Mine -must have denne høsten.....

Hei og god morgen, jeg har nå akkurat fått i meg min første kaffekopp og føler jeg begynner å våkne opp mer og mer. Er man på ferie så er man på ferie og siden jeg er den som skal få med meg ALT er ikke vi de som sover til langt ut på dagen. Vi har nå fått i oss frokosten og ungene gjør seg klare, idag skal vi i dyreparken etter deres anbefalinger. Jeg blir akkurat like barnslig som ungene,men jeg tror det er litt ekstra stas for dem. 

Vel uansett,  med huset vårt for salg har jeg alt planlagt det nye drømmehuset vårt, alt er ferdig tenkt ut til punkt å prikke. Jeg elsker den tiden vi er i nå om dagen, den er jo så utrolig spennende, men også utrolig nervepirrende.. Får vi solgt? Blir det solgt fort? Blir vi nødt til å leie det ut? Ikke vet vi, men vi håper jo på det første. 

Jeg har noen ting jeg denne perioden jeg VIRKELIG har falt for , ting som har kommet hjem til meg for å bli. Jeg blir ofte forelsket i vakre ting, men noen ting mer enn annet. 

Denne champagnekjøleren har jeg ALDRI tenkt til å bytte ut, den er virkelig noe for seg selv. I fjor jul pyntet jeg den opp med store julestjerner og denne sommeren har den blitt pyntet opp med store hortensiaer og andre vakre planter. Den er flott om den så står tom, men det tåler å stå med vann i seg og er tøff til alt fra champagne flasker i til blomster... Et MUST som jeg føler "alle" burde unne seg, den finnes HER i nettbutikken og er per dags dato på lager. Finnes i medium og lage. 

Vinkassen som er avbildet med tau-håndtak og med logo "wine&drinks" over her er også et MUST for meg, tidløs, tøff til alt og synlig alene. Finnes HER i nettbutikken. Jeg skal ha min på kjøkkenbenken og har 3 flasker med sukkerdrikk fra kremmerhuset i min.. De kan stå varmt og er dekorative til pynt.  Ved denne har jeg masse deilige Durance produkter, ingen over ingen under. Durance produktene er ene og alene de beste produktene jeg vet om, de lukter godt, er allergi vennlige og gir huset en nydelig lukt.. Jeg føler alt annet lukter kunstig etter at jeg begynt å bruke dette.. Ikke bare lukter de godt, men de er utrolig flotte og dekorative også. Husvasken finner dere HER

De deilige lysene finnes HER.. La de brenne 4 timer per gang, de gir rommet en deilig frisk duft, ingen kvalmende "skrikende" lukt som svir i nesen.. Er du sensitiv for duftlys kan jeg anbefale denne.. 

Nå får jeg løpe ut i bilen, dyreparken venter.. Ha en nydelig LØRDAG! Og husk idag er det BY-lørdag i Sentrum! 

 

12 kommentarer

Marit

18.08.2012 kl.11:24

Skjønner godt at det er spennende tider. Holder selv på å bygge hus, samtidig som vi snart skal legge vårt hus ut for salg. Er kjempespennende å planlegge det nye huset, men det tar mye tid. Utrolig mange valg man skal ta. Vi har bodd her vi bor nå siden min eldste ble født, snart 14 år siden, og det blir rart å selge.
Uansett, ønsker deg masse lykke til med salg av hus og med nytt hus.
Nordlandshilsen fra Marit :-)

Kari

18.08.2012 kl.12:20

Huset dere blir solgt fortere enn dere aner ;)
heldige de som overtar !

God ferie videre :)
Klem,kari

lene

18.08.2012 kl.13:05

hei :) har der ikke de boksene med lokk i nettbutikken? kunne ikke finne de :/

Stine

18.08.2012 kl.14:10

Hei Camilla :)
Så mye fint!
Har et litt annet spørsmål også og det er hva fargen dere har beiset verandaen deres med ?
Ha en fortsatt fin ferie!

yvonne

18.08.2012 kl.19:24

hei jeg vil tipse deg om en facebook gruppe for oss interiørbloggere i Norge. ta en titt og bli med og del bloggen din med andre og få inspirasjon fra andre =)

https://www.facebook.com/groups/146037442204453/

Tessa

18.08.2012 kl.22:27

Hei Camilla :) håper du nyter Spania! Det har du fortjent! Huset ditt kommer nok til å bli solgt lett - er jo bare rett og slett lekkert!! Jeg lurte på en ting.. Den kurven du har i gangen med stjerner på .. Så den i butikken din i stad. Veldig fin. Men som jeg skjønner fins de i tre str ?? Hva er prisen på den minste og mellomste ? Er de i nettbutikken ? Finner de ikke se .. Ha en fortsatt fin kveld :) klem

Camilla

19.08.2012 kl.00:04

Hei hei! Tusen takk for det, vi nyter dagene fra ende til annen! Vi krysser fingrene for at det går radig, men får bare ta en dag av gangen=)
Ja, vi har de i alle str i brune og kun store i blå (dersom jeg ikke tar feil!) Den lille koster 299, medium 399 og stor 599 tror jeg =)

Skal se hva som har skjedd med nettbutikken, men jeg var nesten sikker på at jeg hadde lagt de ut, men skal få sjekket imorgen =)

ha en nydelig lørdag kjære deg<3
Sommerklem fra meg<3

Camilla

19.08.2012 kl.00:05

tusen takk <3

Camilla

19.08.2012 kl.00:05

takk=) Den vi har beiset verandaen med er sort =) ha en nydelig kveld =)

Camilla

19.08.2012 kl.00:06

nei, vi er tomme nå, men de kan bestille som en ukes tid igjen tror jeg =)

Camilla

19.08.2012 kl.00:06

vi får håpe på det =) ingenting hadde vært bedre =)

Camilla

19.08.2012 kl.00:08

ååå, så spennende, og så heldig dere er som kan bygge huset deres selv <3 =) Kommer nok til å bli en drøm <3
Tusen takk for det, jeg gleder meg.. Og nyt kjøp og innflytting selv<3

ha en nydelig kveld <3

Skriv en ny kommentar

hits