Jeg drar til drømmeland!

Det har nå gått over et år siden Villapaprika åpnet dørene, men jeg føler likevel at de åpnet igår . Det at tiden går fort er ingen tvil, dagene går brått så fort og jeg henger ikke alltid med i svingene selv om jeg prøver. Nå har tiden for meg kommet og Villapaprika starter med egen produksjon av tekstiler. Jeg føler ofte at leverandørene "henger" etter på mye og de ulike fine fargene kommer aldri fort nok. Ta for eks mosegrønn... Den fargen forelsket jeg meg i fjor høst og den kommer ikke ut før til neste vår/høst for fult. Blått begynte jeg  med 6.mndér før mange andre og bringebær - det startet jeg med i sommer, en farge som ikke kommer før til neste år den heller. 

Jeg har utviklet "fargekartet" mitt litt for mye og trenger å være kreativ selv, det er liksom ikke noe som "imponerer" meg lengre og jeg føler at vi har godt av å få inn litt "frisk" pust til interiøret. Det er ikke slik at alt jeg sier og mener er riktig, men jeg er sikker på at det er flere enn meg som liker vakre ting og er klar for å kunne pynte huset sitt med det lille ekstra ikke alle andre har. 

Villapaprika har nå bygd seg opp sitt eget " merkevare" og det er derfor på tide å få sine egne merke varer. Noe som vil si, det vi har av tekstiler er det kun vi som kan tilby og det at vi får våre egne lapper på produktene er en stolthet i seg selv. Vi har nå det siste halve året jobbet på spreng med å få dette til og den 2.november går turen til himmelriket for å se og ta i det for aller første gang ! Noe er ventet opp allerede i november så dere kan bare glede dere til de første produktene er å klikke hjem fra nettbutikken eller står plassert ut i hyllene i butikken.  Det morsomste av alt er at dere og kameraet skal være med oss og dere skal få se mye dere ikke hadde trodd  dere skule få se her inne! Jeg vil ikke fortelle noe om hvilken by vi er i, hvilken plass vi er på, ei heller hvilken plass jeg har finnet drømmeland, men jeg skal dele så mye at dere ikke vil "savne" noe! 

Så dere, den 2.november går turen til drømmeland og interiørglades himmelrike - dere skal få bli med meg på mine første "barneskritt" som designer av min egen kolleksjon. Og starte eget firma var store steg å ta, men dette her er noe helt nytt og jeg vet virkelig ikke helt hva jeg skal forvente, men det skal vi oppleve sammen! 

Hvem vet hva jeg kommer hjem med til jul! 

 

13 kommentarer

Marianne

16.10.2012 kl.22:52

Hei. Jeg er en fast leser som er innom flere ganger om dagen. Elsker interiør inspirasjon, og det blir veldig gøy å se hva du skal ha med hjem fra drømmeland :) Men jeg håper det snart blir kategorier som mann kan trykke på og finne alle innleggene fra det temaet, f eks..stue,soverom,butikk osv her på bloggen. Eller iallefall egen interiør kategori. Er veldig vanskelig å lete etter et spesielt innlegg her inne, vist mann vil se tilbake i tid. Må sitte å bla seg tilbake utallige sider. Vet du nemte dette for en god stund tilbake, men håper det blir noe av snart :)

Hilde

16.10.2012 kl.23:26

Hei,

Hilde

16.10.2012 kl.23:28

Skulle stå mer der, ja....er imponert over deg. Du tar virkelig syvmilsskritt i livet ditt. Men tror absolutt du vil lykkes, du er dyktig!

Ina

17.10.2012 kl.01:02

Hei. Hva heter det teppet du har i kjellerstuen som er kjøpt på bohus? Prøver å se litt på nettsidene deres, men klarer ikke helt å finne det ut. Det var jo så enkelt, men samtidig så fint.

Ellen

17.10.2012 kl.01:06

Du er så flink!! :D Lykke til med prosjektet. Gleder meg til å se va resultatet blir! :D
Så flink du er, Camilla! Det blir spennende å følge med videre :)

Camilla

17.10.2012 kl.08:28

jeg finner ikke noen lapp på teppet, men det koster 999,- og er i ull dersom det er til noe hjelp

Tina

17.10.2012 kl.11:02

Hei :-)
Jeg lurer på om du vet (eller klarer å finne ut av) nummeret til Galleriet på Nordby? Jeg må ha slike bokstaver som du har, men jeg klarer ikke finne nr i gule sider :-)

Camilla

17.10.2012 kl.15:56

nr ditt aner jeg dessverre ikke hva er, men har du sett på skeidar ? de har jeg hørt har noe liknende =)

Aina :)

17.10.2012 kl.16:34

Nret til Galleriet Norby fant jeg ved å google det :)

Camilla

17.10.2012 kl.16:34

så bra=)

Kine

17.10.2012 kl.21:11

For et arbeidsjern! :-) Du er virkelig et bevis på at man kan greie det man vil, bare man vil det nok! Lykke til!

Silje

18.10.2012 kl.20:34

Hei!

Jeg ser at det er strie på de hvite veggene.. Jeg vil bare spørre, fordi jeg ønsker å tapetsere en vegg på min datters rom også, men er det ikke slik at underlaget må være HELT slett for å legge tapet? Spurte deg jeg :) Regner med at du vet :)

Mvh fast leser

Skriv en ny kommentar

hits