Tilbake bak disken..

Jeg tror det å jobbe må være det beste i hele verden! Jeg vet ikke om noe bedre enn å dra på jobb å kose meg med interiøret rundt meg, møte fantastiske mennesker og hele tiden lære så mye nytt! Idag tok jeg meg en tur opp til Fargerike Hagbartgården , de har alltid så utrolig mye fint å velge mellom når det kommer til tapeter og alle som har lurt på hvor stue teppet mitt er fra(?) det er derifra =) 

Jeg fikk ånden over meg og tapetserte den ene langveggen i butikken i betong tapet, det roet ned veggen litt og fikk frem interiøret slik jeg vil! Høstnyheter begynner å komme inn for fult og i løpet av idag og imorgen vil dere kunne finne masse nytt og fint vi per dags dato har på lager!! 

Bare se disse lyktene ; 

Jeg tar ikke i, jeg er forelsket!! 

Disse er fra vår fantastiske leverandør Trend collection, og de som lurer-Nei, de er ikke slik som lyktene på Kid. De er nok av samme sjanger, men disse er virkelig noe for seg selv med nydelige detaljer!  Kommer ut ikveld! 

Vel, jeg har bare en time igjen på jobb så er det videre i styremøte - mye å planlegge og gå igjennom nå som alle er tilbake fra ferien !  

Vi skrives om ikke så lenge! 

HEI OG HOPP! 

6 kommentarer

Lisa

24.08.2012 kl.17:28

Likte veldig godt de putene med skrift på! Kommer de ut i nettbutikken? :):)

Camilla

24.08.2012 kl.20:31

jaaaa =)

Monica

25.08.2012 kl.13:18

Hei Camilla!

Utrolig fin og veldig inspirerende blogg du har! Vi har nettopp kjøpt hus og skal i den forbindelse male store deler av huset innvendig, da omtrendt hele huset er kledd med furupanel..;) Jeg lurer derfor på hvilken maling dere har benyttet på stueveggene deres? Har du navnet på både den lyse og den mørke fargen?

Elin

25.08.2012 kl.18:41

Vi er så heldige som har en så flott forhandler som deg til varene våre! Nok en gang lekkert lekkert Camilla!

Camilla

25.08.2012 kl.19:18

gleder meg til mange nyheter fra dere kommer fremover!!

Camilla

25.08.2012 kl.19:18

Jeg har fargene kritt hvit i 80 glans og matrix på veggene mine =)

Skriv en ny kommentar

hits