Vi elsker blått...

Det er ingen hemmelighet at fargen blå definitivt er en av de hotteste fargene iår. Vi i Villapaprika elsker blått og har idag pakket opp mange deilige og blå detaljer for høsten fra LAMA. Jeg har gjort om og ble veldig fornøyd med resultatet. 

Her har dere noen bilder fra butikken idag. 

Velkommen inn til deilige blå detaljer, høst og fantastiske dufter! 

Lama må være de flinkeste jeg vet om på å treffe på fargene, de bommer aldri! Det er ingen hemmelighet at Lama er en av våre største leverandører , men det er kanskje ikke så rart når dere ser varene.. De nye blå strikka lyktene fra Halvor Bakke er en av mine favoritter for høsten... *love* 

For de som ikke er like glad i blått som meg er de nye fargene i fiken, nyperose osv garantert en sikker vinner. Deilige farger som er lette å forelske seg i .... I  underetasjen har vi ført denne fargen 100 % bandet med brune og beige puter. 

Velkommen for en liten titt.... 

Denne høsten byr på deilige lune farger, med deilige farger i spissen som lille og blått og puter i alle ulike tekstiler,teksturer og størrelser, Grove lykter og møbler, myke pledd og deilige detaljer---- Velkommen til Villapaprika ! 

6 kommentarer

Maja

27.09.2012 kl.21:15

Kan du linke til den vedkurven? må ha!!!

Solfrid

27.09.2012 kl.21:25

Man får jo bare lyst på hele butikken din, sukk=)

Jeanette

27.09.2012 kl.23:07

Hender det du har noe rabatter på alle varene i butikken din?? Og får du inn igjen de glass krukkene med sølv lokk (thg) igjen?? :))
Så utrolig mye fint, skulle gjerne har tatt meg en titt ,men blir litt vanskelig siden jeg bor på andre siden av kloden! Så jeg får nøye meg med fine bilder i stede ? Riktig flott helg til deg...?

Maja

29.09.2012 kl.07:54

svar kanskje???

Tina

30.09.2012 kl.22:41

Hei! har så lyst på en eller to blå puter i sofaen min! men ser du har to forskjellige i nettbutikken. hvilken farge er de du har i sofan på bildene her?

og kommer de blå strikkelyktene ut i nettbutikk?

Tina ;)

Skriv en ny kommentar

hits