Det er slik det er....

Mange spør meg -er du gal, har du noe problemer, blir ikke din mann lei, har du vurdert psykolog, men slike kommentarer klarer jeg ikke ta til meg, jeg klarer bare ikke å bry meg om disse lengre. Selv om jeg ofte bytter møbler, lamper eller ting betyr ikke det at jeg ikke klarer å slå meg til ro, når alt kommer til alt er det lesere som henger seg opp i dette -ikke jeg. 

Jeg er fullstendig klar over at jeg bytter om på ting og tang veldig ofte, men jeg driver en blogg,interiørbutikk og nettbutikk og alt baserer seg derfor veldig på hvordan nettopp jeg styler ting, hvordan jeg viser det frem og hvilken nyheter jeg vil skal komme ut å bli sett. Det blir litt som å beskylde en bilselger for å være gal for at han tar med seg en ny bil hjem for en periode for å så bytte den ut igjen. Jeg har en regel, og den er veldig enkel, de tingene jeg gjør skal ikke by på merker i veggene, nye punkt i takene eller være vanskelig å ta opp og ned.. Jeg er rett og slett avhengig av bruke mitt hjem som showroom  for å tiltrekke meg kunder som kan se en ting og klare å snappe opp ideer og stil ut av det jeg selger. Hjemmet mitt og denne bloggen er ærlig fortalt jobben min og for at jeg skal få satt mitt personlige preg på det må jeg ha en miljø å jobbe i som er slik jeg vil og et hus som faktisk er et hjem så kunder kan gjenkjenne noe eller snappe opp ideer.  Villapaprika utvikler seg i en rekord fart og jeg må bare kaste meg rundt for å klare å få det ditt jeg vil og ønsker. Nå er også Villapaprika en blogg som handler om å gi inspirasjon og tips, ikke en blogg som omhandler et A4 liv hvor ting står på samme plassen i kanskje 10 år... Da tror jeg mange ville ha hoppet av dette bloggtoget for lenge siden. Det har seg ikke slik at jeg bytter ut stoler for at jeg ikke lenger liker de jeg har og bare vil selge dem, men fordi vi får inn nyheter til butikken og jeg ønsker å skape et naturlig bildet av det jeg selger og tar det derfor med meg hjem for å så selge det igjen i rekord mengder. Hadde ikke dette vært jobben min, levebrødet mitt og min lille"baby" hadde jeg aldri orket å bytte sofa hver 4 mnd eller spisestue stoler hver 5 uke... Nå skal sant sies at vi selger dette huset og mitt nye hus har jeg faktisk kjøpt meg møbler til full pris av meg selv for å slippe å bytte det ut hele tiden. Jeg vil likevel aldri slutte å bytte ut og om på ting, men heller kjøpe alt fra meg selv i den stilen jeg føler jeg har landet på nå og deretter heller bare ta med utstillings møblene hjem når nyhetene kommer for å vise dere bilder fra en et naturlig miljø og deretter ta møblene med tilbake til butikken.

Jeg skriver ikke dette for å gå i forsvar på at jeg selger og bytter ut møblene mine , men heller for å fortelle dere at jeg ikke gjør dette for at jeg er lei eller klarer å bestemme meg . Jeg gir alt og 100 % når det kommer til jobben min og den kommer ikke til å stoppe å utvikle seg, heller tvert imot.  Så på bloggen min vil dere som elsker den for det jeg gjør fortsette å gjøre det og de av dere som har vondt av det jeg gjør og ler det bort fortsette med det. Jeg er sikker på at de fleste idag har forstått hvordan dette "interiør teppe" nå henger sammen... 

Skjell lampene er nå tatt ned og nye har kommet  opp, jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker disse , kroken på toppen gjør det lille ekstra med dem...... Og om noen lurer kan jeg fortelle så mye som at det var en kunde som ikke ville vente som har fått mine istedenfor og er super happy for det..... 

Jeg, hva kan jeg si- jeg har hengt opp nye lamper og er overraskende fornøyd over hvor mye lys disse gir! Itillegg har jeg endelig fått frem de røffe metall stolene fra Palma igjen, det er noe med dem så gjør det så utrolig kule. Enten elsker du dem eller så hater du dem, jeg elsker dem.. Som dere ser har jeg blandet inn det pene med det grove  ved å bryte litt av på bordet og sette en råflott og STOR champagnekjøler på bordet.... *in love* Lampen på skjenken er ny og fra LAMA, og med lyseblå skjerm kan dere tro jeg forelsket meg!!!! 

Nei, nå skal jeg legge meg ned på sofaen og nyte et deilig måltid og skikkelig koseprogram før morgendagen er her igjen og jeg skal på jobb!!! Litt deilig det også.. Imorgen skal den vaskes for å si det sånn!!! 

