Et kommende prosjekt !

Nemlig vaskerommet, det er nemlig helt forferdelig ! Jeg klør i fingrene etter å begynne, her tenker jeg hvitt gulv,hvite vegger, ikea lack hyller og masse kurv og delikate detaljer. Det som er fint med dette huset er at alt er gjort skikkelig og solid så det er ikke noe som MÅ gjøres, det er heller det faktum at vi ønsker å gjøre noe, men men.. Litt etter litt og i løpet av noen år er vi nok godt på vei, men inntil det må en STOR malejobb gjørs. Heldigvis elsker jeg å male så det vil nok gå som en lek! 

Malin og jeg har hatt kvinnelig inspeksjon av huset og har funnet mange gode løsninger til slikk og ingenting.

TADAAA....Velkommen til mitt lekre vaskerom!! rødt gulv- det oser 80-tallet av det og gjett hva (?) -jeg fanget tre edderkopper på 15. min.. skikkelig tøff var jeg!  Itillegg er det tydelig at huset har stått tomt, det har blitt så møkkete her...

En enkel skapinnreding fra IKEA skal opp,det i seg selv vil gjøre under verker i dette rommet altså! 

Noen tips til om det går an å bruke epoksy maling på slike gulv? -tips tas imot med STOR takk!!! Helst så rimelig som mulig! 

2 kommentarer

Ragnhild

18.09.2012 kl.01:41

Spørs om epoxy er så lurt, er helt tett, er det membran under gulvbelegget i tillegg, så slipper ikke fukt ut om du skjønner. Ellers finnes det mange varianter av plastfliser som kan legges over det gamle gulvbelegget, liker de av typen de har på garasjegulv.no jeg da, selv om jeg ikke aner om det funker å legge på et vaskerom. (tette flisene seff)

Yvonne

21.09.2012 kl.20:28

hva skjedde med bloggen din? jeg fikk forbudt å komme inn her i hele dag og nå kommer et gammelt innlegg opp?

min daglige rus vettu ;) kjæresten bare smilier når jeg klikker meg inn på bloggen din og kaller meg tullhøne ;)
ha en suuuuper kveld søta;)
klem Yvonne!

Skriv en ny kommentar

hits