Bare noen dager....

Om noen få dager nå er den nye sofaen vår på plass, den er rett og slett SÅ fin! Jeg kan nesten ikke vente altså...... Idag har jeg faktisk bestilt meg lege time, skrekk og gru!!!! Jeg har det siste året slitt med veldig sterke magesmerter som kommer i tak, men pga det har kommet og gått i perioder har jeg ikke før idag fått sumlet meg til å bestille en legetime.. Uff, jeg har altså så skrekken for det, tenk om det er noe galt? (det er det nok absolutt ikke) men min verste skrekk hadde vært at noe galt hadde ligget bak smerten...  Jeg er oppe å hopper, har en enorm matlyst, er så å si aldri syk og blir sjeldent sliten så jeg vil vel bare tro at det siste året nå har satt litt spor på kroppen og kanskje vil at jeg skal prøve å slapp litt mer av til tider... Selv om jeg faktisk føler jeg alltid gjør det når muligheten byr seg.. Når denne skrekken er over må jeg prøve å komme meg til tannlegen også, det ene etter det andre av ufine ting står foran meg.. Jeg har en ENORM tannlegeskrekk og har vel gjort det meste som gjøres kan der, men jeg tror jeg må ha en sovepille eller narkose dersom jeg skal til tannlegen igjen.. Jeg har borret x-antall uten bedøvelse ( da har ikke bedøvelsen virket) rotfylt uten at bedøvelsen virket skikkelig og trekt tann uten bedøvelse fordi bedøvelsen IGJEN ikke fungerte som den skulle...  Så om jeg skal til tannlegen igjen da tror jeg at det blir for å hente meg ut et gebiss.... 

Vel fra tannlege prat til interiør, nå har høsten begynt å fylle opp i hyllene og Villapaprika har fått inn mange flotte nyheter som bare venter på å flytte inn til folk.. Iår har jeg kun handlet inn det jeg selv synes er fint, jeg er litt meg,meg selv og mitt når det kommer til butikken og tror det er noe av grunnen til at stilen i butikken er så særegen. Jeg handler nemlig ingenting lengre dersom jeg ikke liker det 100% selv, enkelt å greit. 

Bare sjekk alle de nydelige putene,toalett mappene,clutchene og teppene.... Jeg har lagt inn de fleste i nettbutikken nå også så jeg har faktisk oppdatert den samme dag det flyttet inn i butikken.. Jeg er blitt veldig opptatt av å gi dere kunder andre steder i landet det samme varesortimentet som de kundene som handler i butikken.... 

De nye ullpute fra lama finner dere HER og HER og det deilige teppe i samme serie finner dere HER

En Gladnyhet til alle som har ønsket å bestille toalett mappene - nå kan dere bestille de med vanlig brevpost pris! 

15 kommentarer

Charlotte

05.09.2012 kl.20:51

Når kommer møblene som er igjen på tilbud ut på bloggen?? :)

Anita

05.09.2012 kl.22:43

Hei!
Stemmer det at det koster over 100 kr å få tilsendt sminkepung med brevpost?

lise

05.09.2012 kl.22:58

Du er så flink med alt du Camilla!
Jeg fatter ikke hvordan du rekker alt. Jeg jobber deltid og syns bare det å få presset alt husarbeidet inn er vanskelig. Jeg rekker akkurat vaske huset på 120 kvm før helgene.

Hvor er sofabordet ditt fra? :-)

Camilla

05.09.2012 kl.23:28

Nei, det koster 66 kr

Camilla

06.09.2012 kl.09:00

vel, jeg har vaskehjelp så jeg skal ikke skryte på meg for mye husarbeid altså =)

Bordet er fra Home & Cottage =)

Ha en vakker dag!

lisa

06.09.2012 kl.11:18

Kanskje du burde få henvisning til gastroskopi, da føres de en slange ned i halsen og ned i magesekken og kan finne ut mye rart ;) lykke til!

Camilla

06.09.2012 kl.11:20

Det får jeg nok helt sikkert dersom det er nødvendig, har snakket om det tidligere =)

Ida

06.09.2012 kl.13:39

Hei Camilla:) Var inne på finn.no for å se på salgsoppgaven til huset deres. Ville se hvordan bildene ble. Men jeg finner den ikke. Har dere solgt alt?

Ida

06.09.2012 kl.14:05

Hei igjen. Mailen jeg oppga på forrige kommentar var feil. Blandet med noe annet:)

lene

06.09.2012 kl.18:48

Er det stor forskjell i str på de skjell lampene i 3 lags og 4 lags? Skal bestille, men er så usikker på hvilken str... Er så redd for at 4 lags blir for voldsomt, men de ser jo veldig fine ut hos deg da:)

Camilla

06.09.2012 kl.19:21

Hei:D
Det kommer jo an på hvor man skal ha de men jeg har jo to fire lags og en 5 lags og de passer perfekt her:D
Er det over spisestue f.eks anbefaler jeg 4-5 lags, men over f,eks kjøkken benken kan en tre lags gjøre seg.
Du kan jo måle der du skal ha de og så sjekke målene(lengden) i nettbutikken så ser du nok hva som passer best:D
ha en flott kveld;)

Gunn Berit Johansen

06.09.2012 kl.21:54

Hei. Jeg må bare fortelle deg noe. Jeg så meg ut den flotte puta med paljetter i sofaen din over for ett par uker siden. Dessverre var den litt for dyr for meg, men jeg la ut bildet på bloggen og kalte det min egen ønskeliste :) ønske er jo lov, men enkelte ting forventer jeg ikke går i oppfyllelse...

Så når min datter på 18 år i dag forteller meg at hun har brukt av sine egne lommepenger (hun studerer og jobber deltid) og kjøpt denne puta av dere i dag-ja da gikk jeg i sjokktilstand. Hun hadde sett innlegget mitt og brukte 1100 kr av sine 1600 kr og kjøpte denne til meg. Så over helgen er jeg den lykkelige eier. Min datter har ett utrolig godt hjerte og jeg ville dele dette med deg slik at du vet en historie bak en av dine kunders kjøp. Ønsker deg og dine en fortsatt fin kveld, jeg selv sitter bare her og smiler, i lykke og sjokk :)

Camilla

06.09.2012 kl.22:08

Hei hei!
Vet du, du må ha verdens beste datter og hun må ha en fantastisk mor siden hun gir deg så mye av seg selv! Jeg skal passe på at den kommer trygt hjem til dere! Den er enda flottere i virkligheten- gled deg!!! <3

Berit

06.09.2012 kl.22:40

Hei!

Hvor er teppe ditt fra?

Berit

09.09.2012 kl.21:22

Gulv teppe altså:)

Skriv en ny kommentar

hits