Nedenom og hjem!

En ting som er luksus i denne oppussing tiden er at vi har to hus, noe som vil si at et hus er kaos og et hus er som "normalt". Jeg er så glad jeg kommer "hjem" og klærene våre er rene i skapet, maskinene står å går, oppvasken er borte, maten er i kjøleskapet, tven har kanaler og alt er rent og slik det pleier. Vi har valgt å ha overtakelse på huset i november og av den grunn har det gitt oss tid til å ikke haste, men ta det i et tempo som er morsomt. Alt blir jo så klart ikke ferdig til vi flytter inn, men "rammene" er ihvertfall på plass. 

Mane har etterspurt spisestuebordet og databordet og siden hun som skulle kjøpe det ikke gjorde det likevel skriver jeg det på nytt. Databordet vårt og spisestuebordet vårt selges, jeg jekker meg litt ned i pris da jeg gjorde det til hun som skulle kjøpe det. Jeg selger spisestuebordet for kr 7000 og databordet for 4000 ( her er prisen den samme) Ny pris kr 13500 og 7500. Mer informasjon kan dere få per mail og dersom dette er av interesse send meg mail på ckinterior@hotmail.no  Jeg kan sende det med, men det blir på kjøperens regning =) 

Nå skal jeg faktisk spise pøler.. Ha ha.. Av en eller annen grunn var Håkon og jeg helt desperate etter noe skikkelig slafsete før vi skal legge oss... Imorgen blir det masse interiør og moro!  

SOLGT!!!

 

4 kommentarer

Ellen

01.10.2012 kl.10:20

Flott gulv!!!
Jeg har fått herlig service av Amanda i butikken din i helgen. Så mye fine ting du har der nå. Shop to you drop! Hun viste meg mange fine kombinasjoner, og jeg ble tusenlapper fattigere, men mange flotte ting rikere.
Ha en god uke!

stine

01.10.2012 kl.10:52

Så gøy å lese bloggen din og følge med. Blir nok kjempe fint i det nye huset:) gleder meg til å se. Skal du ha tapet i det nye huset? leiter selv etter en fin tapet:) ha en fin dag:)

ingvild

01.10.2012 kl.13:47

Hvor er spisebordet ifra? :)

Hanne L

01.10.2012 kl.20:14

Hvorfor er den første teksten i dette innlegget stryket over nå ? :)
Kjempefint det nye huset deres!:))))

Skriv en ny kommentar

hits