Møte-masete høns!

Ikveld har jeg vært i middagsmøte hos min kjære kollega og reservemamma Nina, vi måtte møtes alle til siste -rest-møte før avreise til fredag. Jeg er sikker på at vi kommer til å få en heidundranes god tur... Vi skal shoppe,shoppe,shoppe og shoppe.. Villapaprika skal fylles opp med deilige nyheter som bare Villapaprika har og jeg kan love at prisklassene vil være "fantastiske" . Dere kan rett og slett bare glede dere! Mange har lurt veldig på hva vi skal ta inn osv, det eneste jeg vil røpe er tekstiler-man ja-tekstiler rommer masse og har dere noen ønsker er det bare å komme med det, det er jo alltid topp med tips på varer dere ønsker at vi skal ta inn fra kundene selv ! 

Om 58 timer skal jeg opp i dette flyet;

Sjekke inn på dette rommet ; 

Og kun gå rundt å kose meg  på slike plasser; 

Jeg gleder meg SÅ masse og tror nok jeg skal klare å få min livs opplevelse i denne bransjen... Idag har jeg hatt mitt første møte med en dame som er fra India som skal hjelpe oss med import på ting og tang derifra senere -lykkelig og veldig giret er jeg, det er nå moroa begynner ! 

5 kommentarer

Solfrid

30.10.2012 kl.23:44

Dette blir nok spennende camilla=) Heldig du.

Jeg har allerede fått en mail. Tuusen takk for raskt svar=)

Cecilie

31.10.2012 kl.05:28

Etter bildene å dømme gjetter at du skal til New Delhi!!
I såfall kan du bare GLEDE deg! Herregud for en spennende by! Har dere tid så ta drosje til bydelen Karol Bagh, ekte Indisk marked med butikker etc. MÅ oppleves!!
Og i bydelen Guargong ligger kjøpesenterene tett i tett, kjøpesentere av Amerikansk standard (=BRA!!!!)
Husk også at merker som lages i India, som Lacoste, Converse, Tommy Hilfiger osv er RÅBILLIG der!! Vi snakker 100 kr for et par EKTE Converse feks! De kjente merkene har egne, store butikker på de vestlige kjøpesenterene. Så skal du til Delhi GLED deg! Og jeg håper du får brukt noen av tipsene ;-)

C

31.10.2012 kl.07:47

Hei! Jeg har et ønske og der er DIGRE runde puter( Som de du har på gulvet hjemme fra Kina).Det finner jeg ingen steder:) GOD TUR!!

Emilie K. G

31.10.2012 kl.09:12

Åh heldige deg! Du er en inspirasjon for oss alle Camilla :-) iallefall for meg!
Du har et sjeldent pågangsmot, få mennesker har. Hvor får du energien din fra??
Har du noen hemmeligheter på lur, så feel free til å dele dem ;-) Hehe.
Ønsker deg en herlig tur, og gleder meg som en liten unge til disse nyhetene kommer ut!

Klem

Sofie

31.10.2012 kl.19:21

Jeg kunne gjerne tenke meg runde puter i beige, helst i lin!

Skriv en ny kommentar

hits