God morgen...

Eller god formiddag heter det kanskje.? Idag har jeg fått på meg strømpebukser og ullgenser, fy så kaldt det var ute idag! Nå er det ingen tvil at høsten er her og vinteren er på vei. Vi måtte faktisk hente inn varmeovnene igår, tror det kun var 20 grader inne ( jeg er frysepinne) når vi kom hjem igår. Høsten er ihvertfall romantisk, jeg tror vi aldri tenner mer lys enn på disse tider(?). 

Uansett, butikken har nok en gang fått inn noen nyheter, jeg har nok en gang ryddet og gjort om og bilder har nok en gang blitt tatt. En leser spurte meg så pent om jeg kunne legge ut bilder litt oftere enn hva jeg gjør og ingenting gleder meg mer! Jeg har jo så mye å dele med dere nå og i tiden fremover så at jeg klarer 2-3 innlegg i døgnet er nok ikke umulig. Jeg håper ihvertfall jeg skal det. 

Til uken kommer masse deilige nyheter fra American vintage, det skulle egentlig vært her igår, men men..Forsinkelser skjer alltid, det er bare å smøre seg med tålmodighet... Moxy er også et merke vi i Villapaprika har skikkelig troen på iår og venter inn deilige nyheter i okt/ november derifra.. Strikk jakker, gensere, skjorter osv..Listen er lang, det er bare å glede seg! 

 

Nå skal jeg kaste meg rundt, bloggen min er ennå ikke iorden, litt tull med telleren og grafen min så det tar nok en dag eller to før den er på plass som den skal. Enn så lenge blogger jeg som normalt og håper at de som vil kommer seg inn her! 

 

Vi skrives etterpå-masse hus og interiør inspirasjon og nyheter til nyhuset. Lever i en egen boble om dagen jeg, men det er vel ikke så rart..(?) 

Nyt dagen ! 

11 kommentarer

Anne

22.09.2012 kl.13:12

Heisann, Camilla. Så masse fin inspirasjon du har lagt ut, skulle ønske jeg kunne ruslet litt rundt i den vakre butikken din;) Nå har jeg prøvd meg på litt interiør "stasjing" her heime, etter dine gode råd.... sender deg noen etter bilder så snart som råd er. Ble full av flir da du la ut navnet på den mørke veggen i stua, for akkurat fargen Matrix har jeg denne uka, malt det store spisestuebordet mitt i. Det ble rålekkert. Kjøpte den i Pure Original(Lady) glans 01, så den ser ut som betong nesten.
Ser at du har noen fine metallamper hengende i butikken, men de finner jeg ikke i nettbuttikken???? (og da tenker jeg på de mørke jeg ser). Trenger to litt store mørke lamper over bordet, ser jo at skjellampa er for liten og "tynn", den forsvinner liksom. Hilsen fra Anne.

Camilla

22.09.2012 kl.13:18

Så morsomt at du tok med deg noen av rådene, det gleder! <3
Lampene jobber jeg faktisk med i dette øyeblikk å legge ut så bare å gå inn å se om en noen minutter igjen =)

Anne

22.09.2012 kl.14:18

Hvilken gråfarge er det på veggene i butikken din? Ser kjempefint ut! :)

Camilla

22.09.2012 kl.14:50

den heter matrix

Hege

22.09.2012 kl.16:15

Hei hei;) di vakre strikke putene som er på det øverste bilde;) er det mulighet og få kjøpe i nettbutikken??;)

Anita

22.09.2012 kl.19:26

Hei ;)
Bare lurer på om du har høydemålene på lampe kryss alu og fjellgrå? Får du inn de grå i butikken igjen? Skulle kjøpe 2 forrige lørdag, men da var de utsolgt...

Kjersti S-T

22.09.2012 kl.20:15

Hei.

Er du på instagram?

Silje

22.09.2012 kl.20:43

Er det lenge til Sense of joy, putene med hodeskallen kommer inn? Sofaen min klør i fingrene!!:D det er så gøy med bilder fra butikken og nyheter, og det skal bli så gøy å få se resultatene ifra huset!! Klem

Maiken

22.09.2012 kl.21:12

Hei Camilla! Lurer på hvor du har fått tak i den fine kista di, som er på dette bilde; http://www.byvillapaprika.no/products/sjal-bltt
Fantastisk blogg du har! Og stilen din er akkurat slik jeg liker det! :-)

Vakkertufs

23.09.2012 kl.00:19

Takk for en hyggelig handel i dag;)
Endelig fikk jeg også vært i butikken og sett. Var såå fint hos deg.
Elsker pleddet jeg kjøpte og har storkost meg under det i kveld. Min absolutte nye favoritt!
Masse lykke til med ny-huset;)
Hilsen fra Drammen

Rita Oddseter

23.09.2012 kl.21:53

Hei :) finner ikke strikkeputene med mønster i nettbutikken. Håper de kommer ut og lurer på om de finnes i flere farger?

Ha en fin søndagskveld :)

Skriv en ny kommentar

hits