Safari i dyreparken...

Jeg kan anbefale alle som er i Spania eller i nærheten av Elche å ta turen til Rio Safari ELCHE! Vi var der i hele 5 timer og Stor koset oss! Håkon og jeg planla å ta turen på jungel safari om et par-tre år dersom ungene blir med. Jeg kunne virkelig ikke komme nærme nok når jeg skulle se,føle og ta på dyrene. Idag har jeg koset med slanger, matet sjiraffer, klappet elefanter, ridd på kameler og sist men ikke minst vært 2 m unna krokodiller, løver, store Spanske okser osv. Olíver og Mathilde er heller ingen pyser, jeg tror de har tatt og følt på det som var lov, men så skal det sies at vi måtte betale 10 euro bare for å få lov til å komme face2face med elefantene og 7 euro for å få kose med slanger, 2 euro for å bli kjørt rundt i safari tog osv.. MEN, en opplevelese er prisløs!!! FY så morsomt! Jeg hadde faktisk VELDIG lyst til å ta på krokodillene, men der måtte de stoppe meg. ha ha.. Det hadde nok ikke endt godt tror jeg, de tennene var som saksblader! 

 

Apekattene vet å ta livet med ro BOKSTAVELIG ! Her ligger de å soler stumpen sin... ha ha... 

For å sette krona på verket idag tok vi oss en tur på kjørebanen og tok med oss hver vår unge og kjørte go-cart. Skikkelig go-cart vel og merke.. Disse gikk fantastisk FORT! Mathilde og Olíver fikk på seg hjelmer som fikk de til å se skikkelig tøffe ut, noe de også var! De ville ikke stoppe. Men ettersom at Håkon og Oliver snurret rundt i siste runde vant Mathilde og jeg *girlpower* 

Tommel opp!!!

Og siden jeg har verdens beste mann overrasket jeg han med en en alene tur for han med den raskeste gocart bilen .. Han hoppet til himmels av glede og jeg skulle gjort hva som helst for å kjørt imot han.. Men neste gang-neste gang! Mannen skal uansett snart få seg motorsykkel, da skal jeg nok få grint meg med på noen turer selv om han sikkert blir fornøyd med litt sånn "ungkarstid"..  haha... noe han har godt av, litt alene tid må man jo ha. 

Imorgen går turen til Tabarca og snorkling med alle fiskene!!! Har så mange flotte tips fra dere som skal benyttes!!! 

Nå skal jeg knuse Håkon i POKER, men ikke i klespoker vel å merke!!! Vi skrives!! Ha en nydelig lørdag! 

9 kommentarer

yvonne

18.08.2012 kl.23:57

ser ut som en knall ferie! kos dere!

Camilla

19.08.2012 kl.00:01

tusen takk, vi nyter dagene!

Silje

19.08.2012 kl.21:39

Hei!
Familien vår har feriehus i Orihuela Costa, ikke langt fra Torrevieja. Vet du sånn ca hvor lang tid det tar å kjøre der i fra og til dyreparken? Vi reiser ned nå i begynnelsen av september, og det hadde vært så kjekt for ungene å ta turen dit. Hvis du har andre tips til ting i nærheten vi bør oppleve, så er jeg takknemlig for tips. :-)

Carina

19.08.2012 kl.21:44

Vi var på Rio safari på tirsdag,kjempe koselig.slange rundt halsen og mata giraffen;) neste år blir d terranautura i benidorm:)
Hvor i Torre har dere leilighet?oppi altos de la bahia område?
Nettopp vært der i 5nydelige uker. Fortsatt god ferie:-)

Camilla

19.08.2012 kl.22:48

Hmmm, er litt usikker her på stående fot. Men om du vil kan jeg skrive et reise innlegg med plassene vi har vært og litt om tider det er oppe og hvordan de ulike plassene var i løpet av uken =)
Høres det bra ut ?

Camilla

19.08.2012 kl.22:50

vi har ferie leilighet i banos de europa =) helt fantastisk plass rett ved saltsjøen=) Bakom habaneras på en måte om det sier deg noe =)

Carina

20.08.2012 kl.17:27

Aha der ja:-) vêr hvor d er!
Vi har leilighet i altos del sol som er rett v altos de la bahia og pinnochio resturante;) elsker Torrevieja,deilig å være der:-) fortsatt god ferie.her i frstad er d 23grader å smått m sol.godt d ikke regner:)

Linn L.

20.08.2012 kl.21:43

Du har virkelig to skjønner barn, Camilla:)

Camilla

20.08.2012 kl.23:32

tusen takk kjære deg, je er veldig stolt av dem!

Skriv en ny kommentar

hits