24 kommentarer

Frøken Hege

06.09.2012 kl.20:44

Ser huset deres ligger ute for salg enda, ikke så mange som er interesserte og har lagt inn bud?

Camilla

06.09.2012 kl.20:57

Hei hei.
Interesse og bud har vært inne, hele to ganger faktisk,vi har bare ikke akseptert det. Nå har huset ligget ute i 3 uker så om du tror vi hadde forventet å selge det så fort tar du feil. Vi selger faktisk et hus og når man skal det gjelder det å ha god tid mener jeg;) enkelt å greit;)

yvonne

06.09.2012 kl.21:09

Synes det er flott at du tar med varene dine hjem og viser hvordan de kan brukes i hjemmet, det er jo det som gjør bloggen din så utrolig inspirerende!

m

06.09.2012 kl.21:21

Når får vi en sniktitt på nyehuset?:):)Spennende!

Anne-Lene

06.09.2012 kl.21:51

Misunnelse er utrolig usjarmerende! Hvorfor i all verden skal Camilla forsvare seg overfor voksne mennesker?? Unner dere ikke andre suksess?? Prøv selv å få til det denne jenta har gjort med Villa Paprika, jeg tipper at ca alle ville mislyktes.. Vet dere hvorfor? Fordi negativiteten deres stopper dere!!
Camilla... Du gjør en kjempejobb! Jeg har sagt det før, men teften din er helt unik! Og måten du gir oss innsyn i hvordan tingene dine fungerer i et hjemmemiljø er helt genial!
Fortsett akkurat i samme bane... Bytt ut og inspirer oss i all evighet!

thea

06.09.2012 kl.21:57

En interiørblogger handler/bytter/skaffer seg møbler etc., av samme grunn som en hvilken som helst fashion blogger skaffer seg klær/tilbehør hele tiden, nettopp for å vise styling, inspirere osv.! Det er jo mye av det som er jobben! Jeg forstår deg kjempe godt, suger til meg ALL inspirasjon og setter ikke spørsmålstegn ved dette!
Synes det er så synd du må forsvare deg hele tiden.
Stå på Camilla!

Vigdis

06.09.2012 kl.22:03

Hei Camilla.

Jeg snublet tilfeldigvis over bloggen din for et par måneder siden - og må få utrykke at jeg er imponert over hva du har fått til - du er ikke gamle damen :-) (jeg har en sønn som er eldre enn deg.....)

Du har en fantastisk spennende stil - og selvfølgelig skal du leve ut din lidenskap - og bruke alle dine kanaler til salg. Ikke bry deg om misunnelse og negative kommentarer. Dersom de ikke liker din blogg kan de bare la være å lese den.

Jeg har veldig lyst til å kjøpe meg skjelllamper. Selger du dine gamle - eller er de kanskje allerede solgt?

Vigdis

Anne

06.09.2012 kl.22:12

Virkelig vakkert Camilla! Her har du fått til den stilen jeg ønsket meg så veldig. Er allerede i gang med noen små forbedringer, ikke råd til store innkjøp enda. De lampene du har hengt opp hadde sikker vært full klaff her over bordet. Tror dessuten jeg skal pusse ned de lyse stolene og bordet, for så å beise i grått? hva tror du? Hadde sikkert gjort heke denne digre stua litt lunere;)? Og for guds skyld, alle dere negative mennesker der ute, la nå folk være i fred! Drit i å gå inn her hvis dere blir så opprørte og føler at dere må spre edder og galle! Janteloven Camilla! Den sterkeste loven i Norge, ingen unner noen noe! Stå på flinke du!!!! Masse hilsner igjen fra Anne.

Laila

06.09.2012 kl.22:24

Hei igjen søte Camilla!

Takk for flott service i dag ;) putene, teppe og duftlyset passer perfekt!!! ;D så denne fruen er STORfornøyd! Det var virkelig verdt den lange turen fra Lørenskog. Du er en inspirasjon, du står på og du får det til! Det er det nok mange som misunner deg! Jeg skulle ønske jeg fikk brukt kreativiteten min like mye som du gjør :D Du har nok mye morro! Du er heldig som har en mann som støtter din lidenskap i jobb og privat, det burde være flere slike menn ;) Min samboer er med men det blir en del frustrasjon og irritasjon (fra han sin side!!) Hehehehe.... Men jeg blir like irritert når han skal se sport og fotball..... så jeg vil påstå at det jevner seg ut ;)

De som kommer med negative kommentarer misunner deg nok bare skal du se! Så ikke bry deg og de ;) og de som påstår at man trenger psykolog fordi man er lidenskapelig interessert i interiør, hjem og jobben sin.... De burde gå å legge seg!!!! ;)

Stå på du er flink!!

