Nyheter.

Fredagen må være en av de aller beste dagene i uken, helge følelsen er ikke å forakte. 

Idag har jeg vært å kjøpt meg noen nyheter i butikken, jeg blir bare mer og mer klar for høsten selv om været idag er helt topp!!! Nesten litt sommerfølelse, men det gjør ingenting det heller. Paljettputer fra Senze og joy kom til Villapaprika idag så dere kan jo selv tenke dere hvor mye jeg gleder meg til å jobbe imorgen. Jeg ELSKER å stå i butikken, ordne med alle de vakre tingene, prøve ut nye oppsett og kombinere ulike produkter. Det er rett og slett en drøm altså.

Idag tok jeg med meg disse lyktene hjem... Jeg synes det er så stilig med snik og andre metall produkter blandet med paljetter og høye sølvlysestaker. Litt bohem,industrielt og romantisk perfekt for denne høsten.....

Fatet er ikke fra Villapaprika,men Home&cottage( vet ikke om de selges lengre) Den lekre store mørke blad lyslykten finner dere HER  og de små HER , de er helt nye for høsten. Tror disse vil bli populære, prisen er fin og str.perfekt! Itillegg gjør de så mye ut av seg selv om de er enkle. 

Jeg skal i løpet av noen få timer nå få lagt ut putene vi har fått inn fra Senze of joy -gled dere!

Ps, dersom noen har bestilt en order alt idag ( vi har hatt fantastisk mange bestillinger det siste døgnet) er det bare å si ofra så kan vi legge på noe dersom dere ønsker det =) 

Idag kjører vi 10 % på store champagnekjøler fra Nomi og lama, 5 arm-lysestake og  sist men ikke minst stort Agra lysfat! Kos dere med shopping, jeg er helt overveldet over å se at så mange har handlet denne mnd og skal tilbringe hele søndagen til å pakke varer før tollpost kommer på mandag å henter alt sammen! 

 Vi skrives etterpå! 

Da kommer oppskriften på verdens beste sashimi ! 

Ha en nydelig dag! 

 

8 kommentarer

Charlotte

31.08.2012 kl.17:31

Hei,

Jeg kikket på nettbutikken din etter spisestue bordet deres men fant det ikke noe sted. Er det ikke mulig å bestille det over nett? Og hvor mye koster det?

Hadde vært utrolig fint om du åpnet en butikk i Tønsberg og altså!! Sitter konstant og sikler på alle de fine tingene, men er så mye bedre når man kan kikke før man kjøper.. Så - om du skal åpne butikk nummer 2 en dag - velg Tønsberg :D hihi

thea

31.08.2012 kl.17:54

Åh! så mye fint!
Eneste jeg skulle ønske du hadde i nettbutikken, var noen fine bordbrikker i sølv til glass etc., lik de du selv har (fra en annen butikk jeg ikke husker navnet på) :D Har lett å lett etter slike fine, men inget hell så langt:/ Ha en fin fin helg Camilla!

Kari

31.08.2012 kl.18:34

Da venter jeg i spenning på varene som jeg har bestilt :)) Gleeeeder meg !!!!

Ha en fin helg.
Klem,Kari

yvonne

31.08.2012 kl.19:45

nydelige bilder! ja forstår at du koser deg på jobb:) ha en fiiin kveld og gooood helg!!!

klem

Camilla

31.08.2012 kl.22:54

GOD helg til deg også!

Camilla

31.08.2012 kl.22:54

bare å glede seg!!

Ha en nydelig kveld!

Camilla

31.08.2012 kl.22:55

de selger mange fine på zarahome =)

linnis

03.09.2012 kl.20:53

Hei.
Fantastisk fin blogg og nettbutikk.
Lurte på om du har de lysestakene (de i sølv som går "rundt" hverandre) i butikken din, er de fra Georg Jensen?

Skriv en ny kommentar

hits