Nå blir det andre "boller"

Villapaprika her ikke hatt butikk mer enn et år, likevel endrer mye seg og vi må ofte finne nye veier å gå fordi de veiene vi har gått blir "spist" på.  Jeg er veldig idé skapende, leter etter noe nytt og spennende  å bidra med og sist, men ikke minst noe eget som "bare" vi har.( ihvertfall først...) Nå har vi kommet til det punktet at vi har forstått at vi må begynne å skape det selv og sakte men sikkert vil Villapaprika ha egen produksjon av egen  varer som vi ikke kommer til å selge ut til andre butikker enn de vi evt. starter rundt om i landet selv.  Det er ikke ofte ting imponerer meg lenger og jeg "jager" hele tiden etter å finne noe nytt som kan kombineres med en a4 base som en utradisjonell base. Jeg leter etter den typiske "Ola nordmann" stil som kan gjøres litt mer spesiell ved enkle midler. Idag er vi interiørglade meget kresne, ting skal ikke være dyrt, men kvaliteten skal være perfekt, vi vil gjerne ha det naboen ikke har, men likevel det de vil ha. Er ting for dyrt klager vi på prisen, men er det billig forventer vi tipptopp kvalitet... Det er ikke lett å finne noe for alle, men ved å finne rimelige ting til en mellompris finner man noe for en hver..... 

Jeg er lei av å ha leverandører som opptrer uryddig , ufint og egent, jeg er lei av at et samarbeid ikke går begge veier, men bare en, jeg er lei av å se ting jeg selger limt inn på lik linje i andre butikker og jeg er sliten av å hele tiden bli spurt om jeg er eid av living eller home&cottage, ikke fordi dette er for "dårlig" for meg, men fordi jeg har bygd meg opp på å handle varer jeg liker selv og ikke det som eventuelt er best selgeren... Det  er en har bransje og en grusom konkurranse.  

Imorgen blir nye planer for firmaet gjort, nye valg tatt og nye ideer lagt på bordet og gjett hva(?) dette vil bli noe "alle" vil like, alt blir unikt og "riktig" , men så klart vår stil vil forbli, vi sklir ikke inn en ny stil vi bare legger til det som mangler, det som ikke Norge ennå har og det jeg vil kalle det "lille" ekstra.  Mye av varene vi selger vil såklart forbli i sortimentet, men noe vil forsvinne og nytt vil skli inn.... 

Jeg gleder meg til å starte på blanke nye ark med varer du faktisk MÅ til oss for å få og som du ikke finner i andre butikk hyller.. 

Så dere, nå gjelder det å skrike ut dersom det er noe dere kunne tenkt dere å få inn i butikkhyllene, noe dere etterlengter og gjerne skulle ønske var å få tak i.. Alle ideer og forslag skal jeg ta hensyn til og hvem vet, kanskje nettopp ditt forslag sklir igjennom.. (?) 

Nå gjelder det å henge med.... Her på bloggen vil det nok bli mer enn nok av ideer og tips å snappe opp fremover og sist men ikke minst- det siste nye ! 

"Ille morsomt dette her vet dere, stas altså..."

13 kommentarer

Anita

11.10.2012 kl.00:49

Så spennende Camilla! Du slutter ikke å imponere!
Jeg er glad dere nå satser med deres eget varemerke for makan til kopiering det er av deres butikk om dagen gjør meg nesten flau!!
Det at logoen deres har blitt kopiert har fler bit seg merke i og jeg synes sånt blir så trist. Det er ikke ofte jeg har sett slik, men det var nesten for dumt til å være sant. Jeg er sikker på at du og deres varemerke vil nå langt! Jeg er en storfornøyd kunde og jeg tar av meg hatten for hva du har fått til! Du og kollegaen din er "hæli" og jeg håper hun vet hvor stor pris du setter på henne for varmere enn du snakket om henne har jeg aldri hørt noen gjøre om noen før! --- jeg beundrer deg og den evnen du har til å se en løsning på alt.