Laila

Tonje

06.09.2012 kl.23:26

Hei Camilla!:)

Må si du har en fantastisk inspirerende blogg! Følger deg ekstra mye nå når jeg straks er i innflyttningsfasen til et nytt hus selv. Ser det er andre som har spurt om du skal selge skjell lampene du hadde, og jeg lurer på akkurat det samme?:)

Stå på videre så jeg og mange andre får følge bloggen din videre:)

Line

07.09.2012 kl.00:35

Ha-ha! Jeg må le av hvor smålige de er og hvordan de rir "Janteloven" disse som kommer med sure oppgulp i mail og kommentarfelt, Camilla. Bare det at de tar seg tid til å skrive disse tingene vitner om at de mangler et eget liv. De vrir seg av misunnelse. La dem! Så lenge du er så suksessfull kommer anonyme og bitre troll til å prøve å knekke deg. Legg merke til at de alltid er anonyme. Ikke søren om de tør å skrive så mye dritt under eget navn.

Alle som blogger, eller på en eller annen måte stikker hodet frem - får sin andel kritikk i den ene eller den andre formen. Slik har det alltid vært og det ser ikke ut til at det kommer til å forandre seg med det første.

Det er ikke lett, men det beste man kan gjøre er å overse dem fullstendig. De fortjener absolutt ingen oppmerksomhet. De er bare misunnelige, mislykkede og bitre avvikere.

Jeg må si jeg hadde blitt litt bekymret om du ikke til stadighet hadde byttet ut interiør i hjemmet ditt. Det hadde tatt seg ut med en interiørbutikkeier og interiørblogger som aldri endret noe i hjemmet sitt.

Nei, stå på du Camilla. Ikke bry deg om hva andre mener. Fortsett å forskjønne hjemmet ditt akkurat så mye som du orker og gidder.

Vi er vanvittig mange som følger deg og vil deg godt enn dem som skriver stygge ting. De er få i forhold. Fokuser heller på de mange tusen som heier på deg!

yvonne

07.09.2012 kl.06:07

Ja herregud alle skal no ha en mening,.... skulle man hørt på alle disse meningene kunne man ikke gjort noe da. Dessuten er de som kommer med slike kommentarer som ikke har noe med saken å gjøre bare veeeeeldig misunnelig! Jeg må si at jeg er veldig glad i og setter stor pris på den inspirasjonen du gir og jeg føler faktisk at stilen din treffer meg godt... =) så takker og bukker hihi =)

Ha en suuuuper dag! masse klem

Karoline

07.09.2012 kl.08:16

Tusen takk for all inspirasjon!! Har akkurat flyttet, og det er ikke alltid så lett å innrede, men av deg får jeg masse tips og ideer-det er helt supert!

Mia

07.09.2012 kl.08:17

Vi lesere burde jo bare være glad du skifter og ordner, dess mer inspirasjon får vi, Hallo! Camilla, du er rå!

Kine

07.09.2012 kl.08:45

Jeg synes du gjør en flott jobb Camilla, det er veldig inspirerende å se hvordan du bruker varene dine i ditt eget hjem!! :-)

Mona

07.09.2012 kl.10:57

ÅÅh herregud!! Sånne uttalelser kommer bare av ren og skjær misunnelse.. Camilla, du er dritflink!! En sinnsyk stor inspirasjonskilde for meg ihvertfall. Jeg ELSKER interiør, og jobber nå med å bygge opp mitt egne lille hjem, og du skal ha mye kred for inspoen du gir meg ihvertfall. Jeg skulle bare ønske Villa paprika lå i Molde:D Drømmen min er å og åpne min egen interiørbutikk, men aner rett og slett ikke hvordan jeg skal begynne. Du er megaflink, virkelig. Stå på, dette kler du x)) Masse masse lykke til videre, jeg kommer til å ta følge;) Klem

Turid

07.09.2012 kl.11:36

Hei,
jeg er inne på bloggen din hver eneste dag og kikker etter interiør inspirasjon! Du har en fantastisk butikk og hjemmet deres er helt utrolig flott. Er veldig imponert over hvordan du står på og at du klarer å kombinere småbarns- , kjæreste-, forretningskvinne-, blogger-rollen din!!! Du er kjempeflink og vit at vi er nok mange som synes du er suveren. Det er alltid mange med dårlige holdninger rundt omkring, de som må kritisere andre og rakke ned på folk. Dette er mennesker man ikke skal bruke energi på! Bruk energien din på det du er god til, og det er tydeligvis masse! Drit i dem! Hold hodet hevet og stå på!
Det at du stadig endrer på interiøret og looken gjør at det er interessant å følge bloggen din. Hadde du hadde samme looken hjemme hele tiden, ville det garantert ikke vært like spennende å følge med!
Fortsett slik! Du er superflink!
Ha en fin dag og en deilig helg!
Mvh
Turid

