Lader opp...

Vet dere, idag har bloggen blitt skikkelig underprioritert. Håkon hentet meg på jobben kl 17 og da gikk turen videre ut for å spise en deilig middag,bare oss fire. Ungene var i ekstase, fikk tegnesaker, chips og pølser og sengen kom de seg i først nå.  Jeg hadde egentlig store planer om å ordne litt her hjemme og legge ut noen nyheter her på bloggen, men tiden strekker rett og slett ikke til og siden jeg reiser imorgen var det viktigere å være bruke tiden med barna mine og mannen min. 

Nå er det bare noen timer til jeg sitter på flyet og gjett om jeg gleder meg. Jeg har med meg macbookén og kameraet mitt så jeg skal nok få holdt dere oppdatert på reisen og nyheter vi får inn. Runde puter kommer, for de som lurer. Ikke helt like mine, men runde,store og små i ulike tekstiler. De kan i løpet av et par dager reserveres,bilder kommer.... 

Når jeg kommer hjem skal nye ting på plass og en av mange hemmeligheter skal "lekkes" ut. 

Et lite hint ; 

inspirasjon.

 

Vel, nå skal jeg kose meg i armkroken til mannen min før drømmeland skal besøkes...  Vi skrives! 

32 kommentarer

Nina

01.11.2012 kl.22:53

Så flott kjøkkeninnredning, hvilken leverandør er det?

Salige Lavendel

01.11.2012 kl.23:05

Koselig å spise ute av og til. God tur!
God tur, Camilla! Kos deg masse på tur. Og viss det er nytt kjøkken du har tenkt til å vise, så gleder jeg meg til det. Det såg superfint ut :)

Christin

02.11.2012 kl.00:48

Hvis det er nytt kjøkken du skal ha, så skjønner jeg ikke hvorfor du i det hele tatt gadd å gjøre noe som helst med det du allerede har.... Mye vil ha mer!!!!!! Har ikke sett maken til vinglepetter. Jeg liker å lese bloggen din, men noen ganger klarer jeg ikke forstå hvorfor du aldri kan bli fornøyd med NOEN ting?!? Skjønner at endel interiør i huset deres blir byttet ut pga reklame for butikken din. Men du sier så ofte at du er sååååå fornøyd med ting, men etter bare noen dager skal det byttes ut. Nummeret inntil galskap sier nå jeg..... Jeg er glad jeg kan være glad for, og sette pris på det jeg har- i mer enn noen dager...... jeg vet at dette innlegget kan virke litt negativt, og det er jo ikke sikkert at dere skal bytte ut kjøkkenet i det hele tatt.

Syns det er trist at mange mennesker har blitt slik. At de hele tiden jager etter noe finere og flottere. Det vil jo ingen ende ta. At man aldri, aldri kan bli fornøyd. Kan virke som en besettelse og går helt til hodet på enkelte.

JA jeg elsker interiør, men føler at samfunnet er i ferd med å bli veldig materialistisk på alle måter slik at menneskene ikke blir sett for annet enn det materialistiske de har... Mulig du syns dette er på viddene. Men jeg måtte bare få sagt det. Og ikke misforstå, jeg liker virkelig butikken og bloggen din. Får bare følelsen av at du aldri blir fornøyd med noen ting, noe jeg syns er trist.....

Camilla

02.11.2012 kl.06:48

Tusen takk!!! Det skal jeg ha! <3

Stine

02.11.2012 kl.07:03

Det er jo også rart hvis det bare er knottene du skal bytte ut når du nettopp har byttet ut knottene. Tipper du har får overtalt mannen din til nytt kjøkken. Du blir jo aldri fornøyd med noe...ser du virkelig ikke det selv ut fra bloggen din ...? Morsomt er det også når du mener du har en barnevennlig sofa i kjelleren og den er hvit!

anita

02.11.2012 kl.07:22

Er så enig med disse to over her - du blir aldri fornøyd og du tenner så fort det er noen som ikke er enig med deg, og du går løs på folk i krassse ordelag. Har skrevet før her på bloggen hvilke signaler denne bruk - skift - kast mentaliteten gir - selv om det er en salgsblogg - nei den karusellen er jeg glad jeg ikke sitter på.

