Inspirasjon til salongbord og den lune kroken.

Stuebordet er et bord som for mange kan by på små og store utfordringen, men jeg synes det er veldig morsomt å dandere og ordne på det. 

På et salongbord er jeg opptatt av hvordan høyden på det som står på bordet er og hvor synet treffer idet man kommer rundt hjørnet og titter inn i tv kroken.

For meg er levende lys et must, det gjør mye så det alene er en god start. Jeg liker å tenke litt utenfor boksen å finne på nye mulige måter å style på og være kreativ. Rett før jeg dro viste jeg dere inspirasjons bilder av noen lys i en eplekasse til dere og jeg var ikke treg på å kaste meg rundt. Jeg elsker lysbrett fordi det er så lett å dandere om på og gjøre om ettersom jeg får lyst på noe nytt, bare det å bytte om på noen lys kan gjøre susen... Jeg er veldig opptatt av å sette ting ved "førsteblikket" noe som vil si på kanten av bordet mot hjørnet der man kommer inn. Putene i sofaen er plassert i samme linje og det samme på pledd og bilder. 

Tenk lune morsomme oppsett, våg deg litt utenfor boksen og bruk fantasien. Det er det å la seg selv få være litt kreativ og få frem den "lune" kroken i sirkelen så går det meste av seg selv.  Jeg er opptatt av at ting går i linje og etter høyde, men det trenger ikke se oppstilt ut, det er morsomt å plassere ting litt "tilfeldig" . Ikke heng mye på veggene bak et oppsett, det vil gjøre deg "utålmodig" , ikke sett ting i "sklie", for eks; bilder som henger i ulike høyder sidenav hverandre, to og to ting plassert på ulike linjer med midt produkter på veggen i en lavere høyde. Det er viktig å tenke "ryddig" og "rolig" slik at du klarer å få rommet til å virke enkelt å style ut ifra. 

Det er ikke så mye som skal til bare en enkel base og litt fantasi og din egen personlige mening. 

 

 

5 kommentarer

stine

08.11.2012 kl.01:26

Hei camilla:D vill bare si att du er helt råå!! du inspirerer meddine innlegg hvær dag:)
du har det helt fantastisk fint hjemme,og har en helt nydelig familie:D stå på camilla!!
klem <3

Anette

08.11.2012 kl.14:19

Helt enig med Stine! Du har et fantastisk nydelig hjem og en flott butikk! Tusen takk for all inspirasjonen du gir!! Leser bloggen din hver dag:)

Lene

08.11.2012 kl.15:50

Hvilket trekk er det du har på newport sofaen din? :) Nydelig:)

Camilla

08.11.2012 kl.20:51

åååååw,tusen hjertelig takk for at du leser den <3

Camilla

08.11.2012 kl.20:51

så utrolig koselig å høre, så snill du er som legger igjen en slik kommentar-snille snille deg! <3

Skriv en ny kommentar

hits