Furu...

Trenger jeg si mer?

Kjellerstuen står for tur og den skal beises hvit. Jeg GLEDER meg til at dette rommet blir lyst for furu er noe det styggeste jeg ser( personlig mening, betyr ikke at den er riktig) Jeg har vært i verdens beste service butikk  Fargerike  hagebartgården(tror det skrives slik)  i Fredrikstad sentrum , jeg vet ærlig fortalt ikke om noen hyggeligere mennesker å handle av. De svarer meg på alt, gir meg grundig informasjon og er kjempe raske på leveringer. Idag fikk jeg god læring i hvordan jeg skulle beise slike vegger og hadde det ikke vært for Arild som driver butikken hadde jeg  gjort alt feil, takk gud for gode fagfolk som kan faget sitt! 

Nå skal jeg vemodig begi meg ut på beiseprosjektet mitt... Æsj altså-møkkajobb! ha-ha...Fint blir det, jeg venter nemlig på masse møbler fra Trend collection som flytter inn i slutten av uken om alt går i rute og best av alt alle møblene kan bestilles i Villapaprika =) Besøk facebooksiden dems HER  og lik i vei ;) 

Med en ødelagt stemme og en rennende nese skal jeg fortsette maleprosjektene mine - vi skrives  mer etterpå ! *gleder meg*

 Nyt dagen ! 

9 kommentarer

Victoria

01.10.2012 kl.13:25

Helt enig at furu er det styggeste som finnes!!

lykke til med oppussingen! vi driver å pusser opp vår furu kjeller selv.. 80 kvm med grusom grusom furu.. ingenting er så deilig som når vegg etter vegg blir lyse og fine!

marianne

01.10.2012 kl.13:39

Skal du beise eller male? Hva slags beis bruker du i så tilfelle? Har selv en kjeller med BARE furu(skrekk og gru) som skulle vært pusset opp. Skal du grunne først og hvor mange strøk tenker du eventuelt?
Håper på svar, så er det kanskje håp for min kjellerstue også!:)

kari

01.10.2012 kl.16:42

Hei,jeg er en litt eldre dame som leser bloggen din,blir veldig inspirert av oppussingen din,da jeg skal pusse opp stua snart,Må bare få si at du og mannen din er helt fenomenale til å stå på,jammen er dere flinke,Likte det gulvet dere skal ha veldig godt,så tror det blir sånn hos meg også.Gleder meg til å følge oppussingen av huset.Skal snart ta meg en tur i butikken din,er så mye fint,Lykke til!

Malin

01.10.2012 kl.18:12

I know the feeling!!!! Mala "the masterbedroom" i sommer, altså tak, vegger og gulv, alt absolutt alt var furu!!!! Nølte ikke ett sekund, dette skulle vekk, etter å ha brukt litt over en uke og fem strøk kom jeg i mål.
Forferdelig slitsomt der og da men for en følelse når det ble ferdig!!!

Så alle mine tanker går til deg i disse furu-forsvinn-tider!!!

silje

01.10.2012 kl.18:14

Flink du er Camilla, du står på konstant!

Stine

01.10.2012 kl.20:36

Heisann Camilla!
Den fargen som er på det første bildet i innlegget fra 14 sept, det i butikken din, vet du hvilken farge panelet der er malt i?? det var helt nydelig og jeg kunne tenke meg det til gangen min:)

Linn

01.10.2012 kl.23:29

Gleder meg til å se resultatene! :) Det var jo så lekkert i gamle hjemmet deres... Du har en fantastisk interiør smak. Det soveroms golvet deres, var nydelig og står til veggene som vi har pussa opp. Så jeg lurer på hvor det er kjøpt og hva der heter? :) Lykke til videre i oppussinga, dette ble knall bra ;-)

Camilla

03.10.2012 kl.00:22

Det kommer et innlegg på gulvet imorgen =) håper det hjelper =) goood kveld !

Camilla

03.10.2012 kl.00:22

<3

Skriv en ny kommentar

hits