helg,

elise

16.11.2012 kl.12:33

Du har det nydelig hjemme hos deg. De er bare sjalu, men det er jeg også! hehe <3
Ha en fantastisk helg!

elise

16.11.2012 kl.12:35

men en ting jeg må si, er at den mørke bakrgunnen gjør det vanskelig å lese teksten på bloggen din skikkelig. Om du kunne gjort teksten lysere eller bakgrunnen lysere hadde det vert veldig fint. =)

Camilla

16.11.2012 kl.12:40

hei hei=)
Det er det ikke noe jeg kan gjøre noe med for det er din innstilling som sikkert ikke er oppdatert etter mitt designbytte. Jeg har nemlig kun brun ramme rundt bloggen, men hvitbaktekst. Dersom du oppdaterer nettleseren din blir nok dette hvit hos deg også =)

Jeanette

16.11.2012 kl.12:42

Folk som ikke synes ditt hjem er nydelig er vel bare ekstremt misunnelig for alt det du har fått til i livet. De fleste som ikke evner å glede seg over andre, har som oftest et problem med seg selv, og sin selvtilitt! Du er en stor inspirasjon for mange, meg inkludert. Du har et nydelig hjem, og jeg klikker meg innom flere ganger for dagen for nye interiør tips! Stå på videre.

AnneC

16.11.2012 kl.12:59

Hei Camila. Sletter du ikke bare ufine kommentarer? Regner med du må godkjenne før du legger de ut? Hadde kanskje vært ok å legge de ut også, så hadde de virkelig fått svar ¨på tiltale fra tusenvis av lesere som elsker bloggen og hjemmet ditt. Det finnes alle mulige folk, og at noen faktisk tar seg tid til å skrive så masse tull er jo helt utrolig. Hvorfor gidder de å gå inn her om de ikke liker det de ser/ leser? Over min fatteevne. Jeg leser bloggen fordi den gir meg inspirasjon til mitt hjem. hadde det ikke vært tilfelle, hadde jeg brukt tiden min på noe annet......

God helg Camilla, kos deg masse med mann og unger ;) Hilsen AnneC

Anita

16.11.2012 kl.15:11

Vil bare si at hvis du får mørk bakside, må du gå inn på "side" opp i menyen i verktøylinjen og ta bort hake ved "kompatibilitetsvisning". Det hjalp meg, da jeg fikk mørk bakgrunn på jobben, men vanlig hjemme :)

Anette

16.11.2012 kl.18:28

Ikke bry deg om de som skriver dritt.. De er bare sjalu! Du står på og jobber hver eneste dag og jeg er såå imponert over alt du får til! Vær stolt av deg selv!! Du er utrolig dyktig!

Linn marie

16.11.2012 kl.18:49

Hei Camilla!:) Sjekk dør og vindu på Rolvsøy når du skal ha nye dører og vinduer:) det var de som var absolutt billigst da vi for kort tid siden byttet alle vinduer i huset! Sjekket da mange ulike steder:) kjempehyggelige mennesker og god service er det der også:)

susanne

16.11.2012 kl.19:44

Du er kjempe flink Camilla ! ^^,
Får så utrolig masse inspirasjon fra deg å det du gjør. Dere har fått dere ett kjempe flott hus, er selv på leit etter hus for tiden, veldig spennende ! :)
Liker spesielt kjellerstuen deres! Den er så lun å fin :) åsså ble det veldig fint på kjøkkenet nå ! :D
Ha en strålende helg Camilla ! :)

hege

16.11.2012 kl.21:39

He he du er awesome! :D stå på!! <3

Ellen victoria

16.11.2012 kl.22:29

hei :-) jeg skal kjøre mamma til ferdikstad til tirdagen så tenkte jeg og ta med en runde i fredrikstad og veldig lyst til og komme innom butikken. men ikke kjent i fredrikstad. vet hvor utestedene er og stor senteret. kunne du gitt meg liten vei beskrivelse, eller hvordan jeg finner lettest frem? :-) Klem

Christina

17.11.2012 kl.09:31

Gå inn på vindex.no, der finner du stort utvalg av sprosser. Har akkurat satt på sprosser på hele huset, og er veldig fornøyd, med både service og varer :)

ingvild

17.11.2012 kl.10:41

Synd at internett alltid skal være en plattform for drittslenging. Det er jo så enkelt å bare gjemme seg bak pcskjermen hjemme. Dersom man har ulik smak, går det ikke an å bare være enig i å ha ulik smak og ulike meninger og la det bli med det uten at det skal bli så fryktelig destruktivt?
Dessuten føles det mye bedre å gi gode tilbakemeldinger framfor vonde! :)

