Snart prinsesse bursdag....

Idag er den "store" dagen, min lille prinsesse Marie fyller 4 år og Mathilde er i ekstase over å skulle i prinsesse bursdag til sin kjære kusine. Marie og Mathilde er født med 6 uker mellomrom så dere kan tro jentene er som små søstre, ingen over og ingen under. Mathilde er en skikkelig kjole jente så kjolene er på fra morgen til kveld, igår fikk hun ny ull kjole fra childernboom og kjolen er alt på... Mathilde er så forelsket i hjertelommene og blondene rundt disse at hun helst skulle sove i kjolen. ha-ha.. Vakker lita frøken, hjerter,blonde og glitter er det beste hun vet!  Jeg kan ikke huske sist jeg fikk på henne en bukse uten at skjørtet eller kjolen var tredd på over, vel jeg var like selv så det ligger nok i familien. 

Childrenboom er min søsters nettbutikk for barn, den er rett og slett fantastisk. Hun er helt ny i gamet og har begitt seg ut på en nettbutikk med klær for barn med det lille ekstra i kvalitet og utseende. Det er under 2.uker siden hun åpnet den og mange go´biter ligger alt ute og mange flere ventet inn. Hun blogger hver dag om hva som skjer og hva som kommer inn,bakeoppskrifter,middagstips, familielivet og det som følger med  på bloggen hennes som der kan lese HER .. Optimist of Norway er et av de "kjente" varemerkene som er å få kjøpt, her er kvaliteten helt fantastisk! Jeg har alt gått til innkjøp av mange deilige go´biter her og et av de som har vært på ønskelisten min over barnekjoler til små piker er DENNE vakre kjolen som Mathilde også elsker! Jeg kjøpte den i en str for "stor" for at hun skal kunne ha den et års tid, noe som ikke gjorde noe da kjolen bare ble kjempe søt med litt ekstra lengde nå i starten. 

Varm og god kjole for en kald vinter ... 

ullundertøyet kan også anbefales samt FORKLET det er rett og slett bare VAKKERT til alle mulige vakre jentekjoler. Jeg elsker jo å bruke kjøkken forkle utenfor kjoler også jeg da, det er litt rimeligere, men absolutt nydelig, finnes HER. 

Nå skal kjellerstuen styles, her står ting litt på hodet etter at mannen var hjemme alene - haha... 

Vi skrives etterpå -nyt søndagen! 

4 kommentarer

kine

11.11.2012 kl.11:07

Så Vakker lille Mathilde er..Smelter helt <3
Ønsker dere en superfin dag...:)

Bare et lite spm du sikkert har svart på før: Men hvor har du kjøpt
teppet du har under stuebordet?

Kine

Astrid

11.11.2012 kl.19:45

Så skjønn hun var i den kjolen :)

stine

11.11.2012 kl.21:38

for en nydelig jente:D og vakker kjole hadde hun på seg!:)

Hege

12.11.2012 kl.18:53

Hei:-) Elsker bloggen din, og er innom hver dag for inspirasjon. Du er litt av en inspirasjonskilde! Skulle ønske jeg var halvparten så kreativ som deg, da hadde jeg vært lykkelig he he Den ene tingen, av tusen, som jeg liker av det du har, er det stue/kjøkken gulvet:-) Hva heter det ? Er det noe nummer eller navn på det liksom, har nemlig lyst på helt lik som deg:-)

Skriv en ny kommentar

hits