Lørdag mys....

Idag har jeg for første gang på lenge ikke kunnet noe for et sent blogg innlegg, jeg har for å si det slik ikke fått på maskinen min.. Den har vært død og jeg har vært helt fortvilet for jeg har trodd macbooken har vært ødelagt, men etter at mannen fikk litt hjelp med den kom den seg på igjen! 

Her er noen bilder av stuen, vi elsker den nye stuen vår! 

Og min herlige venninne Amanda og Mie... Vi har akkurat spist deilig fondu og skal nå begynne på desserten.... 

Jeg håper dere alle får en nydelig lørdagskveld!!! 

10 kommentarer

Janne

13.10.2012 kl.23:44

Helt fantastisk fint Camilla! Gleder meg til og se mer av huset deres ;) Ha en fin kveld ;)

Merete

14.10.2012 kl.09:14

Hadde dere et lampeutak? Hvordan har du fått til og bruke 2 lamper uten og strekke ledninger? Spennende og se hvordan huset blir camilla.

Tulla

14.10.2012 kl.09:25

Kjære deg! Det ser nyyyydelig ut! Og dette er jo en interiørblogg, og stilen på bildene deretter, men tror jeg har flere med meg når jeg sier jeg kunne tenkt meg å sett bilde av stuen i sin helhet. I dagslys (ikke noe dempet belysning, stearinlys osv), og HELE stuen (ikke kun et hjørne, eller nærbilde av stæsjet på stuebordet...) Sjønner hva jeg mener???? Og dette gjelder egentlig alle rommene dere har/skal pusse opp. Er det mulig å få til?? Eeeeelsker stilen din, ser ut som du har utrolig god smak!!!!!

Charlotte

14.10.2012 kl.10:45

Fy fader så lekkert du får det :-)))

Yvonne

14.10.2012 kl.10:46

Så fint det er blitt!!

Lene

14.10.2012 kl.10:49

Hallo!! så fint du har fått det i det nye huset!! :)

Lurer på hvor du har fått tak i hundekurven?? er på jakt etter en ny hundekurv og den hadde passet kjempe godt inn hjemme hos oss :)

Mvh
Lene

Silje

14.10.2012 kl.11:25

Helt enig med hun som skriver at hvorfor bare bilder i mørket med masse stearinlys og som ser ut som du har endret lys styrken på bildene. Hvorfor aldri bilder av alt i dagslys? Jeg tar inspirasjon fra deg osv men hvos jeg skal ha et nytt spisebord eller sofa så vil jeg gjerne se det i vanlig lys. Mange av bildene ser det ut som du gjør dem om til svart/hvit å da er det vanskelig å se ting passe sammen. Eølers er du nyyyydelig å et nyydelig hjem :))). Perfekt familie :D.
Så fint det blir :)

Malin

14.10.2012 kl.12:26

Kjempe fint!!! Jeg elsker stilen din :) Men jeg kunne også ønske meg å se bildene uredigerte og rommene i sin helhet. Altså uten at du endrer fargen. For alle bildene blir litt sånn grå og fargeløse. Og det er vel noe du har redigert? Ikke ment som kritikk, men skulle ønske fargene kunne kommet frem litt mer :)

stine

14.10.2012 kl.13:09

Kjemp fint inne hos dere:) Kunne gjerne tenkt meg å se bilder i dagslys og stua i sin helhet:) Bildene er nå litt mørke og vannskelig å se vegger og slik.Men dere har fått det veldig fint:) All grunn til å være fornøyd:)

Skriv en ny kommentar

hits