En sånn der kveld....

Med en skål fylt opp med godis,komedien i spilleren og en deilig god armkrok å kose seg i... Håkon og jeg åpnet en flaske vin og bestemte oss for å bare ha en kveld hvor kun vi to er i fokus. *kjærstekvelder* er viktige å sette av tid til, jeg har blitt skikkelig avhengig det siste året.. Vi satt oss faktisk i bilen å kjørte en tur i sikkert 2.timer tidligere idag.. Bare det å komme seg ut uten noe som helst av planer foran seg bare timer uten noen oppgaver-det er fantastisk!  

Jeg håper dere også koser dere ikveld og at dere vet å nyte stillheten om dere kan.....

Håkon og jeg har faktisk planlagt hvordan jeg skal klare å komme meg til tannlegen i løpet av dette året, noen som vet om en bra tannlege her i Fredrikstad! Jeg har tannlege skrekk!!!! 

6 kommentarer

Annette

09.09.2012 kl.00:47

Så koselig :)
Jeg kom på en ting, skulle ikke dere fornye løftene i år? :)

Elisabeth

09.09.2012 kl.09:08

Hei!

Tannlegen Bromander på ørebekk kan absolutt anbefales.
Lykke til!

Sylvia

09.09.2012 kl.10:42

Stig Anders årø på selbak er en fantastisk tannlege ... Jeg har også skrekken, men etter jeg begynte hos han - går jeg faktisk til tannlegen 1 g i året - noe som var utenkelig før !
Lykke til !

Charlotte

09.09.2012 kl.10:57

Kråkerøy tannklinikk (69 35 49 80) - Ingeborg Haabeth! Suuuuper flink :) brått synes jeg ikke tannlegetimer var så skummelt lengre :D

Karoline

09.09.2012 kl.12:02

Hei! Jeg har også tannlegeskrekk Camilla, å det siste har det vært endel feil med visdomstennene mine. De har grodd feil, så de trykker på noen nerver. Så jeg har konstant vondt i hodet. Men etter å ha prøvd alt mulig for å finne ut hva som var galt med hodet, gikk jeg til tannlegen for å få det skjekket. Jeg gikk til en tannlege som het Eirik Flodin, når jeg trekket tannen, han var veldig flink å forklarte hele tiden hva han gjorde. Å ga meg endel bedøvelse, siden jeg ikke ville kjenne noen ting under inngrepet. Så han anbefaler jeg absolutt, på det sterkeste. Tannlege senteret ligger i Fredrikstad sentrum :). Husk å fortelle at du har tannlege skrekk, så du blir tatt eksta godt vare på:). Lykke til Camilla!

Ida

29.09.2012 kl.13:05

Balder tannklinikk i Fredrikstad. Der kan de gi deg lystgass under eventuell behandling. Det har iallefall fungert beroligende på meg. Lykke til!

Skriv en ny kommentar

hits