Snart hjem igjen

Nå er bagen ferdig pakket og jeg gleder meg veldig til å se mann og barn igjen , gjett om jeg savner dem.. Det er rart å reise så langt vekk fra dem i så mange dager og mammahjertet mitt overboblet nesten litt for mye når en stolt liten gutt ringte til meg å sa at han hadde en løs tann som snart faller ut... Herremin, så stor han begynner å bli, det er så rart-løs tann liksom, dere kan tro den gutten er stolt! 

Idag har vi fått ordnet mye med det som skal sendes hjem samt det som skal tolles inn imorgen og sendes videre til oss senere. I løpet av neste uke kommer de nye linputene ut på nett og i butikken-rå tøffe nå til jul og kjempe tøffe store julestjerner i lin! Vi har faktisk designet alt selv på interiør fronten og jeg kan nesten ikke tro at vi snart kan tilby egen produksjon på ting jeg i evigheter har sett etter hos mine leverandører. Itillegg kommer mange søte andre små lin produkter til hus og hjem i de flotteste og lekreste fargene. Nå gleder jeg meg veldig til å pynte butikken til jul, det er rett og slett det morsomste å ordne til i året pga all stemningen som skapes rundt det. 

I fjor så det slik ut ; 

Til helgen skal nye hyllesystemer inn, jule artikler opp og det julebordet dekkes- åååå som jeg gleder meg! Nei, nå er det 9 timer til flyet vårt går så jeg får kaste meg rundt her nede på siste rest - ha en nydelig mandag! 

8 kommentarer

kristin

05.11.2012 kl.22:07

Hei! Har samma lysekrone som deg på stua, (den laaange fra living) og lurer på hvor mange watt du har i pærene dine, og om du bruker dimmer på den? Har selv 5watts pærer, men synes den lyser for sterkt med de også. Har også dimmer til den, men om jeg dimmer den bråker og durer den noe fælt...

Mariell

05.11.2012 kl.23:07

Glad på dine vegne. Gleder meg til å se og få inspirasjon av deg :)

Slankemamma-26kg :)

06.11.2012 kl.00:17

Gleder meg til å se alt d spennende der byr på :)
Kan tenke meg Oliver er stolt ja.. Husker første reaksjonen da Theodor fikk sin første løse tann i høst! Og ikke minst da han mistet 2 tenner med få dagers mellomrom da vi lå unne på Riksen nå!!
Er så morsomt altså <3 Tiden flyr altfor fort <3

Melek

06.11.2012 kl.12:05

Velkommen skal du være <3

Ida

08.11.2012 kl.17:02

Du har så mye fint:) hvor lagrer du det og blir det ikke mye du ikke bruker når du kjøper nytt å det kommer nye trender. Jeg sliter sånn med det. Vil liksom ha alt hele tiden :p men blir så overgikk når jeg har alt framme. Selger du de "gamle" tingene dine?

Ida

08.11.2012 kl.17:03

Overkill

Camilla

08.11.2012 kl.17:23

jeg gir bort til familie og venner og selger på finn =)

Christel

09.11.2012 kl.20:58

Hei :)

Lurer på hvor mye den store klokken koster...sort og hvit..
Den var nydelig :)

Mvh Christel

Skriv en ny kommentar

hits