Tid for vakre hjem ....

Idag har jeg vært i intervju med  en nydelig dame fra Vakre hjem og interiør, det "gamle" hjemmet vårt skal snart på trykk i det og det nye kommer nok ut ettervert det også.... Det er så stas, tenk lille huset mitt( det jeg hadde) skal trykkes opp i mange eksemplarer og komme i mitt favoritt blad når det kommer til interiørblader- det er ille stas altså!  Jeg fikk idag se bildene som har blitt bestemt og jeg kan nesten ikke vente til jeg står med papirutgaven av mitt tidligere hjem i hånden...  Jeg lover å gi beskjed når det kommer ut! 

Vel, ellers har dagen gått i ett, jeg skal på middag til min "reserve" mamma etter jobb og har hatt min mor på besøk i butikken -perfekt dag! Julen har faktisk begynt å komme frem i mange butikker og på radioen prates dette om i hytt og pine..Personlig synes jeg det fremdeles er høst og er ikke klar for julen riktig ennå, men butikkene rundt meg har faktisk begynt å dra julen inn så jeg føler noe må få komme på plass i hyllene her også. Jeg har pyntet bordet med hvite rotting stjerner og veggen med en stor grønn krans--nå snakker vi krans altså!!  Så litt etter litt skal julen få komme opp her også, selv om det ennå er litt tidlig....

Denne julen satser jeg på skikkelig kranser og råtøffe adventsstaker , grove tekstiler og myke linjer,store juletre og masse tøff borddekorasjon. Tror nok vi kommer til å få et perfekt julepyntet bord iår---iår vet jeg hvordan jeg vil ha det!!!  

Nå skal jeg kaste meg rundt og komme meg avgårde ,nyte kvelden og komme tilbake til dere litt senere!!! Ha en NYDELIG kveld så lenge!! 

Skjerfet er forresten helt nytt og blitt en klar favoritt , finnes HER i nettbutikken ... 

11 kommentarer

maryjane

18.10.2012 kl.19:48

ååå... du er så søt. må bare si det. må jo bli glad i deg. du er så flink og har en ståpåvilje jeg bare kunne drømme om. og at du får til alt du gjør, i tilegg til å være 2barnsmamma. wow. du er virkelig en inspirasjon.
og i tilegg gir du utrolig god inspirasjon til hjemmet. du har en fantastisk god stil, som jeg absolutt elsker.
skulle gjerne fylt opp hele hjemmet med varer fra villapaprika.
stå på videre! heier på deg! og gratulerer så mye med vakkert hjem!

hilsen fra daglig bloggleser ....(hekta)

ramona

18.10.2012 kl.21:22

Hei:) hvor mye koster kransen??
Så fantastisk! Gratulerer så mye. Da må bladet kjøpes inn :)

st

18.10.2012 kl.22:20

Hei :0) Hvor har du kjøpt det fine stuebordet ditt?

withloveh

18.10.2012 kl.22:31

Skal du selge falske juletrær i nettbutikken?

Camilla

19.10.2012 kl.00:00

den er med lys og koster rundt 3000 kr, men vi får maaange andre også =)

Tina

19.10.2012 kl.19:55

Hei ;) har prøvd å spørre deg om noe under inlegget: vi elsker blått..
men ikke fått svar! lurer veldig på hvilke av de to blå putene du har i nettbutikken som er avbildet;)

Line

19.10.2012 kl.20:00

Hei:)
Lurer på om du kan hjelpe meg med et navn på en butikk på norbysenteret? Mener du har skrevet noen ganger tidligere at det hender dere er der... Husker ikke hva den heter...
Det er en klesbutikk for herrer og damer. De selger en del dyre merker! Har klær ytterst- dame den side, herre på andre, og innerst i butikken har de endel sko osv.. Ilse jacobsen, michael kors, lacoste, armani, hugo boss, osvosv er merker de har. Kassen dems er ca midt i lokalet. Butikken ligger like ved din sko, bikbok og gina tricot, carlings og en sånn "typisk amerikansk look a like cafe" Rett ovenfor en gullsmed foretning, hvis jeg ikke husker feil..
Håper du vet!!!

God helg:):)

Camilla

19.10.2012 kl.20:04

Den heter Individ prestige =)

Camilla

19.10.2012 kl.20:04

gråblå,jeansblå og marine =)

Line

19.10.2012 kl.20:27

Hjertlig takk:D

Skriv en ny kommentar

hits