Nok en helg...

Hei hei og god helg! Har dere hatt en fin start på den? 

Jeg har jobbet i 13 timer idag og er faktisk det jeg kan kalle sliten, så fort rumpa traff sitteputen i sofaen ville den ikke ut av sofaen igjen .Jeg tror jeg har sittet maks 10 min idag og da tar jeg ikke i... Nå har jeg gått igjennom mailen og de fleste kommentarer, men jeg må virkelig bare si en ting-tusen takk for så utrolig mange flotte ønsker,gratulasjoner og ord  dere er altså helt fantastiske.  Det er så hyggelig at så mange av dere er så snille mot meg, jeg blir så glad i hjertet mitt når så mange av dere faktisk legger igjen noen ord på en måte gjør det bloggingen morsommere. 

Jeg har blogget dårlig denne uken, jeg har rett og slett hatt et veldig tett program og omtrent ikke sittet foran dataskjermen, noe som har ført til 1 kanskje 2 innlegg her inne per dag, så beklager det. Jeg skal gjøre mitt for å få bloggen til å bli bedre. Vi skal ut av dette huset innen 1.november så jeg er litt småstressa for at jeg faktisk skal tømme loftet.. ha-ha...... Loftet og boden, trenger jeg si mer? 

Butikken har stått i fokus idag og her ser dere noen bilder ; 

Bildene er litt så,som så, men til uken er laderen til kameraet mitt på plass igjen og da blir alt som "før" igjen ... 

Til alle som lurer kan jeg også meddele at skjellampene endelig har kommet på lager så nå på mandag sendes alle som blir bestilt i helgen ut! 

Nå skal jeg spise kvelds, nyt kvelden da,dere! 

20 kommentarer

Mariell

14.09.2012 kl.23:05

Jeg kunne godt ha bodd i den senga <3 Strikkeputene er så fine! *I wish*..
Digger stilen og bloggen din :) Finner masse inspirasjon. Og ønsker ;)

MyHomeIsMyCastle

14.09.2012 kl.23:26

Mye lekkert her som jeg godt kunne tenke meg :)

Først må jeg få gratulerer med hussalget. Gleder meg til å se nyhuset og følge deg videre der :)

Du må ikke ha dårlig samvittighet for bloggingen din. jeg synes du stadig har nye innlegg, noe som jeg ser frem til, men ikke se på det som en plikt. Blogg når du har tid og lyst sånn at du ikke blir lei. Jeg har holdt på i noen år nå og lider av den kjente bloggtørken og er usikker på om jeg gidder mer, men tiden får vise. jeg må vel kanskje vise de nye lampene mine etterhvert , eller hva ;)

Ønsker deg en riktig god helg Camilla.

Klem,Kari

Slankemamma-26kg :)

15.09.2012 kl.09:25

Hei Camilla!
Nå er Theodor spent på hvor Oliver skal ta veien, så vi gleder oss til å høre om d nye bostedet deres. ;)
Jeg husker du hadde en stjernetapet oppe på en vegg i butikken, kan du fortelle hvor den er ifra? Vi skal titte etter et tapet til Theodor sitt rom se :)

Hanne

15.09.2012 kl.09:34

Gratulerer med slag! Er spent på å se hvor dere flytter! Kanskje jeg kan få noen tips - flyttet selv inn i nytt hus for et halvt år siden :) Ikke vanskelig å forstå at det av og til kan bli lite tid til blogging i en så travel hverdag! Ha en fin helg!

Isabell

15.09.2012 kl.10:41

Jeg må bare spør om en ting... Du har ett nydelig hjem og du har sinnsynkt fine klær, som ser dyre og flotte ut. Oliver ser greit kledd ut, men Mathilde....!! Hvorfor kjøper du så stygge klær til henne, når der er så mye fint og å tak i?? Masse hello kitty og masse stygge rosa farger... Syns også hun veldig ofte ser skitten ut, i ansiktet. Det burde du gjerne tenke på.
Anbefaler pompdelux.no , de har de masse vakre klær, i duse fine farger. Rimelig er det også.
Vær så grei, ikke kle den søte jentungen i hello kitty osv, hun ser ut som ett barn av en fattig alenemor!!
Tenkt på det mange ganger, nå måtte jeg bare si noe! Du bruker tydeligvis mye tid og penger på klær til deg selv! Så hvorfor ikke til henne?? Skjerpings!! Rommet hennes er heller ikke noe pent. Overfylt av leker og den hyllen med 1000 bamser ser bare crap ut! Du har sykt fin stil, men Mathildes rom og klær ser ikke ut!!

Rita Oddseter

15.09.2012 kl.13:34

Aah, likte det blå pleddet i nederst bildet utrolig godt :) Noe å ønske seg til jul..!

Horn Interiør

15.09.2012 kl.13:58

Veldig spent på det nye huset deres :) Gratulerer!

