Det flytter nytt inn...

Og det går "gammelt" ut. Nå har vi ENDELIG blitt ferdig med å male stuen, fy for en jobb! Det å male veggene hvite og se den fersken fargede fargen forsvinne mer og mer var som en deilig drøm, men å måtte male 4 strøk på  mange MANGE meter er ikke like kult.. Ikke etter 2. og 3 strøk og en tålmodighet som begynner å ta slutt *den følelsen* .Resultatet ble perfekt og hipp-hurra for det ! Nå har stumpen endelig funnet sofaen og jeg har ladet opp batteriene til imorgen da går nemlig turen til IKEA og innkjøp av hyller, skap osv.... Jeg må innrømme en ting dere, dette er ikke det jeg liker på IKEA altså..... ha-ha... 

Jeg gjorde forresten et litt "rart" kjøp idag når det kommer til tapeter, spesielt til Mathilde sitt rom. Hun skal på død og liv ha rommet ROSA, en farge jeg er livredd for å overdrive. Tilbakefallet til hennes -sjokk-rosa-stil på veggene for et par år tilbake har satt sine spor og begrensinger i meg. Idag gjorde jeg likevel et godt kjøp - nemlig tall tapet i dus rosa med en nydelig liten figur på. Jeg tror den kan gjøre rommet litt mer spesielt, da tapeten er ny og ikke noe de fleste sikkert ville limt opp på veggen. Vi får se, bilder kommer så fort den kommer opp. 

Bilder jeg henter MASSE inspirasjon fra på det nye kjøkkenet er disse; 

Huset har en romantisk sjarm over seg, men jeg bryter over i det litt industrielle og Cottage pregede utseende.. En sånn-ja,takk begge deler kombinasjon.

 

5 kommentarer

Christine

29.09.2012 kl.09:27

Blir spennende å sa hvordan alt blir! Men kjenner jo stilen din, så vet at det kommer til å bli knall bra :). Håper virkelig du skal pusse opp en furutrapp! Det skal jeg, og håper derfor på litt inspirasjon :). Jeg tenker drivved trinn, og hvit på resten. Men blir event. spennende å se hva du gjør :).

May

29.09.2012 kl.11:38

Hei!hvordan har du festet pallene som du har på sønnen din sitt rom som sengegavl?håper på svar her?:-) hva rengjore du dei med?

TL

29.09.2012 kl.13:55

Hei! Takk for masse god inspirasjon fra din flotte blogg!! Har du tallerkenhylle i din butikk? Er på utkikk etter noe lignende som den svarte på dette bildet...

Hilsen Tone :)

Ahol

29.09.2012 kl.16:06

Hei!!
Takk for masse inspirasjon,helt topp blogg du har=)
Lurer veldig på hvor mye den grå/blå ved kurven du viste frem i forrige innlegg koster??
Mvh Ann Helen..

Ida T

30.09.2012 kl.21:06

Hallo :)

Den krydderhylla som er avbildet fra kjøkkenet som du henter mye inspirasjon fra... HVOR finner man den??? :) Lykke til videre i oppussingen!

Skriv en ny kommentar

hits