Betong og grovt, tre og hvitt....

Mange begynner å trippe rundt nå som vi ettervert skal flytte og mange vil vite hvilken stil vi skal ha der. Vi skal ha et hus med STORE vindu flater, mange lune kroker, natur og annet. 

Gulvet skal slipes, jeg liker nemlig ikke synet av slitt"gul" parkett som ser møkkete ut, for meg er det viktig at det ser skikkelig ut og at gulvet også er pent. Nyhuset skal ikke ha et kjøkken,bad eller annet som binder oss til en stil, men det skal ha en stil som kan være like fint uasnett hvilken møbler eller farger som kommer inn. 

Kjøkkenet er ferdig tegnet, badet ferdig tenkt ut og gulvet og veggene bestemt! 

Kjøkkenet skal være enkelt , men ved en grov benkeplate i brent eik og en nydelig porselen vask - ja dere leste rett... Badet skal mures opp med en betong vask og betong dusj, samt veggklosett. Stuen skal males i betong på langveggene, ungene sitt rom skal tapetseres,vårt rom skal males og tapetseres, nye skap skal inn i alle rom og vaskerommet skal flislegges.... Her ser dere noen inspirasjon bilder fra min inspirasjons mappe til nyhuset! 

Dere kan tro jeg klør i fingrene til å ha mulighet til å få et hjem å holde på med (igjen).. Et sted å lande og bli skal bli fantastisk! Er det noen som har tips til maling av fliser? sliping av gulv? Er det noen som vet om noen som kan gi en GOD pris på fliser osv og evt.en jobb! ? Vi ønsker tips- og jeg kommer til å fortelle alt om det her på bloggen.... 

Kan du hjelpe meg? send meg mail eller legg igjen en kommentar her på bloggen( mail;ckinterior@hotmail.no)

17 kommentarer

Camilla

15.09.2012 kl.23:38

nå skal det vel sies at bad og kjøkken er rom man kjøper for å ha i ihvertfall 10 år, har aldri endret det her i huset, men interiøret skal du få på høyt underholdningnivå, sant skal sies at det er det bloggen og jobben min handler om, bare så du ikke har missforstått ved å sitte å gjenta deg angående hvordan jeg holder på ;)

ha en nydelig kveld=)

Ida

16.09.2012 kl.01:25

Hei:) huset blir nok rålekkert! Jeg har den benkeplata på bildet, drivved heter den, og den er kjempefin;) lykke til!

Malin

16.09.2012 kl.09:17

Huset kommer til å bli kjempefint!
Jeg gleder meg masse til å se:-) Det beste av alt kommer til å bli vinkjelleren!

maja

16.09.2012 kl.09:32

jeg liker stilen din kjempegodt og jeg synes du gjør en fantastisk bra jobb med butikken din :-) hvis jeg kan gi deg ett godt råd ; ikke gidd å gi oppmerksomhet til de som legger ut barnslige, frekke kommentarer. du gir dem akkurat det de vil, nemlig oppmerksomhet. Vær heller voksen og ignorer de, ikke legg de ut. Jeg tror du vil tjene mer på det. Bare ment som et godt råd :-)

yvonne

16.09.2012 kl.09:42

Sååååå lekkert! jeg er sååå spent på hvordan det nye huset deres blir! ha en strålende fin søndag=)=)

Klem fra Yvonne

Hanne

16.09.2012 kl.09:58

Superlekkert! Og synes alle forandringene er noe av det som gjør det spennende å følge bloggen din ;) Liker selv å stadig forandre litt hjemme :)

Camilla

16.09.2012 kl.10:51

jeg gleder meg til å vise det frem!!!

Camilla

16.09.2012 kl.10:51

ååhw, tusen takk=)

Maren

16.09.2012 kl.12:27

Hei:) rå tøff inspirasjons bilder du har lagt ut.Har veldig sansen for betong å den industrielle stilen selv,så gleder meg masse til å se hva du skal gjøre:) et lite tips bare.Har selv sett på betongtapet,å de er rå tøffe,å gir et enda mer virkelig utrykk at det er betong,enn betongmaling:) Men jeg vet jo ikke hva du er ute etter,men ville bare si det:) ha en herlig søndag.

