Endelig

Hopp i taket og klapp i hendene - VI ER FERDIG MED PAPRIKAKORKEN 8! De som flytter inn kan virkelig glede seg, det vil lukte friskt og ren lavendel, vegger er "lappet" sammen og alle kriker og kroker er frie for all mulig shit.... Det er en fantastisk følelse å vite at vi er "ferdig" i det gamle huset, jeg merket at jeg faktisk ble litt sliten av å ha begge husene hengende over meg. Itillegg skal kapitalen i huset få gjort nytta si med lånet, alt som kan betales inn til lån er penger spart for oss. Nå kan vi konsentrere oss om dette huset og det skal bli fantastisk , jeg tror aldri jeg skal flytte noen plass igjen dersom jeg ikke blir hundre prosent nødt til det av noen grunn.. 

Nå er kvelden her og vi skal kose oss med Kebab og film, en deilig avslutting på en hektisk uke. Imorgen skal jeg holde småtrolla mine litt hjemme på morgenen, siden jeg reiser fra dem til helgen... Uff, det gruer jeg meg faktisk litt til! Jeg har aldri vært så lenge borte fra dem tidligere og jeg er en skikkelig daltete mor på barna mine. Godt jeg har med pappaen min, for jeg skal ærlig innrømme at jeg har store sommerfugler i magen. MEN, ikke tvil-jeg gleder meg ENORMT! 

Jeg lovet dere litt mer nyheter ikveld og det løftet tenkte jeg å holde, som dere vet har jeg valgt ut mange julevarer alt og en som skiller seg litt ut på hyllen eller peisen er denne vakre stjernen- 

Vakker ikke sant? 

Jeg simpelthen elsker den og tenkte å kjøpe inn noen kraftige hvite fløyelsbånd nærmere jul og henge opp et par i de store vinduene våre,tror det kan blir kjempe fint altså! 

Stjernen finner dere HER 

Nå skal jeg spise litt kebab og nyte resten av kvelden- det håper jeg dere vil også! 

6 kommentarer

yvonne

28.10.2012 kl.21:37

Så koselig!! Nydelig peis også!!

Ha en fin kveld!

Annette

28.10.2012 kl.22:36

Den var utrolig flott! Har helt dilla på stjerner :)

Men hva er prisen på den store grønne kransen med lysene i?

Kos dere videre i kveld :)

VILLASKOGEN?

28.10.2012 kl.22:41

Vakkert!

Kos deg med barna i morgen & nyt øyeblikket.

Klem!

Sunniva

29.10.2012 kl.08:21

Nydelig hjem, som alltid! ;) Lurt i flere dager på hvor du har fått alle flettekurvene fra? Bådede på kjøkkenet og de i stuen :)

Camilla

29.10.2012 kl.08:30

hei hei! Tusen takk kjære deg! <3 de er på kjøkkenet er fra ikea og de i stuen er fra kid ?=

Ha en nydelig dag !

Anette

30.10.2012 kl.10:50

Du har ett fantastisk nydelig hjem! Virkelig gjennomført :) Elsker å titte innom bloggen din og få masse inspirasjon!!
Jeg bygger hus om dagen og lurer av den grunn på hvilken type gulv dere har i stuen? Hva heter det.. ?
Jeg synes det gulvet ser utrolig fint ut.

Skriv en ny kommentar

hits