Opp og frem....

Strekk deg mot universet og sikt høyt! 

Mange går med en liten drøm, en drøm om å starte noe selv, få til noe eget og få til en suksess. Nå har jeg kun drevet i et år, så jeg har ikke en livserfaring eller ti år på nakken, men jeg har et år med 365 dager fylt med jobb... Jeg startet denne butikken for å "prøve", jeg brukte mine siste penger på sparekontoen og hadde ingen vite om hvordan Villapaprika ville gå. Jeg har alltid sagt at jeg har en særegen stil som jeg føler jeg kan inspirere med, at jeg er kresen og jeg irriterte meg alltid over at jeg aldri fant en butikk med den blandingen JEG ville ha, det var liksom enten eller. Når jeg startet å blogge startet jeg egentlig ikke pga interiøret, men pga jeg ville vise alle at det å starte med barn tidlig ikke betydde at man måtte stoppe å leve,utdanne seg , men heller at det setter et par år litt på vent. Jeg har jobbet meg opp fra bånn og bare 3,5 år tilbake i tid jobbet jeg som renholder før jeg fikk prøve med på utleien i mitt far sitt firma. Jeg hadde overhode ikke lyst til å drive med dette, men det å føle at jeg fikk lov til å prøve meg litt på egenhånd ga meg mersmak. Jeg har aldri likt å blitt sjefet på, så å jobbe for noen var ikke mitt ønske.. Det at noen skulle gi meg oppgaver irriterte meg, ( jeg vet dette høres dumt ut) jeg ville få til noe eget hvor oppgavene kom til meg i en jobb JEG ville ha og drifte. Jeg har møtt veldig mye skepsis på min vei, fått bryne meg på de verste "shit" oppgaver , smakt på følelsen at jeg har tatt meg litt vann over hodet, merket frustrasjon når noe har blitt gjort feil, gitt meg selv kritikk for å ikke gjøre det "enda" bedre, aldri gitt meg og stått fast på mitt.... De som kjenner meg vet at jeg er en særegen person med en særegen personlighet, men jeg er heldigvis satt sammen slik at jeg ønsker andre å lykkes, jeg har aldri problemer med å gi andre skryt,ta til meg kunnskap, takle konstruktiv kritikk og konkurranse, dette er en egenskap jeg mener er god å ha hvis du skal drive selv. Oppturene er en dans på røde roser, men på en rose er det masse torner og det er grusomt vondt å stikke seg på dem.Nedoverbakken er alltid veldig bratt og oppturen er alltid veldig kortvarig før den neste nedbakken starter igjen og du må opp bakken på nytt. Det blir på en måte litt som å sykle, du er i lykkerus når du er på toppen men så fort du har kommet deg på bånn igjen må du starte med ditt neste mål for oppoverbakken før du vil møte motbakken igjen, det er ofte du da vil gå av sykelen å gå, men når du føler det slik må du bare fortsette uansett hvor tungt det er... 

Jeg er sikker på at alle som har startet noe selv vet hvor mye jobb det er, vil du møte suksess må du jobbe på bånn først, du må alltid tenke løsninger, du må ha planer og du må aldri tro at du vil gå i medvind hele tiden, det vil du nemlig ikke.. Mange tror at det bare er å ha penger og lyst så  får du det til, men jeg kan skrive under på at i for eks en butikk hjelper det svært lite om du har masse penger dersom folk ikke handler,for å drive en butikk er man avhengig av kunder og et riktig varesortiment.. Jeg hadde aldri lagt så mye tid,penger og slit i Villapaprika dersom jeg ikke hadde hatt troen og sett at dette gikk bra, men jeg kan ærlig innrømme at også jeg har hatt lyst til å legge fra meg alt og si stopp, men det har jeg ikke gjort . jeg har reist meg og fortsatt! Møter jeg kritikk og folk som ikke vil meg vel og ikke tror jeg vil få til dette blir jeg 10x mer giret på å få det til å vise hvor feil de tar. Alderen min blir hele tiden brukt mot meg, men selv om jeg er i tyveårene er jeg målrettet og vet mer enn de fleste kanskje gjør på min alder, jeg er opptatt av å blitt tatt seriøst selv om jeg er en ironisk person og selv om jeg ikke alltid virker så skarp for andre skulle mange bare vist hvor mye jeg har opplevd de to siste årene. Jeg har tar meg selv veldig seriøst, har selvironi  og er full av feil og mangler, men jeg tror av hele mitt hjertet at Villapaprika vil være en butikk som kan nå langt. Jeg jobber mye,men har en mann jeg ALDRI idag ville vært foruten, en svigerfamilie som alltid stiller opp, en mor og far som føler meg på veien og gir meg råd. Uten disse hadde jeg aldri klart dette. Barna mine har kanskje ikke en mor som er hjemme til middag hver dag, kanskje ikke alltid en mor som kan følge de på aktiviteter, men jeg gir de alltid et nattaskyss og synger nattasang og er alltid sammen med de når de står opp. De har aldri tvilt på min kjærlighet og som Mathilde sier -" du elsker meg for alltid du mamma" og Olíver -" vi er heldige som alltid får ligge i sengen deres hvor lenge vi vil hver dag, jeg er glad vi alltid kan det" ..... Små hverdags gleder blir i en hektisk hverdag fort VELDIG verdifulle!  Jeg tror faktisk aldri jeg har glemt en eneste matpakke .. haha..... 

