Noe til hjemmet og noe til deg.

Denne turen har virkelig vært morsom så langt.Villapaprika vil bli fylt opp med det ene lekre etter det andre og de som "maser" om barnearbeid har trekket ting ut av løse luften. Vi handler på seriøse fabrikker hvor vi har håndhilset,klemmet, ledd og moret oss med de ansatte og ingen barn har stått ved arbeidsplassene-flere store interiørbedrifter  i Norge handler også her bare så jeg har sagt det. Slike anklager er bare tullete og triste og kun for å prøve å skape ufine anklager mot vårt merkevare. Den ballen synes jeg derfor man kan legge flat og slippe å skape store saker ut av. 

Idag har vi fått vårt første skjerf produsert av egen produksjon, det er så morsomt å stå for tekstiler og farger selv og få sin egen logo på produktet. Idag har vi også fått inn noen morsomme små vesker-vesker som er veldig trendy i moteverden fra våren og er vi heldig kommer de med små stjerner også itillegg er glid låsen helt NYDELIG-den gjør faktisk hele pungen-vent å se....

Her ser dere noen av våre tekstiler ;

Vår kjære reisepartner Rita- min store inspirasjon innen butikk drift.. 

 

 

Nå skal jeg " kaste" meg i sengen, men interiørinnlegg med små drypp om nyhetene kommer senere idag ! Det kommer på løpende bånd nå-noe til hjemmet og noe til deg. 

Nyt dagen-det er jo søndag! 

16 kommentarer

Mia

04.11.2012 kl.17:36

Hvorfor forteller du ikke hvilket land du er i ?

Jeanette

04.11.2012 kl.19:13

Gleder meg til å se alt det nye og egne produkter!! Lurer også fælt på hvor dere er i verden ;) men det var kanskje hemmeligt! ;) Kos dere masse videre på tur!! Du lever virkelig drømmen Camilla! Og er et stort forbilde! Ha en fortsatt fin dag/natt hvor enn dere er i verden :))

Bente

04.11.2012 kl.20:15

Hun har skrevet det før hvor hun skulle... tror det var kina om eg ikke husker feil ;)

Louise

05.11.2012 kl.06:10

Det er et legitimt spørsmål, og det er egentlig enda mer tvilvekkende at du blir så forbanna for at noen stiller spørsmål til at du reiser til et land som er viden kjent for tvilsomme arbeidsforhold for å kjøpe produkter. Hadde du vært litt smart om dette så hadde du skrevet et innlegg om det istedet for å avfeie det som tull og at noen prøver å sverte deg.

June

05.11.2012 kl.08:43

Enig med Louise over her, du har fått 1 kommentar om barnearbeid i forrige innlegg, hvorfor så sint? I kina og india produseres det svært mye varer av barn og ungdom. Og det produseres svært mye av lavtbetalte voksne arbeidere. Dette er ikke ulovlig, men etisk ganske forkastelig sett fra et norskt perspektiv. Hvis dere er obs på dette og sjekker bedriftene så er det svært bra og tillitsvekkende, men det er en grunn til at rike land importerer fra disse landene, og det er pga billig arbeidskraft. Ingen prøver å sverte deg, hvorfor så paranoid? Lag heller et grundig innlegg som viser hvordan møblene blir laget hvis du vil fremstå som seriøs. Lykke til, spenennde å se alt det fine du får inn!

Marte

05.11.2012 kl.08:51

Jeg gleder meg til å se hva dere skal ta inn! Men jeg vil også si at det er et helt legitimt spørsmål fra en forbruker det som nevnes over her. Jeg har vært i india flere ganger og studert der også,og det er dessverre slik at innkjøpere blir vist en annen side av driften enn det som er faktisk tilfelle.Det er et relativt korrupt system,og barnearbeid er veldig utbredt. Det er ingen forsøk på sverting,men jeg vil vite hvor det jeg handler kommer fra,så jeg håper du kan opplyse oss litt om produksjonen og samarbeidspartnere etterhvert?

anita

05.11.2012 kl.13:34

Selvfølgelig skal vi som forbrukere stille spørsmålstegn ved hvor og hvordan produkter er produsert. Skulle bare mangle! Senest HM som er i søkelyset og de er vel en seriøs bedrift de også, men man blir selvfølgelig ikke vist barn som sitter og arbeider under besøk. Vi er vel ikke så naive at vi ikke tror de pynter på sakene? Som forbruker forbeholder jeg meg retten til å mene og tro hva jeg vil om dette temaet og ikke bli feid til side som tullete.

