Planleggingsdag...

Det betyr full planlegging og organisering. Idag skal alle tekstilnyhetene opp og frem og jeg har alt for mye jeg skal få ferdig med nettbutikken. Alle bilder er ferdig, men jeg jobber med å fjerne gamle varer før det nye skal ut og det er litt av en jobb, samt lager beholdninger... Igår rakk jeg å få vekk det meste, men har en god del ting igjen fra Lama som skal bort og erstattes med deilige nyheter fra Palma. Jeg skal ha med meg kameraet nok en dag på jobben så alt kommer med så ikke fortvil dersom dere venter på mer nyheter-det er ute så fort jeg har blitt ferdig med den "kjedelige" biten. Jeg står i butikken 3 dager denne uken alene og uten macbooken min er jeg litt lost. Mathilde skal idag bli med mamma noen timer på jobben og Olíver skal til min mor. Jeg tror Mathilde blir den "perfekte" butikk arbeider idag altså, hun er så gira og har alt pyntet seg i den vakreste kjolen sin, ordnet seg på håret og tatt med seg det fineste hun har av små ting... 

Nå skal vi før det bærer av sted til butikken kose oss med litt frokost og barnetv, slike dager som idag kan ikke bli annet enn perfekt når den starter så bra... 

Håper dagen deres har startet like godt og at dere shopper som "galinger" når alle de nyhetene ligger ute! 

Vi skrives! 

10 kommentarer

Stine

13.11.2012 kl.09:33

Hei!

Lurer fælt på hva stolene dine fra Skeidar heter, og hva du betalte for dem? :)
Ellers vil jeg bare si: Fantastisk fin blogg du har, den er til stooor inspirasjon!! :)

anita

13.11.2012 kl.10:04

Da venter jeg på det innlegget du lovte om hvor og hvem som har produsert de nye varene. Det skulle vi jo få full oversikt over når du kom hjem? Greit å vite for oss forbrukere.

Camilla

13.11.2012 kl.11:11

Hei hei.
Tekstil produktene som kommer er fra en tekstilfabrikk i Tyrkia. Her blir det benyttet riktig lønnet arbeidskraft. Min familie har egene store bussfabrikker her nede og har norske ansatte som til en hver tid kontrolerer produksjon og innkjøp slik at dette møter norske standader, disse jobber også med villapaprika samme gjelder her. Mer informasjon nå er ikke nødvendig før alt er på plass, men skulle ikke svaret apelrere til deg og du skulle ønske yttligere informsjon kan du kontakte vårt kundeservice eller sende en mail med ditt kundenr dersom varerne ønskes bestilt- vi er også åpene for en prat i butikken dersom du skulle være innom der.

Ha en fin dag.

Linn

13.11.2012 kl.12:13

Hei, flott hjem du har. Lurer vedlig på hvordan jeg kan få tak i det etasjefatet som er avlangt? Jeg finner det ikke i nettbutikken, men kan godt hende jeg ikke letet riktig.

Ha en flott dag.

silje

13.11.2012 kl.18:57

Hei camilla.

Når kommer bildene fra kjøkkenet ?Kjempespent på løsningen. Selv mannen her i huset spurte om bildene lå ute ennå :-))

MorTilEn

14.11.2012 kl.20:44

Hei!
Hvor har du kjøpt stolene?

Camilla

14.11.2012 kl.23:15

ørelappstolene er fra skeidar=)

Bentes interiør og oppussing

16.11.2012 kl.13:52

Hei
For en nydelig blogg / nydelig hjem du har!!!
Det bildet med ørelappstolen i dette innlegget er bare HELT FANTASTISK!!! Har kikket på det flere ganger - det er så lun og god stemning.....

Du er en inspirasjonskilde!!!

Klem fra Bente

Ane

26.11.2012 kl.10:43

Hei:)
Blir ordentlig inspirert når jeg ser de bildene du har tatt:)
Jeg ble også veldig sjarmert av bildet med ørelappstolene.. Og jeg fikk lyst til å gi det i julegave.
Derfor lurer jeg på om hva ørelappstolen heter? Er det "Bris" ørelappstol fra Skeidar? Jeg finner ingen fotskammel på Skeidar som ligner heller. Hadde vært fantastiskt om du kunne fortelle meg hva stolen og fotskammelen heter?

Mvh
Ane :)

silckely

10.12.2013 kl.20:29

Hei =) Hva er navnet på stoffet du har på stolene? jeg skal bestille to sånne stoler og vil ha en grå farge men fant ikke en jeg syns passet.. Dine er grå ? og ikke beige som den som ofte er avbildet fra skeidar?

Skriv en ny kommentar

hits