Camilla

02.11.2012 kl.07:39

så sier vi det.

Melek

02.11.2012 kl.09:04

Hva feiler det dere HATERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hun kan da gjøre om så mye hun vil i sitt eget hus,om det så er endring hver eneste dag,så er det faktisk hennes eget valg.
Så lenge det ikke går utover andre,så gjør hun da ikke noe kriminelt.
Drit i å ødelegg stemmning for oss som faktisk elsker bloggen og personen bak den.

Keep strong C ?

"When you judge another, you do not define them, you define yourself"

Peace out

Eirin

02.11.2012 kl.09:09

Gleder meg til å se putene:):)

Marit

02.11.2012 kl.09:18

Er så enig med deg. Skjønner ikke hvorfor man skal komme med sånne sårende og idiotiske kommentarer. Lærte en gang av min mor at " har du ikke noe godt å si kan du like godt la det være, eller som vi sier her oppe, HOLDE KJEFT!
Dette er en superfin blogg, med masse flott inspirasjon for oss som elsker interiør. Det som er tydelig er at misunnelsen er stor der ute og det er vanskelig for en del å se at noen lykkes med de de gjør.
Stå på videre Camilla, du har en flott blogg og er til stor inspirasjon for mange av oss. Jeg er en del eldre enn deg, men allikevel finner jeg mange flotte ideer til mitt eget hjem.
Og til de som er negative til bloggen, for all del la være å lese den da! Få dere heller et liv og prøv å være litt positive og hyggelige. Så kan det jo hende at dere får det bedre med dere selv!
Nordlandshilsen fra Marit :-)

Hilde

02.11.2012 kl.09:52

Gi dere, jenter over her :( Camilla driver butikk, nettbutikk og en super blogg,og har en genuin interesse for interiør. Gled dere over hva hun får til, og hva hun vil bytte/endre er helt og holdent hennes egen sak. Bruk og kast...tja...hun selger jo videre masse så andre kan få glede av ting og tang. Nei folkens, fei for deres egen dør før dere bare kritiserer.
Camilla; stå på og ha en knakende fin tur!

Hilde

Tessa

02.11.2012 kl.10:43

Hvis dette er kjøkkenet du skal ha så må jeg bare si at det var helt utrolig nydelig !!!! :-) ønsker deg en god tur! Gleder meg til og se mer av kjøkkenet :-) klem :)

Sara

02.11.2012 kl.10:53

"Har man lyst har man lov!" Er det noe som heter ;) Og har man i tillegg råd til det, så hvorfor ikke?
Interiør er jo jobben din i tillegg til hobbyen din, ikke sant? Da må man jo fornye oftere.
Må si du har et talent innenfor estetikk, interiør, farger og det å se muligheter, ikke begrensninger!

Dere andre over her er bare misunnelige :p Det er forsåvidt jeg og, men beundrer istedet for å være negativ!

Takk for mye god inspirasjon, Camilla!

kine

02.11.2012 kl.11:30

Stå på Camilla, DU er en kreativ og en helt utrolig dyktig person med interiør..Du er uten tvil min favorittblogg og du gir meg så utrolig mye inspirasjon og glede i hverdagen.
Jeg tar virkelig av meg hatten for alt du har klart å skape i en så ung alder...Drit i negative kommentarer, det er kun missunnelse.

Sender deg en Stor klem og en stor takk for alt du deler med leserne dine. Riktig god tur også:)))))))))))))))

jeanette

02.11.2012 kl.11:46

At det går an.. ALLE må få lov å si sin mening!! Også de som synes det er idiotisk og holde på å bytte ut ting som er helt fullstendig bruklig, og som synes at vi lever i en overmateralistisk verden, uten å bli kalt haters.

