Beina på bordet og kontrollen i hånda....

Kvelden har kommet og nest siste kveld før avreise er her. Jeg har lagt meg godt tilbake med beina på bordet og go´programmene mine på tvén ... I vinterperioden blir jeg skikkelig tv slave altså. 

Mange har ønsket å se bilde av lysekronene over spisebordet så jeg legger med et par bilder av dem. Jeg synes det passet godt til bordet da de satt det glamorøse preget jeg ønsket til den grove spisegruppen vår. Begge er fra Villapaprika.. 

Idag har vi hatt kaos med masse små nydelige barn som har kommet for "knask-eller-knep". Olíver og Mathilde har vært på tur utkledd som spiderman og marihøna og klart å lokke med seg en pose hver med godis. To stolte barn gikk i sengen med store smil om munnen. Olíver er mye bedre, han har nok bare hatt en "dårlig" dag igår og vært sliten etter å ha vært plaget natten igjennom med kløe. Nå har han tatt den pillen han ble utskrevet og han ble brått et helt annet barn. *deilig* .....

Imorgen har vi kosedag og det skal bli godt for mor og barn. ungene skal nemlig kun 3 -4 timer i barnehagen. Jeg føler jeg må kose MASSE med dem før jeg drar, da jeg aldri har vært så langt borte fra dem tidligere. Uvant, men jeg gleder meg veldig, nå begynner det å gå skikkelig opp for meg. 

Imorgen kommer nyheter ut i nettbutikken og jeg har selv fått pyntet opp med dette hjemme, det er så morsomt med alt som kommer inn om dagen. Mye spennende til flotte priser! 

Nå skal jeg dytte innpå med deilig biffsalat med kongereker -NAM nam! Vi skrives- ha en nydelig kveld!

Ps; idag har vi bestilt nytt........ noen som kan gjette hva? 

5 kommentarer

Katrine

31.10.2012 kl.22:11

såå fine lyskroner :) Enda godt at Olliver er bedre da, jeg har sliti med en sår og rød rompe på dattera mi nå i 3 dager og nå begynner det å bli bedre,HELDIGVIS!!!
Bestilt nytt kjøkken?

Joan

01.11.2012 kl.01:03

Hei Camilla
Har sjølv en datter med atopisk eksem.
Apotekets badeolje er FANTASTISK....
Den reddet oss på vinteren og utover våren.
Her er mitt råd for å bli kvitt eksemen : Smør han inn eller la han bade i oljen, dusj han for deretter å smøre han inn en gang til før han går ut av badekaret...
Tørr klapp han med handkle for da sitter oljen igjen på huden og huden får tilført fuktighet. Eg brukte pysjamas pga at eg ikke ville vaske sengkle HVER kveld i en periode...
OG for all del IKKE få den i håret for den er veldig feit...
Bytt over til sensitiv vaskemiddel og IKKE bruk skyllemiddel for dette kan forverre eksemen i kulde perioder.
Håper han blir betre om en stund for dette er noe grusomt for ungene.... De klør og har det vondt når det er som verst, men vi har ikke vert så plaget etter at vi beg å bruke Apotekets Badeolje.(Hvit flaske)
Lykke til å håper det går bra med dere.
God tur og vi gleder oss til å følge med på bloggen

Sunniva

01.11.2012 kl.08:02

Nydelige lysekroner! :)
Jeg ELSKER stilen din!! :) Inne hver dag og drømmer meg bort i noen minutter.. ;) Liker veldig godt noen av leverandørene du har hatt til butikken din og, som THG, Lama, Tine K, Palma Nora of Norway, osv. Lyst å legge ut hvilken nettsider/forhandlere du pleier å kikke på når det kommer til interiør? Evt. hvilken forhandlere du har i butikken din, utover de som allerede er nevt ?

Julie M.

01.11.2012 kl.10:10

heilt nydelig heim du har! vi har samma smak når det gjeld interiør og innredning, stor inspirasjon for meg og ideer:D

Camilla

02.11.2012 kl.17:32

Hvor er de lekre stolene dine fra?

Skriv en ny kommentar

hits