Så mye nytt....

Selv om vi pusser opp huset vårt går butikken sin gang og nye spennende nyheter kommer inn daglig. Nå har American Vintage flyttet inn i Villapaprika og vi har ENDELIG fått det opp i klesavdelingen vår. Deilige plagg i alle høstens deilige farger har flyttet inn og vi jobber med å få alt ut på nettet, her er det litt som må på plass, men jeg håper vi får den informasjonen på det som er slik at vi får det ut relativt radig. 

Bloggen har vært litt "ensformig" den siste uken, men jeg har bodd i joggeboksen med hvitmaling i håret de siste dagene og har et tett program med full jobb, oppussing og salg av bolig, tiden strekker ikke til som "normalt". Itillegg fikk jeg dette årets forkjølelse og måtte gi meg tidlig idag pga feber.... Kroppen er nok sliten og jeg har nok presset meg selv litt for hardt oppi alt sammen. For å toppe min psyke begynte nesen å renne og det som kom ut var blod, og jeg har nå ligget med hodet tilbake i en time.. Nå tror jeg nesen har fått sin "dose" nesespray og har sagt nei til nytt påfyll av mentol nesespray. Jeg må seriøst LÆRE å ta det litt mer med ro, men jeg blir så giret og overgira når jeg koser meg slik med noe og da er det ikke like lett å lytte til kroppen...

Men så var det dette soverommet vårt da, her kommer det bilder;

Her mangler det bare lister og skap + seng og nattbord.. Gleder meg til å innrede!

Tapeten er kjøpt i Fargerike Hagbartgården og koster rundt 400 ,- rullen. den er fra Borge sin new classic katalog. 

 

Det er deilig å se at rommene blir ferdig.... 

Jeg gleder meg bare veldig til å bli ferdig..... Idag kom den første streken i regningen og rørene på som skal kobles til badekaret må byttes ut.... Uventet og kjedelig, men når rørleggeren kommer blir det nok veldig bra..!og dyrt... Men godt det ikke er verre...

6 kommentarer

Hanne L

03.10.2012 kl.00:19

Du er jammen en driftig dame! :D .. synes du er utrolig flink:) Gleder meg til å se hva som dukker opp av klær i nettbutikken :) :) :)

Takk for at du gir oss masse hyggelig lesing:)

Jannicke- Jattes.com

03.10.2012 kl.04:28

Så spennende dette er! gleder meg til og se det ferdig :))

Malte selv stua mi her om dagen i fargen "delikat" ble veldig fornøyd, ta gjerne en titt å se hva du syns :D

Ha en fin Onsdag -
Klem Jatte?

Silje

03.10.2012 kl.09:41

Hva heter gulvet? Hvor er det kjøpt? Pris? Kjempefint:-)

katrine

03.10.2012 kl.10:16

Lurte på det samme om gulvet som Silje :) Awesome!

Liv

03.10.2012 kl.11:03

Kjempelekkert ! :-)))))

judy

03.10.2012 kl.11:54

et lite tips: hvis du vill ha verdens fineste sengetøy i cottage stilen så må du på åhlens. samme mønster som veggen nesten og du kan velge mellom blått eller brunt. det er kjempemykt og deilig i 100 prosent bomull.

Skriv en ny kommentar

hits