Christne

02.11.2012 kl.11:50

Herrefred! Det er mye misunnelse ute å går... Hvorfor kan ikke bare sånne som ikke har noe fint å si, holde det for seg selv? Jeg på min side derimot gleder meg veldig til å se hva hemmeligheten er :-) Og kjøkkenet var kjempefint! Stå på Camilla, du er helt sjef når det kommer til interiør ;-)

Helge-klem fra Nordland :-)

Christin

02.11.2012 kl.13:19

Jeg er overhodet ingen "haters" selv om jeg sier hva jeg tenker! Dette er bare et lite hjertesukk fra meg. Vi har penger nok til å gjøre som vi vil, så det er overhodet ikke misunnelse det går på. Jeg unner Camilla alt godt og beundrer hennes pågangsmot, og derfor syns jeg det er trist at hun aldri virker som hun blir fornøyd. Og dette er ikke bare rettet mot henne som person men til alle som tror at lykken kan kjøpes gjennom fint stæsj og nye møbler.

jeg syns ikke at det å bytte ut møbler og interiør i ett kjør viser kreativitet, for slikt kan kjøpes for penger... Men å sette sammen og forandre på det man har- DET kaller jeg kreativitet!

Jeg tror det er viktig å sette ned foten for seg selv og tenke seg om innimellom. Hvem gjør man dette for og hvorfor? Blir jeg mer lykkelig av å holde på slik?
Så får de som vil, slakte meg! Det er ikke slemt ment.......

June

02.11.2012 kl.13:25

Nydelig kjøkken, men hvis dette er Camilla sitt lurer jg på hvor kjøkkenvinduet har tatt veien... Derfor tror jg ikke hun har byttet kjøkkeninredning. Og om hun har, er det opp til ho ikke dere. Selv kjøpte vi ett hus i januar og har snart jobbet oss gjennom samtlige rom og snart skal stuen gjøres om på nytt... Ikke fordi vi har då fryktelig lyst men fordi vinduene må byttes og da gjør vi alt heller på nytt. Er mye man ikke vet når man kjøper hus og ting kan oppstå. Så ikke heng dere opp i om hun bytter ut kjøkkenet!

Monica

02.11.2012 kl.15:08

For det første så er vel dette kjøkkenet som er avbildet, en smule større enn i huset til Camilla? For det andre så mangler det et vindu. For det tredje så er det vel heller ikke samme gulv, som er lagt fra stuen inn til kjøkkenet, og tviler vel på at de har skiftet gulv i hele etasjen igjen? Dere her som "tenner" så fort dere tror noe, hva med å vente til dere vet "hva" som er avbildet før dere konkluderer med at det er byttet kjøkken osv!

God tur Camilla! :)

anita

02.11.2012 kl.15:29

Kreativitet er som du sier Christin å bruke det man har på en ny eller annerledes måte. Er ikke så imponert over å komme inn i et hjem hvor alt er det siste på interiørfronten. For meg så skal hjemmet ha en sjel og det vil for meg si at det er ting jeg har blitt glad i og som har betydd noe for meg over tid. Og til dere som tror jeg er misunnelig? Da kan jeg fortelle dere at jeg bruker mine penger på reiser , hyggelig samvær med god mat og opplevelser og ikke døde ting - derfor lider jeg heller ikke av misunnelse.

anita

02.11.2012 kl.15:31

Og for dere som ikke har skjønt det - bildet av kjøkkenet er vel bare et illustrasjonsfoto

Ine M.

02.11.2012 kl.18:37

Skjønner godt at du prioriterte familien din når du skal reise vekk <3 Ønsker deg en riktig god tur, blir spennende å se nyhetene dere finner der nede :-D Også veldig spennende med tanke på kjøkkenet som er avbildet her, jeg klarer ikke å gjette ihvertfall!

Sofie

02.11.2012 kl.19:35

Hun har jo skrevet lengre nede at "vi har bestilt nytt...", så selvfølgelig er det kjøkkenet. Jeg har bare ventet på det;-) Synd at du aldri kan bli fornøyd med noe som helst, Camilla...

