Vaskerommet -før og etter...

Jeg tror ikke jeg lyver hvis jeg sier at jeg hadde et av Norges "styggeste" vaskerom. Det var blitt virkelig ufint, møkkete og trist -skikkelig 1980 vaskerom vel og merke.... Jeg nektet å flytte inn før det ble pent og lyst, jeg hadde virkelig ikke lyst til å vaske klærne mine der inne. Nå etter skrubb av gulv og vegger og noen liter hvitmaling har rommet blitt noe helt annet. 

Her ser dere vaskerommet før jeg svingte meg rundt; 

Slik ser vaskerommet ut idag, ennå mangler vi å få opp benkeplaten og 3 hyller over vaskemaskinen,ny vask osv, men vi har kommet langt og jeg er overrasket over hvor lyst og delikat rommet har blitt! 

Disse knaggene passer perfekt til å henge tørre skjorter på som skal strykes.... 

Tørkehjørnet er så deilig , det å ha en egen stang og henge opp våte skjorter,jakke,kjoler osv er helt fantastisk...

Jeg er overrasket hvor forandret dette rommet ble av bare noen strøk og liter med hvitmaling og med en billig benkeplate og vakre hyller med kurver til småting som klyper ,kluter osv i blir nok resultatet perfekt. Vi skal gjøre oss ferdig her nede i løpet av helgen som kommer.. Og det beste av alt, vi har ikke måttet bruke masse penger på dette... Det er bare å tenke kreativt og finne løsninger ! Itillegg har alle de ekle edderkoppene flyttet ut -ihvertfall for en periode. 

Jeg har brukt venylmaling og vanlig hvitmaling til veggene, jeg måtte male alt 4 strøk.. Teppe, kroker og vaskemidler er alt fra Villapaprika og durance sin deilige serie finner dere HER......

 

Ha en NYDELIG kveld!

33 kommentarer

Ingrid

16.10.2012 kl.19:16

Heisann! :-)
Vi driver også å pusser opp vaskerommet her i huset, vi har akkurat samme gulv som dere hadde før dere pusset opp, jeg personlig syns dette gulvet er grusomt, men vi har ikke penger nok til å skifte gulvet nå i første omgang. Så det jeg lurte på var om dere har skiftet gulvet eller har dere malt det, og i så fall hvilken maling dere har brukt? :-))

Lene

16.10.2012 kl.19:19

Husk at det er noens tidligere hjem du offentlig går ut og kaller "møkkete", "et av norges styggeste" osv. De var sikkert glade i hjemmet sitt de også... Lykke til videre med oppussingen : )

Camilla

16.10.2012 kl.19:21

Det er helt ok at de som bodde her før kan ha vært fornøyd med det som var, det skal jeg ikke legge meg oppi, men det forandrer ikke det faktum at der var kjempe stygt og møkkete her.

Camilla

16.10.2012 kl.19:23

Vi har malt gulvet med venylmaling, men husk å vask gulvet godt først og mal det gjerne 3-4 strøk...

Maria H

16.10.2012 kl.19:32

Så fint det ble! :)

Hva koster teppet, og er det mulig å bestille fra dere?

Anita

16.10.2012 kl.19:48

Hei :)
De alu krysslampene, har du eller kan du skaffe de i grått tre?? Mener jeg har sett det hos deg før i nettbutikken. Husker du om de var lavere enn de i alu? Skulle gjerne hatt 2 stk :) Flott hjem dere har fått :)

Anita

16.10.2012 kl.19:48

Seriøst!? Hva er det å henge seg opp i, alle kan se at det ikke var særlig pent før!
Tommel opp,Camilla!

Ine M.

16.10.2012 kl.19:56

Wow, et helt nytt rom :-) Det ble fint, og så tusen ganger mer innbydende ut å vaske/tørke klærne sine i ja :-P

Camilla

16.10.2012 kl.19:57

vi har de dessverre ikke i tre lengre, men de selges nesten identiske i tre på skeidar=)

Nina

16.10.2012 kl.19:57

OI det ble veldig Bra!
Venyl maling! det var veldig lurt! vi har pusset opp vaskerommet, men det eneste som gjenstår er en flott BLÅTT venylgulv....som vi egentlig tenkte å bytte ut, men hvis det går an å bruke maling...oioi da prøver vi det først!
takk for tips ? klememr fra NIna

Camilla

16.10.2012 kl.19:57

det koster 899,- og kan bestilles på mail=)

anita

16.10.2012 kl.20:33

Helt enig med deg - veldig dårlig å gå ut sånn. Man kan da i det minste vise LITT taktfølelse.