Karoline

07.09.2012 kl.12:34

Er innom bloggen din HVER eneste dag ! Så inspirerende :-)

De som skriver negative kommentarer til deg er SJALU! Synd for dem at de bruker sin tid på å være sjalu på andre :-) Ikke noe å bry seg om, selv om man av og til tar noe av det til seg. Du er så ung og har oppnådd mer en mange kommer til å oppnå i løpet av hele sitt liv, vær stolt av deg selv:-)

Keep up the great work :-)

Trude

07.09.2012 kl.13:50

Syns det er kjempe greit å få se møbler/interiør "live" (som f.eks i stuen din) før jeg handler - spesiellt for meg som ikke har anledning til å besøke selve butikken, men handler på nett!
Får et helt annet, og ofte bedre intrykk, av varene da enn å bare se produsentbilder!

Venter spennt og gleder meg til putene og de små lyslyktene mine kommer! :)

Hanne

07.09.2012 kl.15:31

Hei Camilla

Jeg synes du er utrolig dyktig, jeg liker stilen din veldig godt. Finner masse inspirasjon av å lese bloggen din.Jeg er oppvokst med en mor som er helt ved sine fulle fem og som ommøblerte mange ganger i løpet av året.
Det er vel bare gøy å til inspirasjon og glede for en selv som eier av huset også deler du det på bloggen til oss leserne. Til de som spør rare spørsmål slapp av da eller finn på noe annet å gjøre, er det mulig??!!

Ønsker deg en riktig fin helg Camilla! Takk for daglig artig og herlig inspo :-)

Bodil

07.09.2012 kl.19:04

Klart du viser frem produktene som du selger!! Markedsføring heter det... Syns du virkelig har teften!! Flott hjem og flott butikk!! Og jeg tror jammen du er en flott dame på toppen av alt! :)) Så er det en ting jeg lurer på; hvorfor er det noen som alltid må komme med sure oppstøt?? Det er helt greit å ikke like noe, reagere negativt eller kjenne at dette er ikke noe som gir meg noe, MEN - hvorfor være såååå utrolig usakelig... eller usmakelig!! Et godt tips til sånne "sunshines" rundt om på nettet; hvis dere merker at pumpa begynner å tikke raskere, varmen stiger til hodet og misunnelse renner helt fra topplokket og ned i tærne - bruk da den X'en som står øverst til høyre på siden, dere vil da lukke alt som fører til raseri og surskap. Deretter kan dere prøve på nytt innen en annen kategori - feks krig og fred og sånt:))
God helg til alle som gadd å lese dette:))

Renate

07.09.2012 kl.21:45

jeg rett og slett bare elsker stilen din! Har lett leenge etter akkurat dette, men ingen hadde liksom akkurat det jeg såg etter. Nå er jeg og hjemmet mitt reddet :D Takk!!
Stå på og ikke bry deg om de som vil deg vondt pga sjalusi!
Jeg og så mange andre heier på deg, og forventer faktisk at du skal forsette og bytte ut møbler og interiør om mulig enda oftere også! Vi klikker oss jo inn her på bloggen din for inspirasjon, ideer og veiledning innen interiør! Super gøy og se hver gang det kommer noe nytt!
Stå på!

Henrikke

09.09.2012 kl.16:14

Super blogg og masse inspirasjon å hente! Digger stilen din. Tydelig at det er verdt å ta turen fra Drammen for å besøke butikken din:-)) keep up the good work C:)

Baremeg

12.09.2012 kl.23:34

Hei! Leste gjennom litt av bloggen din og når jeg så dette innlegget så måtte jeg bare kommentere ;)
Er ikke så veldig interessert i interiør og følger heller ikke noen blogger, men har hørt (lest) mye om deg og jeg må helt ærlig si at i begynnelsen synes jeg du styrte fælt med alt mulig og jeg fikk ett inntrykk av at du egentlig var litt høy på pæra og skulle vise fram at du hadde penger.. MEN, nå må jeg bare si at jeg synes du er superflink! Alt du har fått til i så ung alder og alt du kan.. tenk de som hadde den kreativiteten din og den energien ;) Du virker til å være en oppegående og fornuftig person, som både tar vare på mann, barn og hjem samtidig som at du klarer alt det du gjør utenom (med blogg og butikk).. Kjempeimponert altså! ;) Lykke til videre.. kanskje jeg dukker opp i butikken din en gang når jeg finner ut av jeg vil prøve å få det litt koselig her hjemme, for du har jo mye lekkert, det greier til og med jeg å se ;)

Skriv en ny kommentar

hits