en tur i mørket

Endelig, ble lysstolpene i gården tent igjen. Pærene gikk så fort vi flyttet inn og vi har ikke fått fingeren ut før idag, 3 pærer og VIPS så var lyset tilbake..... Det ble så mye triveligere så fort det ble litt lys utenfor huset igjen og når mørket kommer så tidlig som 16 hver dag så er det kanskje ikke så rart at det hjelper med litt utelys. ...Vel, nå har jeg sittet å koset meg i go´stolen min de siste 2 timene og gjett hvem plass som ble min? Jo den ved hundekurven... Tydelig merket og tydelig MIN stol.. haha.... Egentlig skulle vi ha to stoler fra Slettvoll,men pga 8 uker leveringstid valgte vi å slå til på disse istedenfor, noe jeg er veldig glad for at vi gjorde..Jeg føler huset vårt er en god blanding av hampton og cottage preget stil og jeg er derfor veldig opptatt av å beholde denne stilen i alt slik at huset utfyller seg så godt det bare kan. Det er utrolig morsomt å leke med interiøret her og jeg føler det er veldig lett å finne en stil jeg klarer å lande på her hjemme. Jeg har fått det lunt, men samtidig enkelt og glamorøst og huset kunne faktisk ikke hatt en annen stil enn hva det har. Utenfor går verandaen rundt det meste av huset med taket over, det er store vindusflater og alt er veldig "renslig" bygd opp slik at det virkelig ligger å "flyter" på tomten. Jeg tenkte å ta noen bilder ute imorgen, men jeg får se hvordan vær det er først- er det stygt vær venter jeg......

Jeg tok derfor noen "kose" bilder av stuen vår ikveld. Alle som lurer på hvor go´stolene er fra burde løpe og kjøpe dem hos SKEIDAR for nå er de på tilbud ! 

Ille snill mann har jeg også, og jeg tror han har klikket for han kom helt plutselig ut av det blå med en rosebukett på 140 røde roser til meg tidligere idag.. Hmmm... Mon´tro hva den mannen pønsker på nå altså.?  Verdens beste mann er han ihvertfall...

 Nei, vi får skrives mer imorgen dere, jeg sliter ennå med å vende meg tilbake til Norsk tid, uff det er så grusomt jeg føler jeg skal sovne stående hver kveld etter kl slår 20!!! Tips noen?  Det å sove gjør meg bare mer trøtt altså + at jeg vender meg til feil sovemønster. 

10 kommentarer

ann karin

11.11.2012 kl.02:43

Stolene er lekre, men min erfaring er at stoffet nupper :( sikkert derfor det er salg på dem

Camilla

11.11.2012 kl.08:38

Da er det enda godt at man kan bestille nytt trekk til dem om det skulle skje;0) hurra for avtagbart trekk om problemet skulle oppstå !

Janne

11.11.2012 kl.09:04

Så fine stolene til spisebordet er, hvor er de fra? Hva koster de per stol og går det ann å velge farge på trekket ?

Camilla

11.11.2012 kl.09:31

hei hei =)

De er fra Villapaprika og kan bestilles i fargen lin eller grå =) Koster ca 3599,- pr stk

Liv

11.11.2012 kl.10:39

Du har det bare såå lekkert :) De stolene, fra Skeidar "løftet " hele rommet ! Ble knallbra ! Gjør vel ikke noe om de skulle nuppe litt,som innlegget over beskriver . Bare kjøre over med nuppefjerner av og til :)

Janne

11.11.2012 kl.11:11

Det var grå jeg håpet på¨:) hvordan er gråfargen? finnes det noe bilde et sted jeg kan se de? Leveringstid?

Jeanette

11.11.2012 kl.13:07

Hva betalte du for skeidar stolene?? Og hvor får man tak i sånn stol du har ved stuebordet?? og hva er prisen på den? :) Ha en fin søndag!! :))

Jannicke

11.11.2012 kl.13:34

Kjempelekkert!
Utrolig flotte stoler:)

Ha en fin dag!

Jeanette

11.11.2012 kl.22:03

Forresten.. du har bare et helt nyyydelig hjem!! Kan tro jeg er missunnelig ;) Bloggen din er desidert min favoritt blogg nr1.. Kan jeg forresten spørre hva prisen på stuebordet ditt er? har sett at du har hatt det i butikken din.. men på nettbutikken har jeg kun funnet det lille bordet i samme..

Ha en fortsatt fin søndagskveld :):)

Sissel

12.11.2012 kl.23:09

Hva heter stolene fra Skeidar? Og er gardinene på soverommet deres lystette?

Skriv en ny kommentar

hits