Virrevapp-snipp & snapp

Det å kle opp de søte små er ikke bare enkelt, klærne skal ha god kvalitet, være myke og gode, behagelige å ha på og bevege seg i. Vi mødre vil jo gjerne at barna skal ha på seg skikkelig klær og jeg er intet unntak. Jeg vil gjerne at barna mine skal ha på klær som ikke er på annenhver barnekropp og har derfor forelsket meg i Virrevapp sin barnekolleksjon denne høsten..  Med en gutt som begynner å bli stor og ei jente som bare vil være prinsesse forelsket jeg meg helt i denne BLÅ serien, endelig litt farger som er pene på både små og store uten å bli for barnslig eller for mye!

Olíver elsket antrekket og kunne godkjenne både bukse,skjorte og jakke , hodebåndet nekter han å ta av.. Akkurat slik det skal være og det er jo et godt tegn...

Jenteserien er i samme farger med verdens nydeligste kjole, bare se på de søte små detaljene.....

Virrevapp har barneklær med god kvalitet og det lille ekstra, små detaljer du ikke finner på andre plagg, fargesammensetninger som er morsomme og som gjør barnet ditt synlig og sist,men ikke minst farger barnet liker selv.

Virrevapp og Villapaprika har derfor en gladnyhet å komme med til alle mine lesere-idag og imorgen får dere hele 20 % på serien jeg har valgt ut,ved å bruke rabattkode "villapaprika "(altså det antrekket mine barn har på) til både gutt og jente.. Nettbutikken til Virrevapp finner dere HER.. Kos dere og frisk opp barne garderoben med litt deilig høstnytt.

 

Nå skal jeg spise litt vafler med snipp og snapp- vi skrives! 

(samarbeid/reklame)

2 kommentarer

DIVAMAMMA.COM

14.10.2012 kl.19:56

Wow, klærne var jo kjempe fine! Elsker blåfargene.
Så fine Oliver og Mathilde er :)

Skriv en ny kommentar

hits