Lykke til!
Klem fra østsia!

grace

11.10.2012 kl.02:39

Can you please tell me where you purchased the hard wood floors and what finish it is.
There beautiful and I would love to use them in my home.
Thank you so very much,
Grace

Martine

11.10.2012 kl.08:29

Kjempekult! JEG ØNSKER MEG BETONG! Har alltid drømt om et massivt spisestuebord i betong, kanskje også sofabord og konsollbord. Skjønner veldig godt at vekt nok er en utfordring, det er kanskje derfor det ikke finnes i så mange butikker.. Meen,, det er lov å drømme!

StineH

11.10.2012 kl.09:15

Sengegavler! Jeg finner mange slike sengegavler som dere har, men alle er i en lys farge. Jeg skulle gjerne hatt en i den fargen dere har :-)

AnneC

11.10.2012 kl.09:59

Møbler og "stæsj" som er gammelt og kanskje klart for fyllinga, men med en real makeover kan bli et fantastisk, unikt møbel:) Uansett høres alt dette spennende ut, og skulle du noen gang tenke at du vil ha en filial laaaaaangt mot nord..... ja da er det bare å rope ut:):) Hilsen fra AnneC.
Så spennende, Camilla! Om jeg skulle kommet forslag, tenker jeg gammel resirkulert tremateriale og betong. Forskjellige møbler som er laget av dette. Tenker også litt sånn By Nord og den stilen der. Det er vell noe de fleste nettbutikker har, men så er det jo fantastisk fint også. Gleder meg til å se hva dere finner på :)

Melissa

11.10.2012 kl.12:25

Hei!

Jeg kjøper ofte produkter av merkene Riviera Maison, Gant, House Doctor og Lene Bjerre, veldig mye fint, noe moderne, noe litt hamptons og noe feminint, litt av alt!! Gant er det spesielt vanskelig å finne på markedet i Norge, det er veldig få som får inn dette merket i butikkene sine!

Spennende å følge deg og bedriften din!

Mvh. Melissa.

Lise

11.10.2012 kl.13:13

Jeg er så imponert over alt du får til! Bor heldigvis ikke lenger unna enn at jeg kan komme innom butikken din av og til. SÅ mye fint og bra service! Gleder meg til å 'være med' videre :))

E

11.10.2012 kl.15:40

Kjenner jeg gleder meg veeeeldig til innlegget om kjøkkenbenkene! Skal kopieres ved flytting om 3 uker!! :)

Elsker stilen din og hvordan du får alt til å klaffe.

Et tips jeg har til innlegg er et innlegg med hvordan du tenker når du har et helt hvitt rom ifht å legge inn mørke konstraster. Feks hvilke vegger velger man dersom man skal ha noen mørke (eks stuen din i forrige hus)? Osv

Går det ann å booke deg for råd og hjelp til oppussing??

:)

EMilie

11.10.2012 kl.15:48

hei! flott blogg, elsker tingene i butikken din! men kan du si meg hvor sofaen din er fra!? :)

Har fulgt med deg siden du var med på unge mødre! du er virkelig innspirerende når det kommer til interiør! og du virker også som er flink mor. liker att bloggen din har litt av alt !

Hilsen Student som ønsker meg stort hus å innrede :)

Camilla

11.10.2012 kl.16:00

tusen takk for tipset, innlegg på kjøkkenbenken kommer etterpå=) Jeg kan bookes , bare å si ifra=)

Malin

11.10.2012 kl.20:13

Åhh, jeg skulle så ønske at det var en butikk i nærheten som solgte sånne her sugerør : http://www.trendsales.no/shops/listings/sugeroer-retro-amerikanske-papir-sugeroer/27605050?forum=370&road=&search=%3Bu%3D701388%3B&sort=ID+DESC&status=1&pn=1&rt=asr

Nå er jo din butikk interiør, men jeg hadde blitt sååå Glad :)

Tone

12.10.2012 kl.19:04

Kvalitets Skap/vitrineskap/oppbevaring - som ikke er for dype (30-35 cm).

Skriv en ny kommentar

hits