IngDah

04.11.2012 kl.21:14

Veldig fin og inspirerende blogg, og jeg synes du er veldig flink med interiør:) Jeg må dessverre likevel si meg noe enig med de lenger opp, at det er litt synd at du pusser opp hele kjøkkenet til det du omtalte som drømmekjøkkenet for så å bytte det ut til et nytt. Ble faktisk super positiv når jeg så hvordan du gjorde kreative løsninger for å få det veldig fint på kjøkkenet, og kjenner at jeg blir litt "skuffa" når du nå skal bytte det ut med et helt nytt et. Dvs at du pusset opp kjøkkenet bare for noen ukers bruk.. Vel til syvende og sist er det jo selvfølgelig du som bestemmer det, men det er nok et viktig poeng i det å sette pris på det man har, og ikke måtte bytte ut å fornye hele tiden;) Ikke vær så rastløs, bloggen din er veldig fin og inspirerende, så ta dette bare som konstruktiv kritikk, ikke annet:)

Camilla

05.11.2012 kl.16:09

til alle deres lille informasjon-kjøkkenet mitt er ikke blitt byttet ut, men nye flotte knotter og sokler er kjøpt inn til det kjøkkenet jeg idag har=)

Stine

07.11.2012 kl.12:04

Hvorfor skrev du da at du har kjøpt nytt....avbestillte vel kjøkkenet når du forsto etter kritikken her at all den unødvendige utskiftingen har tatt helt overhånd. Dessuten hvorfor viste du slik entusiaste hvis det bare var noe knotter som skulle skiftes ut..pinlig og umodent.

Camilla

07.11.2012 kl.16:27

For dete første har jeg aldri skrivet at jeg har byttet ut kjøkkent vårt, det var det som ble tolket ut av det som jeg skrev og slik er det. Og skal jeg være helt ærlig kunne kritikken folk må lire av meg pga et kjøkken betydd mindre for meg enn det,det idag gjør dersom det var slik at jeg skulle sette inn et nytt og lekkert kjøkken, jeg innreder ikke huset mitt etter andre sin mening eller synspunkt-heldigvis. Jeg er overlykkelig over å ha bestilt meg de knottene og den tak sokklen jeg altså og som det står under bildet-inspirasjon. MEN, når sant skal sies så har jeg store planer med tiden om å sette inn et slik kjøkken og når den tid kommer blir det ekstra stas å få det opp og klikke ut bilder her på bloggen om jeg da ennå blogger-det satser jeg på;)

Pinlig er det å se hvordan du spyr ut av deg ulike shitkommentarer her på bloggen, noe som er det jeg vil kalle umodent, tenk at jeg er så spennende for deg ;)

Men det er som de sier - "så lenge folk snakker om deg og bryr seg med ditt er du intressan -det er når det slutter det ikke er så bra lengre " så fortsett å legg igjen dine " jeg-er-så-opptatt-av-å-finne-dine-feil" kommentarer og nyt alt det som kan irritere deg med meg. Jeg er ihvertfall voksen nok til å sette pris på livet mitt-med eller uten nytt kjøkken eller nye ting i huset;)

Ha en nydelig kveld - modene anonym ;)

Monica

08.11.2012 kl.20:05

Hei Du:-) Føler det er så trist at "voksne" mennesker skriver slik på bloggen din. Get a life!! Du er kjempe god på interiør, og det er jo din lidenskap:-) Fortsett med det kjære deg. Noen mennesker er bare så lite rause og janteloven herjer....Tusen takk for flott butikk i byen, jeg glemmer både tid og sted når jeg stikker innom. Hyggelig med ny handel av deg idag:-) Stå på videre!! Monica

Monica

08.11.2012 kl.20:18

Psss! Hei igjen..fikk med feil adventskrans hjem...det var den grå med stjerner jeg bestilte i nettbutikken. Men fikk nok pakket ned feil...en brun med glitter:-) Ringer ned i morgen jeg:-) Monica

Camilla

08.11.2012 kl.20:40

hei hei =)
Jeg så jeg vekslet posene den lå i så den ligger å venter på deg =) Beklager det, jeg var sikker på at det var den som lappen lå på som var din, men det var den som lå under.

Tusen takk for hyggelig prat idag, jeg håper putene passet perfekt inn =)

Monica

08.11.2012 kl.21:17

:-)

Skriv en ny kommentar

hits