Vi kommer sakte, men sikkert i mål

Og om tre dager flytter vi inn i huset vårt, gjett om jeg gleder meg(?) Vi begynner å bli nokså fornøyde og ser forandringer for hver dag. Jeg kan nesten ikke tro at dette er det samme huset vi var å så på når det var til salgs, det er utrolig hvor mye små endringer kan gjøre. 

Igår lakket jeg kjellerstue veggene med Panellakk hvit fra Jotun. Jeg måtte ta 3 strøk  på veggen og dra penselen over hele lengden av veggen så godt det lot seg gjøre på kun et strøk, det for å slippe penselmerker fordi lakken trakk seg kjempe fort inn i treverket. Resultatet ble strålende!  Her inne har vi ikke gjort annet enn å lakke veggene, men det holdt!!! 

Siden jeg ikke ønsket veggen helt hvitmalt synes jeg lakken ga veggene et morsomt preg, litt "hytteaktig"

Og dere idag har jeg blitt ferdig med"themasterbedroom" Herre-gled dere-i love it!!! Tapeten ble helt rå til gulvet! Jeg skal prøve å få ut noen bilder etterpå..

Her har bloggingen blitt veldig forsiktig idag pga det mobile nettverket mitt har vært nede, tror det har gjeldt meg og 100 tusen andre nordmenn... æsj. kjedelig når slik skjer, men men... 

Nå skal jeg begynne på pikerommet -vi skrives!  

10 kommentarer

Tina

02.10.2012 kl.20:11

Hei.
Jeg har sendt dere mail, og jeg har kommentert på bloggen din ang et produkt jeg lurer på. Men jeg får ikke noe svar noen plass. Er ikke det litt dårlig service og kundebehandling?? Ihvertfall når du reklamerer så mye for butikken her på bloggen, så synes jeg faktisk du kan svare. Det blir jo at en ikke kjøper fra dere, men en annen plass. Ikke meningen å virke krass, for jeg liker bloggen, og jeg elsker butikken!! :-)

Camilla

02.10.2012 kl.20:23

Jeg ser jeg har svart deg på både vedkurv og husbokstaver. Bokstavene er ikke fra min butikk og kurven er ikke å kjøpe på nettet. Mail fra deg kan jeg ikke se jeg finner, men om det er noe til en annen gang kan du bare ringe så får du svar på minuttet. ;) Vi prøver å yte så god service som overhode mulig og beklager dersom du føler deg oversett, men vi er dessverre ikke så mange så noen ganger kan mailer gå oss forbi uten at vi ønsker det.

ha en fin kveld.

Tina

02.10.2012 kl.20:47

Ja-for du bruker alltid å svare, og jeg synes servicen har vært super! Var ikke meningen å ha sur tone, ser det virket så surt av meg! beklager det :-) stå på videre Camilla, er innom bloggen din hver dag <3

Elin

02.10.2012 kl.21:01

Himmel for et tempo dere klarer å jobbe i frøken! Wow!

Ta en pust i bakken innimellom, og nyyyt det nye fine huset. P.s Varer gikk av sted til deg i dag! :)

Marie

02.10.2012 kl.21:41

Så fint det blir, gleder meg til å følge dere videre og se alt når det er ferdig. Dere hadde jo landets mest elskelige leilighet etter min mening!

Camilla

03.10.2012 kl.00:16

så pent sagt av deg, tusen hjertelig takk <3

Camilla

03.10.2012 kl.00:16

går så bra, bedre å si ifra enn å ikke gjøre det å føle seg oversett=)

ha en flott kveld <3

Camilla

03.10.2012 kl.00:20

spennende, gleder meg til å se hva som kommer, jeg la igjen en beskjed på svareren til Fredrik for 3 uker siden ca ang hyllene som var for høye fikk dere den? prøvd å sende mail, men har ikke fått noe svar så lurer på om det er noe galt med mailen ? =) pling på når dere kan, nå skal jeg stå parat på jobb imorgen å ta imot varer fra dere *lykkeiverden* Nyt kvelden, dere er supre!

Kristine Lundhagen

03.10.2012 kl.08:51

Så utrolig fint det ble!! Har du hatt på noe på flisene også eller? For de var veldig fine!!

cecilie

03.10.2012 kl.17:01

Hvilken farge er brukt på veggene der?
Og er det samme spill i treverke i virkeligheten som på bildene?
Synes det var nydelig ihvertfall, grå/hvit levende trevegg.

Håper på svar! (Har nemlig en furuvegg!!!!!)

Skriv en ny kommentar

hits