Karoline

05.11.2012 kl.15:11

Du driv ei seriøs bedrift, da bør du også tolerere fornuftige spørsmål frå oppvakte forbrukarar, angående eit utbreidt problem!
At du tek det so ille opp verker noko suspekt.
Tullete svar frå ei som vanlegvis er svært fornufteg!!

Camilla

05.11.2012 kl.16:15

Det er mulig jeg uttrykket meg feil, men meningen min var den at jeg synes det var så trist å få slike spørsmål og derfor ville si min mening om vår produksjon slik at flere slike påstander ikke kom ut her på bloggen. Kommentarfeltet mitt er ikke godkjent ferdig ennå pga jeg ikke har hatt mulighet til å sette meg ned å godkjenne de alle ennå her nede og jeg fikk mer enn et spørsmål om dette og synes dette var veldig trist da jeg personlig er veldig imot slik selv.

Jeg mente ikke noe mot den ène kommentaren, men generelt mot de jeg har fått lest.

Ha en flott dag

Camilla

05.11.2012 kl.16:19

Vi har ikke produsert møbler, men masse annet lekkert og vi har ikke fått noe produsert med barnearbeid. Alt er ryddig sjekket ut og jeg er sikker på at de som kjøper denne kolleksjonen føler de gjør en god handel- bilder kommer ved en senere anledning. =)

Camilla

05.11.2012 kl.16:20

Når ting kommer for salg av egen produksjon vil selvfølgelig alt av informasjon komme, vi har ingenting å skjule =)

Camilla

05.11.2012 kl.16:23

masse informasjon kommer når vi er hjemme, men mens vi er her vil jeg ikke si noe =)

Camilla

05.11.2012 kl.16:23

ååå tusen takk =) Masse bilder vil komme-det lover jeg! Ha en nydelig dag kjære kjære deg <3

Camilla

05.11.2012 kl.16:30

synes ikke jeg reagerte så rart, da jeg har fått masse stygt slengt rett inn på kommentarfeltet her. Jeg har ikke ment å virke frekk mot noen, men jeg synes påstandene mot meg og min butikk er direkte slemme uten å mene noe slemt om noen.

Anne

05.11.2012 kl.17:17

Hallo dere! Tror dere virkelig at de fleste varer i andre butikker og butikk-kjeder er produsert i høykostland. Kjøper butikker inn varer fra norske leverandør er det leverandøren som har vært avgårde å hentet varene, for deretter og gange opp prisen på produktene som butikkene igjen bestiller . Her skal jo begge ledd tjene på produktet. Butikk-kjedene handler masse direkte fra det store utland siden det er dyrt å produsere i Norge med alle landets sosiale goder og avgifter. Jeg kan GARANTERE dere at Camilla ikke er og kjøper varer fra barnearbeidere. Slike forbindelser har hun ikke. Det blir bare for dumt med all denne spekulasjonen .

Karoline

05.11.2012 kl.18:23

Både ser og forstår problemet med skitt-slenging og sverting av både butikk, rykte, deg sjølv osv..
Vi lever i Jante-land veit du!!

Ifht. spørsmål du har fått angående tur og eller produksjon, synes eg heller ein skal vere glad forbrukaren bryr seg. Nok naivitet ute å går.
Og som andre skriv over -nok av bedrifter/enkeltpersonar son har vorte lurt av eit flott ytre..
Ingen meinar eller trur at du/de bevisst hadde hatt noko med "slikt svineri" å gjere. Iallfall ikkje eg.

Synes du er framifrå skapende og kreativ, utruleg flink i det du gjer! Hadde eg hatt halvparten av energien og lysta, sei eg berre..
Eg les bloggen din kvar dag og elskar den! Takkar for både gamle og framtidige idear ;)

Skriv en ny kommentar

hits