Torhild

16.10.2012 kl.21:16

Ååå, så mye flottere rommet ble med en gang! utrolig hvor lite som faktisk skal til for å forandre et helt rom, og gi det et helt annet inntrykk! Synes det har vært kjempe spennende å følge dere i prosessen med det nye huset. Vi kjøpte selv hus i fjor sommer, og du er en av mine største inspirasjonskilder når det kommer til interiør! Har selv et slikt stygt gulv på vaskerommet som dere hadde, bare mitt er orange/gult..uff! Lurte derfor på om du kunne vær så snill, å legge ut en oppskrift, eller si noe kort om hvordan dere malte gulvbelegget? Det ble så utrolig mye finere med en gang!

Ha en fin kveld!:)

Camilla

16.10.2012 kl.22:09

Man kan da i det minste vise LITT taktfølelse?

Ha nydelig kveld ;)

:)

17.10.2012 kl.00:06

Så imponert og inspirert jeg ble nå!!!
Dette rommet overrasket meg mest;)
Dere har virkelig stått på i det siste, -husk å hvile;)
....Nå skal det bli fint vaskerom her i hjemmet også...

Linn

17.10.2012 kl.00:18

Hvordan vaskemaskin har dere? er det en du anbefaler videre? Vi må ha ny maskin, ettersom den gamle er ødelagt...
Så utrolig bra det ble! Du imponerer med alt arbeidet du legger ned om dagen altså :)

anita

17.10.2012 kl.08:52

Jøss viser man ikke taktfølelse bare man ikke er enig med deg?

Annette

17.10.2012 kl.08:55

Lekkert ja! Hvilken maling brukte du på gulvet? fremgangsmåte?? :)
Og bare så det er sagt... Vaskerommet mitt er også dritstygt!! Ikke rukket å pusse opp der enda etter vi flytta inn :))

Kjersti

17.10.2012 kl.09:43

Kor har du kjøpt den stjernekurven på vaskemaskinen ?:-)

Tonje

17.10.2012 kl.15:49

Her har folk fritidsproblemer og elsker drama.

Drit fint Camilla!

anita

17.10.2012 kl.16:13

Hvis det er meg du sikter til har jeg aldeles ikke fritidsproblemer, jeg har bare lagt inn en kommentar - faktisk akkurat som du har gjort! Min ble ikke så godt mottatt, men jeg er fortsatt av den mening at det er ingen som syns det er greit å bli møtt på bygda med at det huset jeg har solgt er møkkete og fælt - hadde forresten du likt det?

Camilla

17.10.2012 kl.16:31

Så du har solgt oss dette huset mener du? Kan jeg spørre hvorfor du henger deg opp i dette da?Da du aldri har bodd her selv ikke vil ha huset.

Camilla

17.10.2012 kl.18:18

ja men så fint, da velger jeg å benytte meg av retten til ytringsfrihet i dette landet og mitt eget hus. Jo, det ble skrevet her inne svart på hvitt at jeg rakk ned på de tidligere eierne og måtte ta hensyn det til det og at du hadde solgt dette huset. (?)

Christina

17.10.2012 kl.18:26

Nei, det har du helt rett i. Her er din måte; "rett og slett holde kjeft om vi ikke har noe positivt å komme med". Dog samme innhold.
"nevnte kun i en bi setning at vaskerommet ikke var appellerende og rent"- det var vel ikke akkurat dette du skrev?!
Sitat; "Jeg tror ikke jeg lyver hvis jeg sier at jeg hadde et av Norges "styggeste" vaskerom. Det var blitt virkelig ufint, møkkete og trist -skikkelig 1980 vaskerom vel og merke.... Jeg nektet å flytte inn før det ble pent og lyst, jeg hadde virkelig ikke lyst til å vaske klærne mine der inne"
Jeg skjønner absolutt hva du mener/vil frem til men jeg, tror faktisk ikke folk mente å være ufine mot deg.Bare rett og slett minne deg på at det kan hende noen som leser dette blir lei seg, tar seg nær av det, tenker dårlig om andre etc.
Jeg reagerte mest på tilsvaret disse fikk. Jeg har alltid likt de innleggene hvor du svarer på kritikken, ber folk tenke på mennesket bak bloggen, ta vare på hverandre etc best.

Camilla

17.10.2012 kl.18:47

For å gjøre en LANG historie kort. Huset hadde stått tomt i mange mndér da de som hadde kjøpt det først angret seg. Det var ikke rent når vi overtok det og det var ingen hemmelighet da vi tok det som det stod. De som hadde solgt dette huset i utgangspunktet har ikke fått huset skikkelig vasket etter seg og når det er visninger hvor folk tråkker rundt med sko blir det etter en liten stund stygt. det var ufint og trist, krydde av småkryp og spindelvev i alle hjørner, luktet kloakk og var fult av møkk på gulvene. Så ja jeg synes det var stygt, møkkete og trist - det var jo mørkt og ubebodd og det var ikke gjort noe der siden 1979. Jeg hadde på ingen måte lyst til å vaske mine klær i andres møkk og det tror jeg ikke er unormalt. Hadde det vært rent, luktet vaskemidler og vært bebodd kan det hende jeg hadde sett helt annet på det, men vi kjøpte et hus som den nye eieren hadde angret seg på.

