Kosestund..... Med inspirasjon

Jeg elsker dager som idag når det ligger å venter interiørblader til meg i postkassen på morgenen.. Jeg blir som et lite barn på julaften når jeg skal åpne det opp å se den første siden- hva venter meg mon´tro?

Håkon jobber hele kvelden idag så jeg har hatt en skikkelig jente kveld i mitt eget selskap,interiørblad på interiørblad har blitt lest grundig igjennom og masse inspirasjon har klistret seg i minnet.

Kosekveld med beina på bordet,iskald brus i glasset, sjokolade i skålen og interiørblader -kan det bli bedre? 

Glasskrukkene på stett og krystall glassene fra min bestefar kan brukes til så mangt.... "Ille kost" Glasskrukken på stett finner du HER.

Idag lot jeg meg inspirere av noen fat dekorasjoner og en eplekasse fylt opp med kronelys... Imorgen skal jeg trå til med min kreativitet og lage min egen "greie" på dette...  *smiler* Bildet som ikveld ga meg inspirasjon var dette; 

Nå skal resten av kvelden nytes  før jeg om en time skal kåre vinneren av pleddet! 

Kroppen min har nesten limt seg fast i sofakroken etter en hel dag oppe i det gamle huset vårt. Det har jeg idag vasket ut av og FY så MØKKETE!!!! Er det virkelig  mulig? Jeg som har vært så nøye med renhold i dette huset fikk meg idag en "grusom" opplevelse, jeg skal ikke gå i detalj , men den kjøkken vifte var grisete!! Er det mulig ? Jeg føler jeg har vasket den nesten ukentlig, men idag skulle jeg nesten ikke tro den noen gang var blitt vasket! Jeg tror all møkken på mystisk vis blir mye mer synlig så fort man flytter ut og huset blir tomt... 

Hmmmmmmm...

8 kommentarer

C

25.10.2012 kl.22:00

Koselig:):) Hvilke interiørblader leser du?og hvor har du kjøpt armaturen du har på badekaret!:):)Lekkert,lekkert!!

May

25.10.2012 kl.22:36

Hei på deg:) kortid viser du bilde av gangen/hallen din?:) venter i spenning;))

Camilla

25.10.2012 kl.22:38

kan ta bilder imorgen kanskje=)

Elin - snart fru Kleppen Fedje

25.10.2012 kl.22:46

Ah, jeg elsker kveldene på denne tiden av året! Å kose seg i sofaen, med varme pledd, masse puter og ullsokker og MASSE tente lys er herlig :))

Du har det utrolig koselig ser det ut som :) NYT det!

Tina

25.10.2012 kl.23:21

Hei :) de hvite konsollbordene med trefarget overflate, er det fra butikken din? Pris? La inn en bestilling til dere, og skrev i kommentar om dere kunne vente med å sende til den 5-6 nov? Tror du det går?:) også lurer jeg på om du kan lage et innlegg om hvilke spisestuestoler du har i butikken? Har så lyst på de hvite, med håndtak og nagler som du hadde før!:) klem til deg :)

Mari

26.10.2012 kl.14:18

Hei,

jeg spør igjen jeg :) Hvor har du kjøpt de flotte brikkene til å ha under glassene? Jeg har lett så lenge etter noen lignende og disse var virkelig fine :)

Ha en fin helg!

Yvonne

26.10.2012 kl.22:37

Inspirasjons bilder liker vi=)=)
tror du at du kunne vist noen bilder av stue i brun toner litt høst artige hvis du skjønner hehe =)=)

Ha en fiiiin helg!

klem

Camilla

27.10.2012 kl.13:08

mener du at jeg skal ta inn brune elementer ?

Skriv en ny kommentar

hits