Nå har det seg slik at Villapaprika har vokst fort på kort tid, voksesmertene kommer man seg aldri unna, jeg satt senest i stad å så på alle varene som har kommet inn idag på lageret og sa til min mor " jeg er helt satt ut over mengden på varer som går ute denne porten-se på dette volumet! " Min far klør seg ofte i hodet over veksten og vi setter oss nye mål hver dag ! Idag ligger vi faktisk ett par tusen kr foran forrige mnds omsetning i nettbutikken og jeg kan nesten ikke tro det selv....  Vi har solgt for millioner alt  og om dette fortsetter går vi faktisk i et deilig pluss! , dette er det første året vårt! Får jeg spørsmålet " hvor stort vil du det skal bli" svarer jeg alltid like latterlig IKEA , jeg setter meg jo så klart store mål og ser hvor langt jeg når, at dette er latterlig å høre for noen, men for meg er det bare slik jeg er.. Jeg vet ikke hvor Villapaprika vil bli, men fortsetter dette har jeg en fantastisk fremtid foran meg og jeg er klar for å jobbe til jeg går i graven,som 100 år gammel frue med tann gebiss,røde negler, grått krøllete hår og lysestakene mine! 

Jeg håper alle en gang i livet sitt følger drømmen sin og jeg vil aldri stoppe å følge min! 

Ikke la noen fortelle deg hvor langt du vil nå, har du troen på deg selv er jeg sikker på at du som meg vil klare det, du må bare finne DIN greie og ha en grusomt stor lyst til å jobbe natt og dag uten å klage ! 

11 kommentarer

AnetteM

04.09.2012 kl.17:33

Var dere i spania for noen uker siden? jeg syns det var no kjent, å så kom jeg på at jeg hadde lest bloggen din en stund før.. men visste ikke at du hadde ny blogg..
så dere på habaneras kjøpesenter i torrevieja..

Henrikke

04.09.2012 kl.18:30

Du er råflink!! Elsker butikken din og følger med på deg og din hverdag så ofte som mulig!:)
Fortsett med det du gjør, du er en inspirasjon og det er jeg sikker på at mange mange er enig i!

Camilla

04.09.2012 kl.19:56

tusen takk =) så koselig å høre <3

Camilla

04.09.2012 kl.19:57

kan nok stemme det, vi var der i tidsrommet 13-23 august=)

m

04.09.2012 kl.20:10

Hei:)Kan du fortelle litt om husdrømmen snart?:):)Gleder meg til å se og høre om planene deres!

sol

04.09.2012 kl.21:11

Hei du flotte dame,på alle måtar. Synes det er så fint å lese dine friske innlegg,og spessielt om korleis du har jobba for å nå dit du er i dag,og kvar du starta. Det at du har kome så langt unner eg deg så inmari,og eg håper du får fortsette å hauste frukter av arbeidet ditt. Du er kjempeflink til å gi råd om interiør. Spessielt likte eg biten med korleis en på en enkel måte kan organisere "rotet". Stå på,og ha en god haust.
Venleg helsing Sol

...

04.09.2012 kl.21:41

Kommer lama pleddene i andre farger enn lys melert snart eller blir det kun dette?

Elin

04.09.2012 kl.22:07

Vi får sette oss ned en gang med noe godt i glasset og veksle erfaringer.... Jeg kjenner meg så godt igjen i deg Camilla! Selv om jeg riktignok har nådd 30 åra... Iiiiiiisssj... ;)) Og som deg så har jeg også en fantastisk familie, og mann, som er en uvurderlig støtte når det stormer. For det gjør det av og til! Og selv om de ikke føles sånn når man står i det, så vokser vi visstnok på det... Puuuhh! Slitsomme greier... :)

Julie

04.09.2012 kl.23:32

Unner deg all suksessen du har oppnådd med dette. Du har en fantastisk viljestyrke og har faktisk greid å danne deg en karriere ut av noe som i utgangspunktet bare var en hobby for deg, det er ikke mange som kan skryte av det :-D Dessuten virker du utrolig jordnær og snill, en god mamma og kone. Alle som har deg nært i sitt liv er nok fra seg av stolthet over deg :) Og jeg måå bare legge til, all den driten du har fått slengt oppi trynet gjennom bloggen og nettforum, misunnelige sjeler som ikke kan unne andre suksess her i janteNorge. Det står stor respekt over måten takler alt på og at du alltid er blid og positiv. Og dette er ikke flaks Camilla, det er dyktighet, dedikasjon og viljestyrke. En stor inspirasjon er du! Gleder meg til å følge deg videre :)

Stor klem :)

Kari

05.09.2012 kl.00:28

Unner deg all suksess :)) Jeg har en svigerdatter som startet opp en butikk med barneklær her i byen for 1 år siden og synes det er såå moro å se at de får det til :)) Butikken heter Herlige Barn, bare sånn i tilfelle du kommer nedover ;) Blogg har de og...

Vi skulle gjerne hatt Villa Paprika i Kr.sand forresten :)

Klem,Kari

Tessa

05.09.2012 kl.15:42

Du er kjempe flink Camilla !! Og jeg er så glad for at butikken din ligger her i Fredrikstad !! Det er nok mange som er misunnelig på deg - og da kommer det nok litt dritt - men vær flink til å sile bort dritt dritt og lær av konstruktiv kritikk så kommer du nok veeeeldig langt ! Noe du allerede har gjort mtp din unge alder :) stå på !! Du virker som en flott jente på de fleste måter :)

Skriv en ny kommentar

hits