Nå er det rent og pent og som jeg har skrevet mange ganger tidligere elsker jeg dette huset og det byggmessige i huset er blitt gjort skikkelig så resten er bare en smak sak og jeg har sagt mange ganger at ikke alltid min mening er den "rett" mening selv om jeg synes eller sier noe.
Du som leser har sett en brøkdel av hva som har kommet inn og jeg har svart de nokså "pent" i forhold til det som har kommet inn om hvor slem jeg er og for ikke snakke om hjerteløs for å kunne kalle et vaskerom i mitt eget hjem stygt. En og to kommentarer går bra, tre og fire også, men når vi snakker ti skikkelig stygge kommentarer hvor alt blir dratt ut av sammenheng blir man som person fort lei. Jeg mener fremdeles at man skal dra hverandre opp og ikke ned, men i dette tilfellet ble jeg påspyttet masse usaklig over å kalle et vaskerom stygt ...

Dette er for eks konstruktivt å skrive; Dette tror jeg folk kan missforstå for her kan det virke som du hakker på tidligere eier? kan du formulere deg litt annerledes ? Jeg synes ikke dette var noe hyggelig å lese....

Men

Det er ikke konstruktivt å skrive ; Fy fader ..... DU ER IKKE SANN! Du må være hjerteløs som kan skrive så mye stygt om hjemmet og de som bodde her tidligere !!

Også har vi alle andre kommentarer som ser en brøkdel og henger seg opp i noe som har gått av styr og noe jeg skrev i ingen dårlig mening med å støte noen ble plutselig til at jeg prøvde å hetse gamle eiere, at jeg missforstår og er stygg når jeg kommer med svar tilbake. Al jeg skriver blir satt fyr på og kan noe hakke på noe jeg skriver er det en fryd for mange å gjøre det.

Jeg ønsker deg en nydelig kveld i høste mørket .

Camilla

17.10.2012 kl.18:47

Tro det eller ei, men mitt vaskerom er faktisk enda styggere enn hva ditt var. ;) Men nå ble jeg skikkelig inspirert til å ta fram malekosten og få pusset litt opp. Male vegger og gulv og sette inn den nye vasken og underskapet som vi kjøpte for over 1. år siden! Du er så vanvittig effektiv, skulle tro døgnet ditt bestod av flere timer enn døgnet mitt i hvertfall. ;)

Camilla

17.10.2012 kl.18:52

Nå ble jeg glad, for det var å inspirere med dette innlegget jeg ønsket og håpet å gjøre. Det er så lite som skal til får å få det delikat og lyst-lykke til med prosjektet =) Det blir nok kjempe fint =)

Malin

17.10.2012 kl.19:03

Jeg er fortsatt like imponert over endringene på vaskerommet! Ja, når et hus står tomt over lengre tid, blir det overraskende fort møkkete. Morsomt å se endringene, spesielt med tanke på at det ikke har blitt brukt enorme summer på dette rommet:-)

Christina

17.10.2012 kl.19:20

Jeg har ikke sett noen av disse stygge meldingene, men det er jeg enig i. Vær konstruktiv!
De meldingene jeg refererer til, har vært konstruktive. Bl annet et av de første her fra Lene.
Det blir vanskelig å følge med, når ikke alt blir postet og meldinger blir slettet.

Vi ser jo ikke den lange historien, så da kunne du jo kanskje skrevet det i innlegget evt gitt det som svar til de første som reagerte :) Jeg forstår godt at man som blogger ikke kan tenke på alt, men derfor reagerte jeg også mest på svaret du kom med.

Camilla

17.10.2012 kl.19:53

Det hele her går på en missforståelse hvor jeg blir missforstått og jeg missforstår dere. Vi legger denne saken dø nå og koser oss heller sammen med interiør inspirasjon og annet positivt ! <3

Hildur

19.10.2012 kl.16:23

Med tanke på at dere har betalt penger for huset og de som eide huset før har valgt å ikke eie det lenger, syns jeg det er helt greit at du omtaler huset akkurat som du vil ;)

Sigbjørn

07.07.2014 kl.11:36

Hei,

jeg lurer på hvordan det går med dette gulvet og malingen nå et par år senere. Sitter malingen eller er den begynt å flasse?

Skriv en ny kommentar

hits