Ut på utflukt !

Igår ble jeg en "smule" svidd i solen, jeg har to stk rosa skuldre så idag blir det ikke noe stranden eller bassenget på oss. Idag har vi pakket bagen og er klare for en kjøretur til Guadalest for å se på den flotte fjellbyen. Vi ble rett og slet kjempe forelsket i den sist vi var der og har siden dag en sagt at vi skal tilbake. 

Vi nyter livet i Spania, men vi er eventyr mennesker og lurer veldig på om noen har noen gode tips til plasser som bør oppdages og bli sett? Vi har bil så transport er ikke noe problem. Jeg er sikker på at det er så mange flotte plasser Spania har å by på! Tips mottas derfor  med STOR takk! 

Vi skrives mer etterpå! Ha en nydelig dag!!! 

9 kommentarer

Erle

17.08.2012 kl.12:17

http://www.spania24.no/safari-aitana-en-fantastisk-safaripark-i-aitana-fjellene/

elin

17.08.2012 kl.15:02

Hei.
Jeg liker svært godt Cartagena som ligger ca 1 time syd for Torrevieja.
Parker nede i havnen, og gå rundt der nede, i de trange gatene (følelse av Barcelona).
utrolig ryddig og pent der, og mange søte små butikker.
.-)

Lena

17.08.2012 kl.15:27

Hei Camilla!

Har flere år feriert i Torrevieja sammen med familien, en utflukt jeg VIRKELIG anbefaler er båttur til øyen Tabarca. Båten(e) går hver time fra havnen i Santa Pola (ca 20 min kjøring fra Torrevieja). Øyen er utrolig fin, med krystallklart vann som egner eg ypperlig til snorkling, da det er maaaange fisker, i tilegg er øya generalt utrolig koselig, med strand, en koselig "by" og mange sjarmerende restauranter (særlig fiskeresturanter). Absolutt verdt et besøk! Båten er heller ikke særlig dyr, mener å huske at det koster 15 euro pr person, og barn går gratis. Selve båtturen tar 30 min, og underveis kan du gå ned i "glass-rom" nederst i båten, der du får følelsen av å være under vann, og du kan studere undervannslivet på nært hold. Familien min får alltid følelsen av å ha verdt en liten tur i Hellas, etter et besøk på Tabarca, veldig annerledes stemmning og atmosfære enn på fastland Spania!

Håper dette tipset kan komme til nytte :D

Klem!

Nina

17.08.2012 kl.18:03

FontS de Algarve (husk badetøy), calpe og canalobre

Stine

17.08.2012 kl.18:43

Terra Natura er jo ganske morsomt. er en stor dyrepark mot benidorm (mener jeg), veldig moro for både barna og de voksne. syns jeg iallefall.

karoline

17.08.2012 kl.19:05

Kan anbefalle gamlbyen i Altea, veldig koselige små gater. Fonts d'algar, det er en foss med kaldt kildevann(ikke langt unna guadalest) veldig forfriskende i varmen. og for barna er det jo terra mitica, badeland ogsånt. det ligger da i Benidorm. det er også ganske koselig å gå i gamlebyen i benidorm. Kjerlighetstrappen, tror den er i benidorm

Helene

18.08.2012 kl.10:40

Fonts d`algar. Hit drar vi alltid når vi har vært i Guadalest, utrolig flott sted. Ellers må jeg anbefale en restaurant i Torrevieja som heter Meson de la Costa, typisk spansk restaurant med nydelig mat og førsteklasses service.

Camilla

18.08.2012 kl.10:45

tusen takk for tipset, den skal jeg virkelig prøve ut altså!! =)
ha en nydelig dag=)

Cicilie Elise

19.08.2012 kl.14:29

Vi har også. ikke så langt fra Benidorm i noe som heter Alfaz. Og Fonts D``algar er et must å dra til det er en fantastisk fossefallspark. Og er ikke så langt fra Guadalest eller. Og lenger opp i fjellene ved Guadalest ligger det også en dyrepark som heter Safari Aitana. Det er som å gå inn i en Afrikansk plass hvor alle dyra (nesten) går løs. Det er helt fantastisk.

Klem

Skriv en ny kommentar

hits