Full rulle....

Nå er det kun en uke til vi flytter inn i det nye huset-herremin som jeg gleder meg! Idag tok vi turen til IKEA for å titte og handle litt. Vi endte opp med å kjøpe nytt batteri til vasken på kjøkkenet, nye håndtak som var i samme serie som de som alt stod i døren og skuffene. Vi tenkte å bytte de små knottene på kjøkkenskapene ut slik at dørene blir litt kraftigere, skuffene beholder vi knottene på. Ny ekstra benk som jeg må male og beise fikk vi også tak i, samt kurver til å ha på toppen av skapene for å fylle inn plassen opp til taket. 

Itillegg fikk vi handlet inn ny skapgarderobe til soverommet vårt, nye nattbord, ny kommode og sofa til peisstuen i underetasjen. Alle gulvene på soverommene våre blir helt lyse og siden Mathilde får rosa stripete tapet på kontrastveggen på rommet sitt har jeg valgt å sette inn vintrineskapet vi idag har på badet  på rommet hennes, det tror jeg vil gjøre det lille ekstra på rommet hennes. Absolutt ingenting blir overlatt til tilfeldighetene denne gangen, alt skal gjøres skikkelig og ordentlig og alt skal gjenspeile den stilen jeg(Håkon også så klart)  representerer.  

Her ser dere et par bilder fra vi prøvde håndtakene på kjøkkenet tidligere idag... 

Når vi har overtatt huset skal jeg pusse ned og beise benkeplaten og flisene på veggen skal få seg et strøk med maling. Huset har liksom sin egen sjarm så det er viktig at den bevares og kommer riktig frem.. 

Nå skal jeg finne sengen og komme meg på flyet til drømmeland! Vi skrives! 

4 kommentarer

Sara

23.09.2012 kl.16:23

Hei, stilig det blir tror jeg :) Åssen nattbord ha du kjøpt?

Camilla

23.09.2012 kl.18:23

BirkelAnd:0) kjempe fine!!:0)

Yvonne

23.09.2012 kl.20:25

Gratulerer med nytt hus!!! :) Er så gira på å se huset så jeg er innom sikkert 100 ganger om dagen nå ;)

Yvonne

Camilla

24.09.2012 kl.08:53

såååå Morsomt! Det blir kjempe fint så jeg gleder meg til å vise det frem med mine ting på plass=)

Skriv en ny kommentar

hits