Deilige søndag....

PoMp De LuX.....

Andre enn meg som elsker disse klærne?  Jeg vet helt ærlig fortalt ikke om noen bedre klær og det beste av alt, min søster driver med salget av dette, noe som har ført til MYE nye,myke og deilige klær til barnas garderobe.Nå pleier ikke jeg å handle så mye klær til småtrolla mine utenfor sesonger, derfor er det ekstra deilig å kunne sitte hjemme i stuen å kjøpe alt(ihvertfall det meste) .. Jeg liker at Olíver og Mathilde er pent kledd, men desto viktigere er det at de føler det behagelig  å gå i selv. De er jo høyt og lavt til en hver tid, så det er viktig at klærne tåler barnebruk... Mathilde er i den alderen nå at hun bare skal gå i kjoler og skjørt, NÅDE om jeg så mye som prøver å dra på hun en bukse.... Jeg har derfor gitt opp bukser til den frøkna og virkelig kjøpt kjoler, i alle farger og mulige fasonger. Jeg har alt lagt inn en ny bestilling på ytterklær som dresser og  regntøy, jakker,luer osv og med sur luft og dårlig vær kan de ikke komme fort nok!  

Kort fortalt- flotte klær i fantastisk kvalitet til gode priser, her snakker vi h&m priser og hvem synes ikke det er toppen! Lurer dere på noe kan dere bli "venn" på pomp de lux gruppen hennes på facebook ved å trykke HER

 

Nå skal vi opp i huset å titte litt igjen-vi skrives! 

 

                         Dette er ingen annonse.! 

12 kommentarer

hilde

16.09.2012 kl.12:54

Mathilde er nydelig og pomp de lux klærne er kjempefine. Men det er litt spesielt at du lager ett slikt skryte innlegg av en nystriglet Mathilde med pomp de lux klær på, to dager etter du fikk usaklige kommentarer fra en tydelig umoden leser.
Hvorfor ikke heller vise at du står for det du skrev i kommentaren din på dette innlegget? :)
At barn er barn og de er ikke alltid rene og nystriglet. At det faktisk er helt normalt å la barna velge klær med hello kitty osv...
Det virker som om du bryr deg veldig om å fremstå som perfekt i alles øyne, og er det ett menneske som kritiserer noe, må du jammen i meg rette på dette også. Bare hver deg selv, det er mer enn bra nok :)
Ha en nydelig søndag :)

yvonne

16.09.2012 kl.13:17

nydelig kjole! de har så mye fint!! både til gutta og jentene og det synes jeg ikke er så vanlig hehe

Ha en fiiin dag=)=)
Klem fra Yvonne

Kine

16.09.2012 kl.13:55

Jeg er helt enig med deg - pomp de lux har masse fine klær til ungene, i tillegg til at de er myke og behagelige å ha på seg. Har handlet mye derfra selv ja! :o)

ingvild

16.09.2012 kl.14:34

Haha, husker jeg HAAAAATET bukser selv når jeg var liten. Gikk gjerne i skjørt og kjole samtidig - det var jo såå mye finere! Hehe.

Ida hansen

16.09.2012 kl.15:51

Hei på deg !! Jeg er og en stor fan av disse klærne...har akkorat sendt inn en bestilling på noen lapper ...men guuud de klærne er verdt hver ei krone!!

Christine

16.09.2012 kl.16:14

Ja, de har så mye fint! Har handlet der helt siden det kom til Norge. Kjøpte en utrolig fin pen kjole til snuppa mi nylig, hun var helt i ekstase :-).

Camilla

16.09.2012 kl.18:23

Hei hei!
Dette innlegget er ikke knyttet til kommentaren min igår på noen måte. Dette ville innlegget hadde kommet uansett om den kommentaren hadde kommet eller ikke igår,men alt jeg gjør vil jo alltid kunne påpekes med en form for negativitet. pluss og minus. Innlegget er ikke en annonse altså, men jeg synes det er kjempe stas å kunne skryte litt av klærne når min søster igår kom med dem og jeg har mulighet til å kanskje få flere folk som ikke viste om at de kunne kontakte noen her i byen å få tak i det selv. Det er jo også litt stas for min søster også, og det er vel ikke så rart når jeg trer ut til så mange.

