En dag, mange planer for fremtiden.

Idag har jeg sittet i 2 timer denne morgenen å jobbet med Villapaprika. Jeg skal ærlig si at jeg ikke liker å reise fra alt hjemme. Jeg liker å ha kontroll og dersom ting ikke stemmer osv når jeg er her koster det meg grusomt mye å rydde det opp igjen, tlf samtalene blir LANGE og priskostnadene ufine! 

Villapaprika har store planer, mye skal skje de kommende mnd og jeg har hundre ting på tapetet før alt er klart. Butikken har på en måte blitt for stor til at jeg klarer å få alt gjort på 1,2,3 lenger, det er så å si umulig. Når jeg kommer hjem blir det en hektisk uke med kontor jobbing og messe, masse jobbing vel og merke. Blir ikke jobben gjort er det jeg som får kjefta så da gjelder det at jeg setter inn jernhånden og trer mer ut av butikk jobbing og mer kontor og innkjøp jobbing, men selvfølgelig blir det butikk jobbing også. Det vil jeg aldri klare å legge vekk... 

Idag har jeg satt opp farge kombinasjonen jeg skal bruke i butikken, før jeg dro tapetserte vi en del av butikken i grå-strikk , denne tapeten ble "feil" for meg så når jeg kommer hjem blir det betong istedenfor. Den ble rett og slett for intens og dominerende på så store flater den ble satt opp! En betong-grønn-grå  farge skal opp, denne fargen har jeg nemlig veldig troen på iår. 

Den er mykere enn militær og ikke fult så hard og mørk, den trer mer over i lysblå-grå-grønn, en farge som passer perfekt til plomme og det ellers GROVE som kommer inn. Jeg er sikker på at alle som har begynt å like den grove og industrielle stilen vil falle mer og mer over på det i løpet av denne høsten. Høsten er på en måte den tiden som er morsomst når det kommer til hus og hjem og det er den BESTE årstiden jeg vet om når det gjelder å pynte opp og leke meg frem med interiøret! 

Her ser dere noen av nyhetene vi er ventet inn de kommende ukene; 

Dette sjalet gleder jeg meg VELDIG til, det er rett og slett NYDELIG! Passer til alt! 

Deilige nye putetrekk i alle høstens nydelige tekstiler og farger! 

Alle disse høstnyhetene legges ut til forhåndsbestilling i nettbutikken idag!!!  For å gjøre litt plass til alle de herlige nyhetene som kommer inn gir vi nå 10 % på hele sortimentet vårt! ( Rabattkoden gjelder ikke på høstnyhetene denne sesongen ) 

Bruk rabatt kode "MORE " og kos dere! 

Vi skrives! 

 

14 kommentarer

silje

20.08.2012 kl.12:35

hvor mye koster di hvite stolstrekkene med sløyfe på? :-)

Charlotte

20.08.2012 kl.15:05

Hvor stort er " Bord Lama rundt " ? :-)
Kos dere og nyt varmen. Her er det grått og trist idag - koselig det også :-)

Anja

20.08.2012 kl.16:29

Hei! Har du igjen flere av de glassboksene med lokk? Som fins i store og små! :) takker for svar! :)
Så utrolig flotte farger på putene! <3 Elsker høsten når det kommer til interiør!

Siri

20.08.2012 kl.19:55

Hei!

Har du noen tips til hvor man kan få tak i slike store runde gulvputer?

Mvh.Siri

Camilla

20.08.2012 kl.23:33

jeg bestilte mine fra Villavonkrogh =) faren hennes driver med import fra Kina , spør henne =)

Camilla

20.08.2012 kl.23:34

tror det er rundt 40 cm i diameter =)
Tusen takk for det, vi nyter det =) Ha en nydelig kveld!

Lina

20.08.2012 kl.23:54

Hei Camilla!
Nå har jeg bladd meg flere sider bakover i bloggen din, og jeg sitter igjen med en "wow!"-følelse. Ble påmint bloggen da jeg så en gammel episode av Unge Mødre i dag, der var barna dine små og det var litt rart å se hvor store de hadde blitt.. Hehe. Eldstemann blir nok en ordentlig kvinnebedårer, om han ikke er det allerede - og veslejenta di er så utrolig nydelig! Du er nok flink til å ta bilder også, man ser at dette er fornøyde barn som ikke kunne hatt det bedre.

Uansett, det jeg egentlig skulle rose deg for (selv om jeg syns barna og var verdt litt ros, du har faktisk lagd de helt selv ;) ) er butikken din. For en jobb du må ha gjort! Du virker beintøff, og selv om du har både drømmejobben, drømmehuset, drømmemannen og drømmebarna er det tydelig at du virkelig har jobbet hardt med det! DET er inspirerende! Jeg sikler på halvparten av det du har i nettbutikken, men tror faktisk jeg skal spare handlingen til jeg kan stikke innom butikken din på ordentlig.. Hvis jeg klarer å holde fingrene unna bestill-knappen ;) (Det skal vel godt gjøres, men).

Hvis du oppfatter denne kommentaren som hemningsløs ros så har du oppfattet den helt korrekt - du er helt rå! Jeg tar av meg hatten for deg, og vet at du kan nå akkurat så langt som du bare vil. Du skriver "sky is the limit" - og det gjelder absolutt for deg! Nyt livet, kos deg med alle og alt rundt deg, og dersom du i tillegg orker å inspirere oss andre så har du absolutt gjort din del av jobben.. :)

Anette

21.08.2012 kl.00:00

Den cardigan/skjerfet var helt nydelig!! Vet du hvor mye det kommer til å koste?:-)

Camilla

21.08.2012 kl.00:15

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive så mye flott til meg, denne kommentaren fikk meg til å grine! Ikke fordi jeg ble lei meg, men jeg ble rett og slett helt satt ut over så mange pene ord du har skrevet til meg. Denne kommentaren varmet langt inn i hjertet mitt-tusen takk vakre deg!

Håper du fortsetter å følge meg og bloggen og skulle du stikke innom butikken min må du dra tak i meg slik at jeg får gitt deg en skikkelig GOD klem! <3

Camilla

21.08.2012 kl.00:17

er ikke helt sikkert, men det skal jeg finne ut til imorgen=)

Camilla

21.08.2012 kl.00:18

tror vi er tomme nå, men vet de kommer inn igjen =)

Camilla

21.08.2012 kl.00:18

helt enig med deg !! Den tiden er helt perfekt !

Anette

21.08.2012 kl.02:57

Hei! Du har så mye fint i butikken din!! Hvor lenge varer rabatten? Rekker jeg det om jeg legger inn en bestilling i morgen (tirsdag) formiddag..? Kos dere videre på ferie! :)

Skriv en ny kommentar

hits