Skikkelig gass!!!

Og det blir bånn gass også , nå er jeg klar for å ta for meg alt igjen!

Jeg følte jeg stoppet opp når vi var på innkjøp nå, mye måtte på plass, mange inntrykk måtte fordøyes og ideer klekkes ut i live! Reisen igår tok knekken på meg, det å snu døgnet over 7 timer er grusomt, jeg hadde virkelig problemer med å sove og vende meg til det. Når jeg kom inn døren igår kveld sovnet jeg før jeg rakk å spise maten Håkon hadde kjøpt til meg og jeg husker ingenting av hvordan jeg fikk av meg tøyet,pusset tenner og kommet meg i seng . Nå er jeg våken og klar for å starte med å ta igjen alt det "tapte" av blogg innlegg, butikken og huset og gjett hva.Håkon har pusset opp gangen i underetasjen mens jeg var borte, den har blitt så HVIT og fin og gjett om dere skal få se bilder av den!!!! Itillegg hadde han vasket huset og lagt ferdig listene, jeg er helt overrasket over hvor flink han har vært!

Så nå dere, hva er det dere er mest gira på her på bloggen -interiør tips? interiør bilder, anbefalinger ...? Spytt ut-nå skal det blogges og jeg er så gira !!! 

Vi skrives snart---nyt morgenen!!

12 kommentarer

Nina

07.11.2012 kl.08:09

Så godt å høre at du er hjemme igjen. Ser frem til masse interiørbilder fremover, og ikke minst inspirasjon nå som adeventstiden kommer rett rundt hjørnet.

Jeg og samboer har akkurat kjøpt oss en stor enebolig, så kanskje innlegg med fargevalg i stuen osv hadde vært noe?

Gleder meg forresten til å se hvordan gangen ble!

Ha en nydelig dag da du! :D

Linda

07.11.2012 kl.09:41

Farger!! Jeg skal male veggene her hjemme. Men vil ikke så farger med gult i! Da vi har ferdig malte lister og dører vises det så godt! Så lurer på om jeg skal velge noen med litt grå i.. Så ikke alt ser gult å innrøyka ut!!

Ha en fin dag søte du!

Klem Linda

Ane

07.11.2012 kl.10:26

Tips :) Gjerne skjenker, er på jakt etter en ny, men finner ingen fine! Håper du hadde en fantastik tur, gleder meg til å se hva som kommer!!!

Silje

07.11.2012 kl.10:43

Interiørtips til bad. For ei tid tilbake blei me ferdig å pussa opp badet, men korleis eg skal gjøra det med interiør finner eg ikkje ut av!! Øsker å få ein lun, avslappende følelse der inne.

Ellen

07.11.2012 kl.11:04

Du er ei herlig jente altså, er så morro å følge deg!!!
Fantastisk blogg og et nydelig hjem dere har!! Min favoritt stil!
Ville gjerne vite mer om hvordan du pynter sofabord, kvadratiske.
Og gjerne om hva som passer inn med stilen din, hvite vitrineskap, etc.
Hvilke farger som passer sammen ( tekstiler i sofaen)
Får masse ideer fra deg,helt herlig!

Charlotte

07.11.2012 kl.13:15

Ønsker tips til "spa look / interiør " .. Ikke bare på badet, men ellers også :-)) klem

Cathrine

07.11.2012 kl.14:01

Ønsker gjerne tips til hva slags ting man bør ha som basis i interiøret for å få en lun, koselig men røff stil som dere har. Hva er must-haves?

Emilie K. G

07.11.2012 kl.15:40

Så fint at du har hatt det gøy på tur, Camilla! :-)

Gleder meg masse til interiørinspirasjon fra deg! Syns det er veldig bra sånn du gjør det fra før jeg egentlig; at du kommer med tips til hva som er moderne for tiden, og hva som skal til for å skape den lille forandringen. Du har akkurat en slik stil jeg liker; røft blandet med det myke, blandet med det "pene og blanke". Elsker hvordan du kombinerer den typiske "cottage-stilen" med blanke ting som feks de store champagne-holderne du har på bordet! Den store krystall-lysestaken dere har fått inn i butikken digger jeg :-)
Du er veldig flink, så bare fortsett slik du gjør! Får masse inspirasjon fra deg, Camilla.

Klem

Mariell

07.11.2012 kl.18:11

Jeg ønsker meg masse inspirasjonsbilder av pynt du selger i butikken. Kanskje spesielt forslag på juledekorasjoner og julepynt.

Vi skal snart gå i gang med å pusse opp både soverom og vaskerom. Kunne ønske meg litt forslag på stilige og moderne farger for veggene samt litt innredningstips og inspirasjon.

Fantastisk blogg du har. Leser den hver dag :)

C

07.11.2012 kl.18:24

Interiørbildene dine er nydelige!Ønsker flere av de:) Også gleder jeg meg til bilder av et nytt kjøkken og gangen!(Hvis det var det du mente den gangen...)

Janne

07.11.2012 kl.21:27

Farger/fargekoder:)

Jannicke

09.11.2012 kl.23:57

Vil gjerne ha flere interiørtips:)
Hvordan style....
....sengen?
.....nattbord?
...spisestuebordet?
...kjøkkenbenken?

Håper du lager innlegg om dette:)
Ha en fin kveld!!

Skriv en ny kommentar

hits