Mathilde har en nyhet på seg fra pomp de lux sin høst katalog,derfor er hun avbildet i denne idag, den var ny igår og veldig stas idag. Jeg føler ikke det er å skryte av Mathilde at Mathilde har på seg denne idag. Det er isåfall noe du mener(?)

Ha en nydelig søndagskveld <3

J

16.09.2012 kl.18:54

Hei Camilla.

Synes innlegget til Hilde over her var helt kurant, for jeg tenkte akkurat som henne, uten at jeg bryr meg om at du skriver om PDL eller Mathildes klesstil rett etter kritikken som kom fra en ufin leser.
Og Hilde har da aldri påstått noe sted at du skryter av deg eller din datter, så det blir litt feil av deg å skrive det der på slutten. Just saying. ;)

Er for øvrig veldig fan av stilen og varene dine, og finner masse inspirasjon her inne, og gleder meg til å følge oppussing av nyhuset! Og jeg liker at du skifter så mye på interiøret ditt jeg. Ellers ville det jo ikke blitt så mange fine innlegg hele tiden, ikke sant? :)

Et lite PS: Du er kjapp å svare de som kritiserer deg, men de som kommer med spørsmål ang. tingene på bildene, eller navnet på en malingsfarge eller prisen på ting osv. de får ofte ikke svar ser jeg bakover her. Blir de svart via mailen sin eller blir slike spørsmål bare oversett? Det ser nemlig så rart ut at de ikke får noe respons. Bare en liten observasjon fra meg..

Uansett, følger spent med videre her. Aldri kjedelig i Villa Paprika. :)

Camilla

16.09.2012 kl.20:20

Hei hei.
Ok, dere om det.

Jeg føler at jeg har blitt veldig flink til å komme med svar å kommentarer både her og på mail, men noen spørsmål renner gjerne inn mange ganger pr dag og er ofte de samme og da er det dessverre slik at jeg ikke gjentar meg selv hver gang. Derfor det blir tydelig når jeg sier min mening tilbake er fordi de ofte er slik at de kommentarene ikke så ofte ellers blir sett, da jeg sjeldent kommenterer elle publiserer de. Når de først kommer er de kanskje ikke like pene og blir lettere sett..

Ha en flott kveld.

Liza

17.09.2012 kl.10:10

Hei!
Jeg synes du skulle la være å svare disse som skriver usaklige kommentarer til deg i det hele tatt. Nå har jeg vært innom bloggen din noen ganger, bl.a fordi jeg morer meg over den stadige utskiftningen av møblement :) Og jeg har flere ganger lest disse innleggene dine basert på stygge kommentarer. Kjedelige greier. Tror du er best tjent med å ikke skrive noe om det i det hele tatt. Det er jo slik det er med mobbing, de er kun ute etter en reaksjon. Hev deg over det:)
Noen folk tåler ikke folk som deg, som skryter av seg selv. Men det er ikke rett at de skal mobbe deg for det. Du får trøste deg med det at det er sannsynligvis svært unge lesere du har, som ikke vet bedre :)
Liza

Liza

17.09.2012 kl.10:31

Dette var ment som et svar på innlegget over om rett og galt..

annemor

17.09.2012 kl.12:08

hei søte camilla:) jeg ELSKER bloggen din er innom gjerne to ganger om dagen, jeg finner så mye innspirasjon i ditt vakkre hjem<3 og gleder meg til og se det nye, folk som ikke kan glede seg på dine vegne ,for at du har klart og opnnå din drøm er bare misunnelige<3 jeg heier på deg,hev deg over dem<3 stooor klem Annemor<3

Skriv en ny kommentar

hits