Glamour ....

Vi tar imot mørketiden med gull,glitter og glamour!!! 

Dette er året vi skal glitre som stjerner og ta på kroppen gull og glitter.... 

Nå er det lenge siden et outfit innlegg har klikket ut på siden min, men det skyldes rett og slett at jeg har ventet på alt det fine av klær vi har ventet inn.. Jakken er ny og er fra vår leverandør ester Elenora , glitter, trenger jeg si meg? Når jeg så denne på messen ville jeg bare ta den med meg hjem, men så raske som leverandøren er skal jeg ikke klage.. Jeg tror ikke det gikk mer enn 10 dager fra vi bestilte disse til den kom til butikken..... Noen som ønsker at jeg skal legge ut jakken i nettbutikken kanskje? 

Clutchen er også ny, og gjett hva? jeg har shoppa skikkelig i villapaprika  idag. Denne høsten blir full av glitter og glamour, men som ei skikkelig jåle kunne det ikke passet meg bedre.. Jeg er sikker på at det er flere enn meg som elsker stilen som kommer nå!  Clutchen finner dere HER 

Du har lov til å glitre litt ekstra iår! 

 

6 kommentarer

Trine Grung

05.09.2012 kl.13:13

Hei du!
Jeg skulle gjerne hatt kontakt med deg. Kan du maile meg? Mailen ser du på innloggingen :-D Gleder meg til å høre fra deg!

Ida

05.09.2012 kl.14:35

Hei!

jeg bare lurte på en ting. Jeg har lyst på nye gardiner i stuen min nå som det begynner å bli høst. Vil gjerne har det litt lunere rundt meg. Jeg har nå hvite blondegardiner, har litt(!!) chabby chic stil, men klarer ikke å finne ut hvilke gardiner som passer til stua. Har mellomgrå sofa og hvite vegger, bortsett fra en som er lilla.
Og en ting til: passer det med jordfarger på puter og pledd i en grå sofa?

Cecilie Nguyen

05.09.2012 kl.14:47

Stilig:) Kommer du til å legge ut cardigans og flere høstplagg i nettbutikken?:)

DIVAMAMMA.COM

05.09.2012 kl.15:06

Nyyyyyydelig clutch! Jeg elsker glitter og glam altså.

May

06.09.2012 kl.22:43

Hei på deg!:) hvor er buksen din fra?likte den og eg :-)) klem

Cathrine

11.09.2012 kl.02:17

Hei! :) Det er ikke så ofte jeg gidder å lese interiørblogger, selv om jeg elsker interiør, leser masse blader, lager ting selv etc. Men må si at jeg liker bloggen din! :) Du har et vakkert hjem, og en flott blogg! :) Keep up the good work! :)

Skriv en ny kommentar

hits