Fasiten....

Jeg ble idag kjempe overrasket når jeg logget meg inn på mailen og fikk se at det "bare" var 25 mail ang gulvet og tapeten på soverommet vårt.. Som jeg skrev tidligere skal jeg dele de ulike rommene opp i ulike innlegg under oppussing hvor jeg forteller dere om de ulike materialene vi benytter oss av under oppussingen. Idag ble gutterommet også ferdig, samt prinsesserommet, imorgen kommer det nye lister til hele huset noe som kommer til sette prikken over i´n på resultatet.  

Jeg var veldig frem og tilbake når jeg skulle velge farger det er jo så utrolig mye flint å velge imellom. Likevel valgte jeg å høre på meg selv slik som jeg gjør i butikken og kjøpte det jeg følte gjenspeile  meg og huset vi skal flytte inn i. Jeg har jo personlig den stilen butikken min har romantisk-cottage-maskulin stil. Siden huset er stort har jeg valgt lyse farger i alle rom, det for at den åpene følelsen ikke skal forsvinne, men med min idé om hvordan jeg skal " bake" den perfekte helhet uten å få rommet til å virke kaldt har fått fantasien til å jobbe hardt! På soverommet valgte jeg å bryte helt av å skape et rom som gjenspeiler et "masterbedroom "på et høyfjellshotell. Jeg var lenge på leting etter det "perfekte" gulv og trodde helt ærlig ikke at jeg skulle finne det, budsjettet vårt er holder ikke til alle rommene dersom jeg begynner å bruke for mye penger på et rom. Jeg tok derfor med meg en stoffprøve fra en pute jeg har hjemme og valgte utifra den, det er en farge og pute jeg aldri har byttet ut og tekstilene jeg har kombinert med dette kommer bare mer og mer utover vinteren, våren,sommeren og høsten. 

Etter å ha lett igjennom en rekke tapetbøker fant jeg en jeg bare stoppet helt opp på å forelsket meg i, det samme gjaldt gulvet. Kombinasjonene av disse ble perfekte og med de tekstilene og møblene jeg skal kombinere dette med kan ikke resultatet bli annet enn vakkert. 

Gulvet er i laminat og kjøpt på smart Club for kun 129,- kr kvm. Pakken ser slik ut;

Tapeten er fra borge og har nr som står oppført på rullen. 

Tips til perfekt tekstilkombinasjon - ullputer i beige og jeansblå velour puter -alt fra Villapaprika. 

Ha en nydelig kveld! 

 

5 kommentarer

Cathrine

03.10.2012 kl.20:54

Kjempe flott gulv:-)

judy

03.10.2012 kl.21:43

har akkurat samme gulv- får så mye skryt ;)

C

03.10.2012 kl.22:00

Hei:) Nydelig tapet dere har på soverommet!Akkurat den samme som vi vurderer...Men lurer på en ting...La du den utenpå tapeten som var er?Vi har standard tapet og lurer på om den må bort,eller om den kan legges utenpå?Hvor mye tapet brukte du?Takk for svar og takk for masse herlig inspirasjon!!!

Camilla

03.10.2012 kl.23:38

det er rå lekkert=)

Camilla

03.10.2012 kl.23:42

Hei jeg la den utenpå strien, da strien under ikke lagde noe merker i tapeten. Dersom du har tapet ville jeg kanskje vurdert å fjerne den, da den lett kan bli litt "boblete" dersom den andre blir fuktig.. Bare et lite tips ;)
de selger tapetfjernere på clas og med en slik går det som en drøm. jeg brukte 2 ruller ;)

Skriv en ny kommentar

hits