Meg igjen

15.09.2012 kl.17:53

Herregud....Tåler du ikke konstruktiv kritikk om klærna og rommet til datteren din???? Siden du ikke godtok innlegget mitt! Jeg sa ingenting stygt om selve Mathilde, hun er søt og nydelig. Men du kler henne stygt, hun er alltid skitten rundt munnen og rommet hennes er overylt og rotete. Er du klar over hvor lite sundt det er med 1000 bamser på rommet??? Tviler på du lufter bamsene eller vasker dem ofte!!

Camilla

15.09.2012 kl.19:20

Forstår dessverre ikke helt hva du mener. Kommentaren din er publisert til spott og spe for alle. Men å kalle kommentaren din konstruktiv kritikk er vel kanskje å strekke den litt.(?) For å gå inn på det, hvordan hennes klesskap ser ut har vel du veldig liten kjennskap til, men det er nå slik at når Mathilde er hjemme kler hun seg stort sett slik som hun vil og stort sett når jeg tar bilder av henne kommer hun fra barnehagen og der blir de aller fleste barn møkkete. Nå vet ikke jeg om du har barn selv,men de fleste som har det er vel ganske inneforstått med at barn til tider og ved lek har en tendens til å bli ganske møkkete.
Jeg har ikke noe ønske om å gå i detalj på akkurat hva jeg bruker på klær til Mathilde, men jeg kan trygt si at det ikke hadde fått plass på et "luksusfellen" budsjett. Og siden du hinter slik innpå det-joda jeg er faktisk fast kunde hos pomp de lux da min søster er selger der. Og når jeg tenker over det tror jeg Mathilde kun har 2-3 plagg med Hello Kitty motiv.

Det du skriver ellers ser jeg på som et rent person angrep og det har jeg faktisk ikke interesse å kommentere ytterligere. Jeg trenger ikke noe bedrevitende lavpanna idioter som sitter å kritiserer hygienen på rommet til vår datter, ei heller klesstilen hennes, bruk heller energien din på noe positivt enn å sitte å spy ut oppkast slik du gjør her.

God helg!

:)

15.09.2012 kl.19:35

Personlig synes jeg det er godt å se barn er skitne etter en dag i barnhagen,- det vitner om trygghet og glede av å være aktiv ute og inne sammen med andre barn.

Småjenter synes Hello Kitty er toppen, la de få ha den gleden...Når man tenker seg om--det var da ting og dill vi syntes var søte og ønsket oss da vi var små også, - det er en fryd å gi barnet sitt noe de ønsker seg...som tross alt stort sett er praktisk, 100% bomull...og litt søtt:)

Ikke fullt så sjarmerende er det når voksne blogglesere legger igjen uintelligente, frekke, usaklige, kommentarer.
Gjør en god gjerning: La vær.

God helg til Camilla og en veldig flott, perfekt, aktiv familie.

Trulte

15.09.2012 kl.20:31

Oh my!!! Begynner nesten å bli mer underholdene å lese kommentarene enn selve bloggen;) Selv om jeg selvsagt foretrekker bloggen;) Jammen finnes det mye gale mennesker der ute!! Er nesten så man ikke tror det kan være mulig.. All kred til deg for at du i hele tatt gidder å legge ut de syke kommentarene!! Tenk å rakke ned på hvordan små barn ser ut og hva de har på seg!!! Huff a meg, synes virkelig synd på denne personen jeg altså, kan jammen ikke ha det mye godt med seg selv den dama der;) Høl i gjerdet på Veum som man sier her i fredrikstad;)

Marit

15.09.2012 kl.21:40

Tror du trenger å ta deg en tur til psykiater. Ut i fra de idiotiske, og rett og slett ondskapsfulle kommentarene du kommer med, burde du absolutt oppsøke profesjonell hjelp!!! Du kan da ikke ha det godt med deg selv. God bedring!

Cassie

15.09.2012 kl.22:38

Herregud!!! Det er neimen ikke rart at det kriges i denne verden!
Gå til angrep på et lite barn som får lov til å være et barn er jo bare helt tragisk!!!
Det er ingenting galt med hverken klærne eller rommet til Mathilde. Den jenta der har så masse fint!!
Og hvorfor i huleste helsiken er det galt å kle barna sine med Hello Kitty klær og rosa farge???
At folk må rakke ned på andre for å gjøre deres liv så perfekt er bare enda mere tragisk.
Det er dessverre altfor mange av disse rundt om i verden!
Håper ikke ho derre ISABELL har egne barn. For stakkars barn som måtte ha no slikt til mor!!!

Kunne ha sagt så mye mer, men er så sint såååå sint at jeg lar det ligge....