Jeg elsker bloggen din, den er så inspirende og at du inspirerer andre med det du elsker å jobbe med, må jo være noe med det beste. Fortsett med det flotte arbeidet du gjør, du er så dyktig. Ha en nydelig helg med familien din!
Ingvild

Lise

17.11.2012 kl.11:11

Hei

Jeg er litt ny i denne interiør verden og har lenge prøvd å finne en stil som er meg og som ikke nødvendig er lik alle andre sin.Kanskje litt preget av trenden,men samtidig noe personlig.Jeg oppdaget bloggen din helt tilfeldig en kveld jeg satt å surfet etter inspirasjon og jeg har blitt en fast følger.Første jeg gjør om morgenen er å sjekke bloggen din og jeg finner så mye utrolig gode ideer av å lese og se på bildene dine.Sakte men sikkert så har min egen stil kommet frem og jeg har funnet ut hva jeg liker.Endelig føler jeg at jeg har funnet en stil som passer personligheten min.Jeg gikk fra å slite med å kjøpe en pute til 200 til å ha putedilla.Ikke at penger skal ha noe å si,men jeg har virkelig begynt å like det å skape noe.Jeg har et lite koselig,landlig hus som nå er fylt opp med masse puter,lys,innspill fra naturen med en touch av glitter og glam.Endelig har jeg et hus som jeg ser meg selv i,kan vise frem og som jeg er stolt av.Det er mye pga bloggen din.Så takk til deg for den inspirasjonen du gir!

Nina

17.11.2012 kl.21:30

Først vil jeg gratulere deg med hus og et nydelig og gjennomført hjem. Jeg har en litt strammere og minimalistisk innredn.stil, men du skal vite at du har inspirert meg og jeg føler at brikker har falt på plass. Jeg deler din enorme interesse for interiør og det er deilig å kunne skape et hjem, samtidig som man dyrker det man liker og lærer underveis. Jeg merker at jeg har blitt mer og mer sikker på stilen min, og hva jeg liker og ikke liker. Jeg kjøper kun ting jeg elsker, og jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver om at du er blitt kresen. Det er egentlig veldig bra å være selektiv og kanskje tenke litt utenfor boksen og hva som er "in". Det viktigste for meg er å innvestere i ting som er tidløse og som kan kombineres med hvitt, sjokoladebrunt, camel, sand og sort. Det er sikre farger, og jeg tror du er enig : ) Poenget mitt er at du "gir" meg noe som jeg har vansker å finne på andre blogger. Jeg ble i ekstase da du la ut noen bilder av art deco-inspirerte møbler, men jeg forstår at du ikke kan ta inn absolutt alle stiler. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen; du har en fantastisk arbeidsmoral og en stå på-vilje som er beundringsverdig, og jeg elsker at du faktisk smir din egen lykke. Mannen din fortjener også masse ros, det er tydelig at dere har jobbet hardt, og det virker som du har funnet en mann som er både handy, snill og som aktivt tar del i prosjektene. Bra! : )

Men jeg har ett ønske, Camilla... Slutt å vie tid og energi på de som ikke vil deg vel, eller som slenger ut spydigheter. Jeg utfordrer deg til å heve hodet (selv om du gjør det hver gang) og ikke gi dem de det er ute etter. De som skriver negative ukontruktive kommentarer fortjener ikke oppmerksomheten din. Du har så mange fine og postitive lesere og jeg vil at du virkelig skal ta til deg rosen du får. Selvsagt skal du kunne få skrive det du vil på din egen blogg, men det vil ikke komme noe postivt ut av det, annet enn at de som skriver negative ting får bekreftet at de har oppnådd sine stikk.
Du får tenke som så at det er mange mennesker der ute som kanskje ikke har det så bra. Sjalusi og bitterhet og for mye fritid og lite selvsinnsikt er en farlig kombinasjon. Jeg ønsker å booste deg med noen gode ord, og håper at du setter pris på det. Jeg skriver sjelden kommentarer, men nu var det dags.

Kos deg med familien og ha en fin lørdagskveld.
Fortsett å stå på!

-Nina-

VILLASKOGEN?

17.11.2012 kl.21:44

Så enig med kommentaren over her!

men hvor blir du av? Du har gjort meg forvent med at du lager så mange innlegg daglig!

Klem!

Jeanette

17.11.2012 kl.21:49

Hei:)
Jeg lurte på prisen på den glasskrukken med teksten beautiful? det står ikke noe pris i nettbutikken.....:)

Nic

18.11.2012 kl.14:04

Hei. Jeg bare lurer på når putetrekket med Hodeskullet kommer i nettbutikken ? Jeg finner den Nemmelig ikke ... Måå ha den :)) mvh

Skriv en ny kommentar

hits