Vis meg noe nytt....

Idag har det blitt slik at det finnes så utrolig mange lekre stiler der ute når det kommer til interiør, man har MYE å velge mellom og noen kan nok synes det er litt vanskelig å finne den stilen de liker best når det er så mye fint.. 

Jeg har frem til jeg startet med interiør selv aldri finnet min stil, jeg har lett og lett, prøvd og prøvd men ingenting har appellert  til meg over tid, kanskje for en uke,men ikke for måneder. Nå som jeg jobber med det prøver jeg meg frem med nyheter hele tiden, men jeg har landet på det grove og romantiske, det kan man lett se på varene jeg velger til butikken min.  Ting skal være stort, grovt, mykt og romantisk, det skal ha varme linjer og røffe overganger, en -ja takk begge deler kombinasjon.  Jeg pløyer igjennom de fleste interiørblader hver mnd noe som alltid har vært veldig stas før,men nå...... Nå leter jeg etter den stilen som jeg føler jeg kan snappe opp ideer fra, ikke bare synes er fint, men falle skikkelig for, et blad eller en side som gir meg ideer. Jeg føler liksom at jeg har sett alt før og vil derfor finne det nye, dersom jeg kan kalle det for det?  MEN, når man ikke finner det ute må man skape det selv og idag har jeg bare vært skikkelig GAL og gjort ting her hjemme ingen hadde trodd jeg kunne funnet på, jeg har nemlig gått ut av "mitt hjem" rollen og tatt for meg hjemmet mitt som om det skulle vært et prosjekt jeg jobbet med og ville ha en 6ér på... Og nå som vi selger, hva kan jeg si? Dette løftet ihvertfall husets innerom 10 hakk om ikke 20... Hvorfor har jeg ikke tenkt på dette før?  Nå skal sant sies at dette ikke var noe dyrt, bare veldig morsomt.. Den følelsen av å se at bildet begynner å komme frem etter å ha jobbet så mye frem og tilbake er virkelig stas altså! Kreativiteten min fikk virkelig kjørt seg med positive resultater. 

En helt vanlig morgen, snudde resten av døgnet på hodet! ...

Det fordi jeg ikke fant noe spennende i et interiørblad og testet dersom kreativitet min selv ..... Jeg har ikke flyttet noen vegger eller malt gulvet bare så det er sagt-huset sitt fire vegger ,gulv og tak er akkurat slik det alltid har vært.. Jeg har bare moret meg med det som kan bringes med videre! 

Vel, mange vil nok se bilder nå tenker jeg og det skal dere også-bare vent til det blir lyst først! 

Jeg må bare få opp noen nye ........ Før dere får se ;) 

 

 Vi sees her inne igjen om noen timer, tror de fleste interiørglade vil snappe opp ideer imorgen de vil elske!!! 

Fortsettelse følger -jeg lover altså! 

4 kommentarer

st

10.09.2012 kl.11:17

Hei!

Jeg oppdaget bloggen din på lørdag og hele lørdag kveld satt jeg å bladde igjennom dine mange innlegg.
Jeg syns du har en fantastisk evne til å mikse og matche! Jeg følte meg veldig hjemme i din stilmiks og interiørverden. Er selv i en "finne min egen interiør komfortsone". Stadig på jakt mellom nytt og gammelt, shabby, glam, rustikk osv. Du må bare fortsette din miks-match evne for det er virkelig noe du kan. Øye for interiør det har du!
Gleder meg til å følge deg videre for her var det mye inspirasjon!

Stine

10.09.2012 kl.14:44

God bedring!!

Camilla

10.09.2012 kl.15:20

for å gjøre om, tusen takk =)

Camilla

10.09.2012 kl.16:36

velkommen inn og velkommen som leser av denne bloggen=) Jeg håper du vil trives her i min lille boble=)

ha en nydelig dag =)

Skriv en ny kommentar

hits