Høflig

15.09.2012 kl.23:23

Camilla; Vær så snill å ikke tillate slike kommentarer som ovenfor. Du trenger ikke den dritten, og med å ikke publisere den så beskytter du oss andre for den! Vinn vinn -for oss og deg :-)

Jeg fikk helt sjokk av å lese hva som står ovenfor, og dette burde du sluppet å lese selv..... Du skulle hatt en sekretær som filtrerte ut slike tåpelig spydigheter..... og jeg kan tenke meg at det går inn på deg-Uansett hvor hardhudet du nå etterhvert har blitt. Nei, dette fortjener du ikke!

Stå på !!!!!! :-) :-) :-)

Nic

16.09.2012 kl.01:07

Hei. Jeg lurer på hva prisen er på de rålekkre barkrakkene fra villapaprika ? Er de i nettbutikken. ?

Janne

16.09.2012 kl.08:54

Isabell: håper du ikke har eller har tenkt å få barn, de blir isåfall garantert mobbere hvis de arver moras holdninger...

Du har en kjempeinspirerende blogg Camilla, syns det er dumt at du får sånne stygge unødvendige holdninger. Hvis man ikke har noe fint å si trenger man ikke si noe som helst. Er vel gjerne misunnelse som ligger bak:-)

Hildur

16.09.2012 kl.12:44

Så utrolig stygt skrevet. Hva går det av deg? Trist å sitte ved dataen sin og slenge dritt om hvordan ei nydelig lita jente går kledd og hvordan rommet hennes ser ut.

Hildur

16.09.2012 kl.12:47

Kjære Camilla, ikke ta deg til det stygge denne personen har skrevet til deg. Det er bare tøv og tull. Mathilde er vakker, hun har nydelige klær, hun har et vakkert rom som passer perfekt for ei lita jente og hun har åpenbart foreldre som elsker henne og gjør det de kan for at hun skal ha det bra. Dette vet du, og derfor er det bare å overse stygge kommentarer fra mennesker som sier noe annet.

Karoline

17.09.2012 kl.00:00

Hei Camilla!

Det er helt utrolig hvordan folk skriver til deg, å rakke ned på barna dine er lavmål. De har tydeligvis ikke lært folkeskikk. Tenk før du skriver ligger ikke i disse uinntligente menneskenes natur! Tragisk å holde på sånn, tenk at et voksent mennesker skriver slikt!
Hvorfor bryr de de seg? Hva får de ut av det?

Jeg kan jo fortelle at jeg har jobbet i barnehage i mange år, bade på stor avdeling 3-6 og på småbarn 0 -3 år. På stor avdeling med 18 barn eller mer, kan man ikke gå rundt å vaske barna hele tiden. spiser man makrell i tomat, å får det på skinnet, går det ikke bort med det første. og man kan ikke skrubbe de. Da får de vondt, da er det bedre å la de gjøre det selv så de får mestringsfølelse, av at de har klart noe. Og for ikke å snakke om ute, når de leker i sandkassen,lager leire kaker, sykkler, er på turer og leker i klatestativer. Er det virkelig så farlig med skitt? Jeg syns det er bedre at barna er litt skittene, det viser at de er aktive, trygge, og at de har gjort noe i barnehagen. Hadde det ikke vært ille å sett at barne, kom hjem like ren som den var når den ble levert? Det tyder ikke på at barnet ikke er trygg eller har det bra.

Jeg har vel egentlig bare positive ting å si om barna dine, de ser friske, smarte og fine ut. å ingenting er vel bedre enn det!! Og som sagt jeg har jobbet lenge i barnehage.Å jeg ser at mange barn har hello kitty print på klærne, er man jente liker man rosa. Og enten om barna får velge det selv eller om foreldrene velger for de. Kjøper man jo ting som de liker, fordi foreldrene kjenner barna sine best.Og om Mathilde liker rosa klær og rosa kjoler så la henne gå med det, hvis det gjør henne glad å fin. ISABELL du har tydeligvis ikke hørt om barns medvirkning, men det er noe som er veldig viktig i dagen samfunn. SÅ jeg syns du skal ta deg litt(MYE) tid å lese om det, før du uttaler deg til noen. Les i samme slengen om hva Konstruktiv kritikk er også, for det har du ikke peiling på. Det du driver med er ANGREP. Du kan ikke ha det bra med deg selv!

Stå på Camilla, jeg er stolt av deg du gjør en god jobb. Å vet du hva, du er veldig veldig snill. Gjør alt for at alle skal ha det bra , og stiller alltid opp =). Sjeldent jeg legger igjen noen kommentarer, men det er syns jeg at jeg måtte skrive noe.

Hilsen Karoline

Liza

17.09.2012 kl.10:40

Huff for et fælt innlegg. Dette må du virkelig ikke bry deg om. Barna dine ser helt nydelige ut. Som barn skal se ut :) Hva slags klær de går med er da totalt uviktig. Håper virkelig du ikke tar til deg disse kommentarene, fra en person som tydeligvis har store problemer med seg selv.
Liza

Skriv en ny kommentar

hits