Blandet med små detaljer..

Opp og hopp, frem med smilet og sjarmen! Idag har jeg forelsket meg i den nye lukten vår på durance lys -coquelicot, den skal det bestilles mer av og den skal ut på nett! Jeg tror alle som elsker friske dufter med en liten søt etterduft vil ELSKE denne, ingen tvil! Itillegg har vi fått inn putespray og dere kan jo selv tenke dere hvordan det lukter av putene mine nå(?) Fantastisk og deilig Lavendel. Håkon holdt på å knekke sammen av latter når han fant meg inne i klesskapet med duftposer og rundt i sofaen med putespray! Ha ha.... Jeg vet ikke om en eneste plass i huset nå som ikke lukter friskt ! Til og med røret på vaskemaskinen er rent! . 

Nå har jeg vært i alle kriker og kroker med sprayen min i butikken også og så langt har jeg endt opp med å selge mange av den til omtrent alle av de som har vært innom, noen ting er bare et must så fort man blir avhengig. Sprayen finnes HER 

Nå skal jeg få gjort unna de siste 3 timene med jobb før helgen er her og jeg har fri frem til mandag! *smiler* Det kaller jeg luksus altså..Noen ting setter man mer pris på enn annet... Ikke sant?  Disse fritimene tror jeg at jeg skal bruke til å bli klokere på det nye kameraet mitt. Dette kameraet er kjempe stas å bli kjent med. Et tydelig tegn på at men er en blogger -kamera! 

 

Blusen og jakken er fra villapaprika -nyheter denne høsten. <3 

 Ha en nydelig dag! 

10 kommentarer

Marit

08.09.2012 kl.14:19

Hvordan kamera er det? Jeg syntes du har god smak og lager til mye fint. Kan du gi interiørtips til andre stiler også? For eksempel bruk av mye farger etc.

Camilla

08.09.2012 kl.14:47

tenkte du i forhold til masse farger i tekstilosv nå da eller i møbler?

Hilde

08.09.2012 kl.14:48

Får dere ikke solgt huset deres?

Camilla

08.09.2012 kl.14:59

hei hei =)

Ser du lurer veldig på salget av huset vårt. Vi selger et hus, et hussalg kan gå fort et hussalg kan gå sakte. Vi har ikke akseptert budene som har vært inne og har ikke tenkt til å haste med det heller. Huset ligger for salg og vi tar en dag av gangen og selger det når vi får det vi vil for det. =) Vi har god tid og mye tålmodighet, samt at vi er veldig kjent med boligmarkedet og salg og kjøp av boliger=)

ha en nydelig dag=)

Stine

08.09.2012 kl.16:03

Hva koster den jakken? :)

Torhild

08.09.2012 kl.16:27

En velfortjent helg, det fortjener du! Jeg er innom bloggen din flere ganger daglig, og kan sitte å drømme meg vekk lenge. Her er det alltid mye inspirasjon å hente!!:) er jeg i fredrikstad en gang skal jeg definitivt ta meg en tur innom villapaprika, i mens får jeg klare meg med nettbutikken;) er på utkikk etter nytt spisestue bord, og synes ditt er så nydelig, så da lurer jeg på om du gjerne vil dele hvor det er fra?:D

God helg!!:)

Silje

08.09.2012 kl.21:18

Hva heter flisene som dere har på kjøkkenet? Er de grå?

melissa mor

08.09.2012 kl.21:31

Må le av deg Hilde! En sånn som lever og ånder for andre mennesker ulykke du eller? Tåpelig å prøve å latterliggjøre på den måten der.. Hussalg tar ofte litt tid og de får nok helt sikkert solgt :)

Bare lurte på pris på stolen på bilde nr 2 jeg Camilla? Selger du den på nettbutikken også?
Ha en fin kveld :)

Tina

09.09.2012 kl.00:57

Og jeg lurer litt på hvilken pute som ligger i stolen :) fått helt dilla på blå!

Marit

09.09.2012 kl.08:47

Jeg tenker i retning av sånn nordisk stil, altså flere stilarter enn den du foretrekker personlig i hjemmet ditt. For jeg ønsker å kombinere farger, gamle ting, natur, nye ting etc i mitt hjem. Men hvordan få det delikat? Det er min utfordring :)

Hva slags kamera har du?

Skriv en ny kommentar

hits