Outfit 21.august 2012

Kjøpene har vært veldig "minimale" her nede, jeg lader liksom opp til høstens nyheter som kommer inn i Villapaprika når det gjelder klær og interiør. Er ikke gratis for meg å handle hos meg selv heller, men det ville vel vært rart om jeg ikke brukte penger hos meg selv? 

Zara er en sikker vinner når vi er i Spania og Zara butikken i Alicante er den beste jeg noen gang har besøket, den er STOR ryddig, med et kjempe stort utvalg og enda mer å velge i.Jeg er som en liten unge når jeg besøker denne avdelingen! Ungene har fått nye høst garderober og Mathilde har faktisk brukt lomme pengene sine på en gave til bestevenninna si Marie her nede ( søskenbarnet) og fikk pakken nydelig pakket inn. ha ha.. Hun er så gavemild og tenker på alle andre enn seg selv, stakkars... Skikkelig god prinsesse. Olíver har jeg HAMSTRET gensere til, jeg synes nemlig det er så vanskelig å finne noen fine hjemme. Heldigvis driver min kjære søster Margrethe med pomp delux om dagen så jeg skal nok klare å finne noen flotte nyheter der når jeg kommer hjem også! 

Noen nye antrekk har jeg klart å finne til meg selv også.Et av dem har jeg hatt på meg idag, jeg ELSKER fargene og har handlet 3 stk av denne genseren i 3 ulike farger. Denne genseren kostet med 19 euro... ca 150  kr.. Da er det morsomt å finne noe man liker!!! 

Nydelig ikke sant? 

Nå skal vi se en romantisk og klisete komedie.. Her blir det sent ikveld, vi er nemlig ikke trøtte og jeg har laget tapas! Man må jo dra ferie dagene helt ut, eller hva? Om 2 dager er vi fult tilbake i hverdagen igjen ! Den kommer fort og "brått" tilbake , men jeg liker det! 

Ha en nydelig kveld mine vakre!  

 

2 kommentarer

Charline

22.08.2012 kl.09:37

Kjempefin genser, og kjekk å ha året rundt :) Hvilke andre farger kjøpte du?

Camilla

22.08.2012 kl.12:47

Kjøpte den i creme og lys mint grønn også =)

Skriv en ny kommentar

hits