Jeg slipper bomba snart!

Idag har vi vært i huset å tittet, jeg gleder meg altså så VELDIG til uken. Da skal ting på papiret og i boks - det kan ikke bli bedre! Er vi heldige flytter vi inn om 4 uker, men før den tid må vi pusse litt opp... Gulvet skal slipes og lakkes, det ser nemlig helt grusomt ut og da tar jeg ikke i. Jeg sa det til Håkon i stad, herremin dette gulvet er nesten så "slitt" at det ikke trengs å slipes først. ha-ha.  Vegger MÅ males, vinduer må males, trapp må males-you name it.. Men huset har en rå lekker fasade så det utvendig er veldig fint. Kjøkken har vi tittet på idag, dette er også noe som må byttes ut ettervert, men ting tar tid -vi har jo ikke penger til alt med en gang. Ingenting er "stygt", men ikke annet enn planløsningen og rom fordelingen er oss heller, så vi starter med det rimeligste som fort viser resultater, nemlig malingen. Det at jeg får et vaskerom 3-dobbelt av det jeg idag har blir meg en sann fornøyelse altså. Jeg tror jeg og min venninna Malin stod å hoppet i taket av begeistring når vi oppdaget hvor vi skulle ha vin"kjelleren" også., foran peisen med et deilig glass vin- det blir himmel det! Jeg tok faktisk noen snik bilder idag så de skal jeg dele til uka med dere.. Snart slipper jeg bomba og da skal dere få se at huset blir til litt-etter-litt slik vi ønsker å ha det... 

Vi gleder oss til å ta fatt på livet som enebolig eiere! *lykke* 

Nå skal vi se på bad inspirasjon, spise en deilig middag og nyte det som er igjen av kvelden - mandagen kan ikke komme fort nok altså! 

8 kommentarer

melissa mor

15.09.2012 kl.21:03

Grattis med salget og lykke til med nye huset!! :) Gleder meg til å se bilder. Hvor henter du inspirasjon til bad og annet?? Sitter og kikker selv, er i gang med husbygging nemlig. Ha en fin kveld med din kjære! Klem

Camilla

15.09.2012 kl.22:27

nei da skal du se her hjemme nå, for nå er så å si det meste borte ;) den er ikke langt unna, men jeg er like fornøyd med den, men å sitte ved middagsbordet i over en time på en krakk var ikke akkurat deilig =)

Camilla

15.09.2012 kl.23:01

jeg har hentet masse inspirasjon i huset selv og potensialet - men jeg lover å dele mange kilder når vi kommer skikkelig i gang=)

Heidi

17.09.2012 kl.08:32

Hei Camilla :)) En flott blogg du har,lykke til med ny huset venter i spenning på å få følge ditt prosjekt :)) Jeg selv elsker oppussing og interiør :)) Har selv eike parkett men er lei den gule tonen å har sååå lyst på grått...skal forhøre meg om sliping ...så kansje er det håp...stå på Camilla :-)

Lene

17.09.2012 kl.20:33

hei! tror jeg har gått glipp av noe her, trodde dere skulle bygge nytt hus? Men nå kjøper dere "brukt"..?? Ikke negativt altså, men jeg har vel ikke fulgt med helt:P
Lykke til med oppussing og flytting! Blir gøy å følge med!:)

Camilla

17.09.2012 kl.20:49

vi snakket om å bygge for et år og to tilbake, men så synes vi det ble for dyrt og pga min jobb ønsket vi ikke å ta oss råd til det-nå er jeg evig takknemlig for det for huset vi har kjøpt er fantastisk!

Lene

17.09.2012 kl.20:57

Åja, det skjønner jeg!!
Gratulerer så mye med huskjøpet! Ser, og skjønner at du og dere er lykkelige nå:D

Camilla

17.09.2012 kl.21:13

tuuusen takk <3

Skriv en ny kommentar

hits