Stå på !!!

Hildur

16.09.2012 kl.15:35

Gleder meg som en unge til å se det nye hjemmet deres! He he, tror nesten jeg er like spent som dere som faktisk skal flytte, jeg ;) Er litt trist at dere skal flytte også, på en måte. En epoke som avsluttes og en ny som begynner. Vi lesere kjenner jo dette hjemmet deres veldig godt etter hvert, så blir rart å skulle forlate det og ikke få se flere bilder derfra. Men, der en dør lukkes, åpnes en ny - og nå åpnes døra til det nye hjemmet deres. Det blir så stas å se hvordan dere får dere! Er ikke i tvil et sekund om at det kommer til å bli helt fantastisk!

Men du, jeg ønsket meg kjøkkenbenk i betong, men droppa det, pga jeg hørte så mye rart om at det trakk fukt om man ikke passa veldig på å sette den inn med en slags fuktsperre ganske ofte. Blir betongen satt inn med noe spesielt når dere skal ha baderomsinnredning i betong? Slik at den ikke trekker fukt, altså.

Igjen, gratulerer med hussalg og masse lykke til i deres nye hjem! Gleder meg til å følge dere videre! God klem til deg, Camilla!

Semming

16.09.2012 kl.19:30

Dere kjører samme stilen som vi å kikker, tenker på og liker. Vi har ikke kommet så langt at vi har begynt å dele så mye av våre interiør ideer. Jeg elsker betong looken, men som Hildur skriver, så har vi også fjernet litt oss fra betong som benke plate og lignende pga at det skal være vanskelig å holde fint.

Camilla

16.09.2012 kl.21:35

hmmm, da skal jeg sjekke ut dette når vi skal se på den til uka=) Så kan jeg jo kanskje skrive litt om det=)

Hege

17.09.2012 kl.12:08

Hei,

Det først som slo meg når du skrev det var at det nok ble vel mye betong... Men så så jeg inspirasjonsbildene, og ble overbevist om at det nok blir kjempe flott. Å innrede ett helt hus, med alle de av avgjørelsene som skal tas er ingen enkel jobb. Og jeg misunner deg ikke. (Var nettopp der). Men det blir nok kjempe flott med din sans for detaljer:). Lykke til, og kos deg med det. Og som du skriver, er det greit å ha bad og kjøkken nokså nøytrale i form av stil, fordi det ikke er alltid like lett å bytte. Men inntrykkene kan skiftes lett ved å bytte ut sesonginteriøret. Igjen kos deg mye.

Takk for all inspirasjon du gir gjennom bloggen din.

Hege

Helene

17.09.2012 kl.14:22

Så spennende!!! Vi er veldig fornøyd med servicen på "FagFlis" i Fredrikstad - et lite sted ved Rolvsøyveien. De har ikke så mye i utstillingen, men får du greie på leverandørene kan du snuse på nettet og deretter for god hjelp og gode priser. Vi har prosjektert hele huset vårt selv helt fra bunnen av og vært opptatt av kvalitet hele veien. Kjøkkenet (svart eik) er forresten fra den franske leverandøren Schmith - handlet på Øvereng Interiør i Moss/Rygge. Helene ;0)

Marte

17.09.2012 kl.14:47

Drit kult!

Jordbær

17.09.2012 kl.16:01

Jeg synes du er kjempeflink med hus, hjem og jobb :) Holder på å pusse opp selv, og jeg henter mye inspirasjon fra deg. Det blir spennende å se hvordan det nye huset kommer til å se ut, jeg er sikker på at det kommer til å bli rålekkert:D Er spesielt spent på stuen; er det mange langvegger til å ha betongmaling på? Skal resten av veggene være hvit?:)

Ikke bry deg om de teite kommentarene, det er ikke tvil om at det er sjalusi.

Ha en fin dag videre!:)

Hildur

17.09.2012 kl.18:29

Supert! <3

Skriv en ny kommentar

hits