Stuen...

Idag har døgnet hatt 10 timer for lite...Her i huset våknet vi til syke barn og hyl med en kropp som helst ville legge seg under dyna igjen. Jeg tror jeg har beveget meg rundt som en levende zombie idag, hodet og kroppen har nemlig ikke samarbeidet. Noen slike dager er vel ikke til å komme bort fra, eller hva?

Vel, en dag uten blogg går jo ikke så jeg har etter en dag i sengen fått karret meg opp og tatt noen bilder til dere, nettbutikken er nede for innlogging så vi har ikke kommet oss inn der idag jeg håper den er oppe å går som normalt imorgen igjen, men jeg tør ikke love noe.

Vel, det mangler ennå en del, men vi kommer oss sakte,men sikkert på plass.Jeg blir bare mer og mer fornøyd og kresen....

Dere ser sikkert favoritt pute har flyttet rett inn i sofakroken, jeg bare ELSKER de røffe strikkputene i bomull, de tåler så å si alt og passer til alt.... Disse og de lys melerte ullputene  er en sikker vinner her i huset og med et lite snev av blått blir det litt farger i stuekroken også! Putene finner dere HER, HER og HER .

 

Jeg håper dere alle har hatt en nydelig dag---nå skal jeg finne senga-igjen....

8 kommentarer

linda

11.10.2012 kl.00:07

Kjempe koselig stove :)
er ikkje noke kjekt å være sjuk!! Masse god bedring i heimen. klem

Camilla

11.10.2012 kl.00:08

tusen takk <3

silje

11.10.2012 kl.01:08

Tipper det er deilig med en litt større stue :)
Huff, de dagene er ikke til å komme unna nei. Jeg føler med deg! God bedring til dere alle. Stuen har blitt kjempefin sålangt :)

Kine

11.10.2012 kl.15:15

Hvor er stolen fra? :)

Marita

12.10.2012 kl.11:02

Jeg elsker stua deres - vinduene, alt lyset, de hvite, rene veggene, og ikke minst - de fine møblene som gjør stua perfekt!! :-)

Jeg slenger på noen spørsmål her jeg, Camilla - håper det er i orden!?
- Jeg lurer på disse stooore (2) og små (1 eller 2?) putene du har stablet i stua, oppå hverandre.. Hvor har du fått tak i de? De er helt vidundelige!!
- Stuebordet ditt - hvor er det fra? Home&Cottage? Living?
- De fine metall-stolene dine, du skal ikke selge de med det første? :-D
- Ooog.. Dette salget dere hadde på møbler i butikken, det er vel over?

TUUSEN TAKK for svar! :-)

Mvh Marita.

Camilla

12.10.2012 kl.15:02

Hei hei -helt i orden <3

De putene er fra Kina, bordet er fra h&c ,de metall stolene kan du bestille hos oss i butikken om du ønsker det og møbelsalg er det på noe ennå =)

ha en nydelig helg <3

annkatrin

12.10.2012 kl.21:02

Så stilig! Elsk på de putene! :)

Skriv en ny kommentar

hits