borte bra!!!

Hjemme best!! 

Herremin så godt det er å komme hjem til det vakre hjemmet vårt, jeg hadde nesten glemt hvor rent og pent det var her hjemme før jeg dro! Er det flere enn meg som er slik? Lukten av huset mitt, tingene mine, det luktet lavendel- det beste i verden! 

Vel, nå kan jeg tenke meg MANGE har savnet interiør bilder, tips osv når jeg har vært borte(?) .. Det blir liksom ikke helt det samme å blogge fra Spania, der var jeg liksom litt på ferie. Jeg skal likevel si dere det at på mandagen var jeg klar for å komme hjem, hjem til huset vårt, tingene mine, butikken min og alle de jeg er så glad i. Litt rart det der, man gleder seg SÅ masse til å dra, men når man skal hjem igjen er det ikke noe man vil mer i hele verden! 

Imorgen blir det MASSE nytt både på interiør fronten og i bilder, jeg er så glad jeg kom hjem til NYE varer!!!! Da skal jeg virkelig "plage" dere med masse interiør, interiør tips osv, er det noe dere vil se mer av eller vite legg igjen en kommentar så skal jeg få plottet inn et innlegg på det også!!! 

Nyt kvelden mine vakre lesere- imorgen er Camilla og villapaprika tilbake igjen!! 

Og det for fult!! Denne høsten blir det mye å dele med dere!! 

14 kommentarer

Hilde

23.08.2012 kl.22:31

Nå er jeg såååå spent, har dere solgt huset?:-))

Maria

23.08.2012 kl.23:56

Skulle ikke vi få "oppskrift" på benken din?:) elsker huset ditt, stilen og interiøret ditt. Hadde huset lagt her jeg bor hadde jeg lett kjøpt det, ferdig innredet:) lykke til med salg!

Sofie

24.08.2012 kl.00:34

Hei og velkommen hjem Camilla:-)
Hvor har du kjøpt gardinene dine i fra? Akkurat sånt jeg er jakt etter men finner ikke:(

Trude A

24.08.2012 kl.08:15

Vakre Camilla! Jeg blir rett og slett glad av å gå inn på bloggen din for du sprer så mye positiv energi gjennom innleggene dine.
Må bare si at jeg synes det er imponerende alt du har fått til. Håper du klapper deg selv på skuldra innimellom.

Ha en flott helg med familien din!

madeleine

24.08.2012 kl.14:08

hei Camilla! Du har en kjempe flott blogg :D Takk for all inspirasjon. !!!!
Du gjør en kjempe jobb, med både jobb og hjem. Men jeg har et spørsmål, helt utenom interiør. Hvordan fant du og håkon tilbake til hverandre?

Hanne

24.08.2012 kl.14:31

Hei Camilla:-).

Har akkurat begynt og følge med på bloggen din, og er inne hverfall hver dag for og se hva nytt du skriver. Liker utrolig godt stilen du har, og plukker gjerne opp mange av interiørtipsene:-).
Jeg lurte på om du har noen gode tips til gardiner i vinduskarnapp(to store i midten og to smålere på hver side).Har både i stuen og å kjøkkenet og syns det er vanskelig og finne en fin og god løsning der, spesilt stuen. Ønsker jo gjerne at det skal gå ann trekke lette gardiner helt forr, men skal jo ikke bli for voldsomt likevel. Noen gode tips:-)?

Lykke til med salg av hus! Og god helg:-)

Camilla

24.08.2012 kl.16:18

vakre deg, tusen takk for at du blir det!! Slike lesere som deg er gull verdt!

Ha en nydelig helg,kjære deg!
Stor klem fra meg<3

Camilla

24.08.2012 kl.16:18

de er fra home & cottage =)

Hilde

24.08.2012 kl.16:55

Er ingenting som er så godt som å komme til et ryddig hjem! Må bare si at jeg elsker spisestuen din, bordet er bare rått!! Leter selv som en gal etter ny spisestue om dagen og aner ikke hva jeg vil ha.. Huset ditt er virkelig gjennomført, skulle ønske jeg hadde like godt øye for inteiør, går for å ha hvit enkel stil men skulle så ønske jeg var litt mer modig og prøvde å bryte opp med litt andre spennede farger!

KH

24.08.2012 kl.19:51

Hvor har du kjøpt spisebordet? jeg vil ha et slikt :o))

Camilla

24.08.2012 kl.22:43

det er fra meg!!! villapaprika =)

Sunniva

25.08.2012 kl.09:05

Nydelig bord ja! :) Hvor mye koster det? og er stuebordet og fra villapaprika, eller det det det fra Living? Drømmer meg bort i ditt nydelige hjem.. ;)
Kjenner igjen følelsen :) Så morro at vi har så like spisestuer, du har god smak. Fnis :)

Camilla

26.08.2012 kl.20:00

har du noen blogg, nå ble jeg nysgjerrig!!!

Skriv en ny kommentar

hits